23 aug 2016

Sviptur til Sverige: endags-tur til Malmø til kun 78 kr.

rsz_shutterstock_231237793

Har du en fridag i løbet af de næste par måneder og endnu ingen planer? Hvorfor ikke gå på opdagelse i Sveriges tredjestørste by? Malmø, som ligger lige på den anden side af Øresundsbroen fra København, er en rigtig spændende og charmerende storby med masser af gode restauranter, et hyggeligt cafémiljø og mulighed for shopping og kulturoplevelser.

Når man ankommer i Malmø bevæger man sig ind mod byen over de kanaler, der indrammer den gamle bykerne, så ankommer man som noget af det første til Stortorget. De fine, gamle bygninger her daterer sig tilbage til 1500- og 1600-tallet og danner en hyggelig atmosfære.

Busselskabet Flixbus har et udsalg på deres billetter til Malmø fra København, hvor man kan få billetter til kun 39 kr. Og der findes 3 afgange om dagen. Dvs. at du kan tage bussen tidligt om morgen og vende tilbage om aften. Og det bedste er at hele turen kun koster 78 kr.!

Der findes billetter til denne pris på alle dage fra nu til november – også i weekenderne.

2016-08-23 20_43_12-CaptureSE TILBUDDET HER

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Et svar på Sviptur til Sverige: endags-tur til Malmø til kun 78 kr.

  1. Martin says:

    Stort set alle dine/jeres tilbud er til folk der bor i kbh eller på sjælland.. Fair nok at de fleste billigere rejser er derfra, men kunne der ikke kommer bare lidt mere fra Aalborg, Århus osv..?