• 06 mar 2017

  Thailand i 9 dage: oplev Koh Samui på et skønt 4* spa-resort til kun 4.412 kr. inkl. fly og transport

  Er du klar til en ferie til skønne Thailand? Her kan du nyde 31 grader, eksotiske hvide sandstrande, det smukkeste hav og måske en kold drink eller 2 mens du vugger i en hængekøje blandt palmetræer. Med denne rejse kommer du til Koh Samui – et rigtigt paradis med den smukkeste natur med blandt andet bugter, vandfald og klipper. Befolkningen er også helt fantastisk og jeg kan anbefale dig at besøge Na Thon – et morgenmarked, hvor du kan shoppe løs og prutte om prisen.

  Du lander i Bangkok, hvorfra du tager videre til Koh Samui (se nedenfor hvordan du kommer til øen) – her er du i en uge. Herefter går turen tilbage til Bangkok, hvor du har en overnatning inden turen går mod Danmark igen. Der er billige flybilletter helt hen til november måned!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det super lækre 4* Banburee Resort & Spa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Dette hotel ligger lige ud til vandet og har både udendørspool, fitnesscenter og et spa- og wellness område. Værelserne har egen balkon eller terrasse, desuden er der satellit-tv og gratis WiFi. En Deluxe-suite i 7 nætter koster 1.752 kr., dvs. 876 kr. pr. person ved en rejse for 2. Jeg tog udgangspunkt i en rejse i maj, men du kan rejse til lignende priser på mange andre datoer – f.eks. også i oktober. Hoteller med enkeltværelser finder du her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes mange forskellige slags hoteller på øen – du kan danne dig et overblik her, og finde netop det hotel, der passer til dig.

  HOTELLER PÅ KOH SAMUI

   

   

  Fly

  Jeg har fundet super billige billetter til Bangkok på skyscanner.dk. Du rejser fra Billund med Turkish Airlines (Europas bedste flyselskab 5 år i træk). bagage. Du finder de billige billetter fra slutningen af april til november 2017 (dog er priserne dyrere i juli og august med priser fra 4600 kr.). Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 03.05. – 12.05. til kun 2.925 kr og det er inklusive 23 kg bagage. – billetter er en del af Turkish Airlines udsalg, der officielt slutter d. 20.03. Fly fra København koster omkring 3.700 kr – så turen til Billund kan betale sig!

  SE FLY-TILBUD HER

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 03.05. – 12.05.
  • 12.05. – 26.05.
  • 06.06. – 15.06.
  • 01.09. – 14.09.
  • 04.10. – 13.10.
  • 11.11. – 24.11.
  • Og mange flere …

  Tip: De fleste afgange findes med afrejse på en onsdag og retur på en fredag eller lørdag

   

  Transport

  Når du lander i Bangkok skal du videre til Koh Samui. Der findes forskellige måder at komme dertil. Bangkok Airways og Thai Air flyver direkte fra Bangkok til Koh Samui. Dog ligger priserne omkring 2.000 kr. for en tur/retur-billet. Langt billigere kan du flyve med f.eks. Air Asia, hvor du flyver til Surat Thani og derfra videre med bus og færge til Koh Samui – turen tage et par timer mere med koster kun omkring 500 kr. På airasia.com kan du booke en pakkeløsning med al transport inkluderet (fly, bus og færge). På deres hjemmeside skal søge på billetter fra ”Bangkok” til ”Samui” og så vælge de datoer du vil rejse (OBS: vær opmærksom på, at AirAsia flyver fra Bangkok Don Meuang – så hvis du vil rejsevidere til Koh Samui på samme dag skal du give dig selv god tid – turen tager ca. 45 minutter med taxen, hvis alt går efter planen, men jeg vil anbefale, at du giver dig selv mindst 4 timers tid imellem fly). Jeg har f.eks. valgt d. 04.05. – 11.05., derefter kommer du til en booking side, hvor du kan vælge de afgange der passer dig bedst. Prisen for transport på de dato jeg valgte var 2.827 Baht for en tur/retur billet, som er ca. 566 kr.

   

  Bangkok

  I mit eksempel har jeg valgt at tage en enkelt overnatning i Bangkok på vej hjem fra Koh Samui, som ikke er nødvendigt da man først flyver hjem til Danmark kl. 21.30. Men jeg synes, at det kunne være dejligt at afslutte turen med et par dage i Thailands hovedstad. Jeg har f.eks. fundet det 3* Sananwan Palace (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Travllers’ Choice 2017"). Hotellet ligger tæt på lufthavnen, hvorfra du skal flyve næste dag. En overnatning på et dobbeltværelse i en nat koster 90 kr., dvs. 45 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

   

  Hotel (Koh Samui)

  876 kr.

  Hotel (Bangkok)

  45 kr.

  Fly

  2.925 kr.

  Transport t/r Koh Samui

  566 kr.

  TOTAL (per person)

  4.412 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *