• 23 aug 2016

  Sviptur til Sverige: endags-tur til Malmø til kun 78 kr.

  rsz_shutterstock_231237793

  Har du en fridag i løbet af de næste par måneder og endnu ingen planer? Hvorfor ikke gå på opdagelse i Sveriges tredjestørste by? Malmø, som ligger lige på den anden side af Øresundsbroen fra København, er en rigtig spændende og charmerende storby med masser af gode restauranter, et hyggeligt cafémiljø og mulighed for shopping og kulturoplevelser.

  Når man ankommer i Malmø bevæger man sig ind mod byen over de kanaler, der indrammer den gamle bykerne, så ankommer man som noget af det første til Stortorget. De fine, gamle bygninger her daterer sig tilbage til 1500- og 1600-tallet og danner en hyggelig atmosfære.

  Busselskabet Flixbus har et udsalg på deres billetter til Malmø fra København, hvor man kan få billetter til kun 39 kr. Og der findes 3 afgange om dagen. Dvs. at du kan tage bussen tidligt om morgen og vende tilbage om aften. Og det bedste er at hele turen kun koster 78 kr.!

  Der findes billetter til denne pris på alle dage fra nu til november – også i weekenderne.

  2016-08-23 20_43_12-CaptureSE TILBUDDET HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Sviptur til Sverige: endags-tur til Malmø til kun 78 kr.

  1. Anne rasmussen says:

   Det er jo fantastisk at kunne komme frem og tilbage på 1 dag til Malmø for 78 kr.
   Jeg har appen, og der kom også en hurtig melding, hvor jeg slet ikke kunne nå og se det rigtigt – gik både på SMS, e-mail og appen og kunne ikke se meddelelsen lå der. Det er tilfældig jeg lige går på Google og ser tilbuddet her – jeg forstår det ikke og ærgrer mig over at beskeden ikke kan ses på mine ‘kontakter’

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anne 🙂

    Artiklen om denne endagstur til Malmø er over 2 år gammel, så det kan ikke være den, du har fået en meddelelse om. Men den 5. september skrev jeg en artikel om en endagstur til Göteborg til kun 49 kr. 🙂

    Måske er det den rejse, du fik en besked om?

    Det tilbud gælder hele september, så det kan du stadig nå at booke 😉 Du kan læse om Göteborg-tilbuddet her: https://rejsespejder.dk/storbytur-goteborg-faergen-kun-99-kr-tr/

  2. Martin says:

   Stort set alle dine/jeres tilbud er til folk der bor i kbh eller på sjælland.. Fair nok at de fleste billigere rejser er derfra, men kunne der ikke kommer bare lidt mere fra Aalborg, Århus osv..?