• 23 apr 2016

  Sviptur til Tokyo: 6 dage på et kapselhotel midt i byen til kun 3.540 kr. inkl. fly

  rsz_1shibuya-crossing-923000_1920

  Er en storbyferie til London eller Barcelona for kedeligt for dig? Hvad siger du så til en tur til Tokyo? Tokyo – en oplevelse for livet. Der er ingen tvivl om, at Tokyo, Asiens svar på New York, byder på en rejseoplevelse af de helt store. På en rejse til Tokyo vil man finde topmoderne skyskrabere side om side med ydmyge familierestauranter, buddhistiske templer og traditionel japansk arkitektur side om side. Den japanske hovedstad tæller 13 millioner indbyggere og byder på over 100.000 spisesteder, caféer og barer foruden næsten utallige museer, gallerier og spændende butikker. Tokyo er med andre ord det perfekte mål for en storbyferie.

   

  Hotel

   

  Tokyo har nogle af verdens højeste kvadratmeterpriser og det afspejler sig også i hotelpriserne. Så selv de mindste værelser, som vi europæere ellers kender fra budget-hoteller er ret dyre, især i Tokyos indre by. Japanerne har derfor været nødt til at være lidt kreative for at tilbyde overnatningssteder til overkommelige priser. Resultatet er såkaldte kapselhoteller. Her får du, som navnet siger, en kapsel at overnatte i. Kapselhoteller forbindes med Japan lige som sushi gør og er i hvert fald noget, man skal opleve en gang! På trivago.dk har jeg fundet det meget godt bedømte kapselhotel "Tokyo Kiba" (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 774 kr. pr. person ved en rejse for to (5 nætter). Hotellet ligger i bydelen Koto kun 3 minutters gang fra Kiba metrostationen. Desuden findes der en sauna og gratis wifi på hotellet.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-04-23 14_20_02-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

  Er et kaspelhotel alligvel ikke noge for dig, så kan jeg anbefale 3* "MyStays Higashi-Ikebukuro".

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu få meget billige billetter fra København til Tokyo med Xiamen Air til kun 2.766 kr. Jeg har fundet billetterne fra d. 18. til d 24. maj med der findes billetter til denne prisfra maj til juni og så fra slutningen af august til slutning af november (altid fra mandag til tirsdag).

  2016-04-23 14_22_10-Capture 

  SE FLY-TILBUD HER

  Alternative datoer

   

  Hotel

  774 kr.

  Fly

  2.766 kr.

  TOTAL (per person)

  3.540 kr.

   

  • Rejsedato: f.eks. 18.05. – 24.05.2016
  • Fra: København
  • Flyselskab: Xiamen Air (inkl. 20 kg bagage)
  • Til: Tokyo, Japan
  • Hotel: 3* Kito Tokyo 

   

  Pas og visum

  • Visumfri i indtil 90 dage.
  • Passet skal være gyldigt under opholdets varighed. 

   

  Om Xiamen Air

  Til dem, som måske har lidt forbehold over for et selskab, som man i Danmark sikkert ikke har hørt om så mange gange før: Xiamen Airlines, blev stiftet i 1984 og er Kinas første privatejede flyselskab. De er en del af flyselskabsalliancen SkyTeam (som f.eks. Delta og AirFrance er en del af).Sikkerhedsmæssigt er de i toppen med en gennemsnitlig alder på 5 år for deres fly og en 7 ud af 7 safety-rating på AirlineRatings.com. Dog vil jeg nok sige, som med mange andre kinesiske flyselskaber, at man nok ikke må forvente verdens bedste service i flyet.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *