18 apr 2017

Sviptur til Budapest: 3 dage på et skønt 4* hotel til kun 797 kr. inkl. morgenmad og fly

Kunne du godt bruge et par dage væk fra den travle hverdag, hvor du både kan få afslapning og storbyferie med kulturelle oplevelser og shopping? Så går turen til Budapest! Byen bliver delt op i 2 af floden Donau, hvor du på den ene side finder Buda og den anden side Pest. På Buda-siden finder du den mere historiske del, hvor du blandt andet kan besøge Fiskerbastionen, Matthias kirken, besøge nationalbiblioteket eller gå på opdagelse på Borghøjen (på UNESCOs verdens kulturarvsliste).

Er du til grønne områder, så kan jeg også anbefale dig at besøge Magretheøen, der har den dejligste grønne park. På Pest siden finder du den mere moderne del af byen – her er der mange forskellige shopping områder f.eks. på Váci utca eller ved markedet Vámház krt, museer, lækre restauranter og skøn arkitektur.

 

Hotel

Jeg har fundet et godt tilbud på trivago.dk på det dejlige 4* Royal Park Boutique (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en fremragende beliggenhed midt i Budapest. Andrassy-boulevarden ligger kun 10 minutters gang fra hotellet og Budapests historiske gamle by kan nås på knap 5 minutter med metroen, som holder lige udenfor hotellet. Et dobbeltværelse i 2 nætter inkl. morgenmad koster 874 kr., dvs. 437 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hoteller med enkeltværelser kan du se her.

SE HOTEL-TILBUD HER

 

Der er mange forskellige hoteller i Budapest. Du kan se en oversigt her – her kan du danne dig et overblik og finde det hotel, der passer dig bedst.

HOTELLER I BUDAPEST

 

Fly

skyscanner.dk har jeg fundet billige billetter til Budapest. De billige billetter findes fra maj – juni og igen i august med priser fra 360 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 12.06 – 14.06 inkl. 10 kg. håndbagage. Du kan også flyve fra Billund. Her starter priserne ved ca. 500 kr.

SE FLY-TILBUD HER

 

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 15.05 – 17.05
 • 07.06 – 09.06
 • 11.06 – 13.06
 • 12.06 – 14.06
 • 13.06 – 15.06
 • 19.06 – 21.06
 • 21.08 – 23.08
 • 22.08 – 24.08
 • 28.08 – 30.08
 • 29.08 – 31.08
 • og flere

 

Hotel (4*)

437 kr.

Fly fra København

360 kr.

TOTAL (per person)

797 kr.

 

 • Fra: København/Billund
 • Rejsedatoer: 12.06 – 14.06 (maj – juni + august)
 • Rejselængde: 3 dage
 • Flyselskab: Ryanair/Norwegian (inkl. 10 kg håndbagage)
 • Til: Budapest
 • Hotel: 4* Royal Park Boutique
 • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

 

Rejsetip

Hvis du skal forkæle dig selv og trænger til afslapning, så kan jeg helt klart anbefale dig, at besøge et (eller flere) af Budapests termiske bade. Budapest er kendt for sine gamle og flotte termiske badehuse og spaer, hvor du kan prøve at opleve varme kilder og smuk indretning i et rigtigt badehus. Dette er et must når du er i Budapest! Der findes hele 120 varme kilder i Budapest, så det kan være lidt en jungle at finde frem til det perfekte. Derfor har jeg lige samlet de 5 mest kendte og bedste, så du kan læse om dem og bestemme dig for hvilket et du vil besøge. Så husk at pakke dit badetøj og glæd dig!

Gellert

Den mest kendte terminske-spa i Budapest og med god grund! Det åbnede allerede i 1918 og på dette fantastiske spa er der både mulighed for at nyde termiske bade, pool, bølge pool og spa behandlinger året rundt. Gellert spa er især kendt for sine varme kilde bassiner, smuk arkitektur og for deres fremragende spa behandlinger. Det koster 5300 HUF (125 kr.) for at komme ind på det smukke Gellert spa.

Szechenyi

Det største badehus i Budapest. Der er 18 bassiner, 10 saunaer/dampbade mm. Den smukke arkitektur og beliggenhed gør dette til et oplagt spa at vælge for at slappe af og opleve et rigtig typisk spa i Budapest. Du kan købe billetter online så du slipper for kø for bare 18 euros (133 kr.) for en hel dag.

Rudas

Er ligeledes et kendt spa, hvor du har adgang til dejlige termiske bade og lækre varme bade mm. Der er et smukt centerstykke, som er helt tilbage fra det 16 århundrede, som du bestemt skal lægge mærke til hvis du tager til dette spa. Rudas begyndte at fungere som et spa i 1896, med pool og sauna. Prisen er 3.100 HUF (75 kr.) i hverdagen og 4.200 HUF (100 kr.) i weekenden.

Lukacs

Har alt hvad du leder efter i form af termiske bade, pools og saunaer. Ligeledes er der muligheder for lidt mere ekstravagante behandlinger såsom mudderbad og dampbade. Dette spa er helt tilbage fra det 12 århundrede og har skiftet ejerskab flere gange, så historien er utrolig spændende. Prisen for en dag i spaet med skab koster 3.700 HUF (88 kr.).

Csaszar

Er et smukt badehus, som var kendt som en af de smukkeste badehuse da det blev bygget. Der er termiske bade, bassiner, Jacuzzi og meget mere. Alt hvad du kunne ønske i et flot gammelt badehus i Budapest. Prisen er utrolig lav, da du kan få en hel dag for bare 2.800 HUF (66 kr.), så der er ingen grund til ikke at tage af sted.

 

Transport fra/til lufthavnen

Du kan læse om de forskellige transportmuligheder i TripAdvisors rejsetips her.

Et super godt tip til dig, der er over 65 år. En af Rejsespejders følgere har været så venlig at oplyse, at folk over 65 år kan rejse gratis med alt offentlig transport i Budapest (husk dit pas/legimitation).

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *