• 10 okt 2015

  Surprise-rejse: 3 eller 4 dage på et 3* hotel i en europæisk storby inkl. fly og morgenmad til kun 999 kr.

  rsz_budapest-831091_1280

  Europa har mange spændende destinationer at byde på, så det kan være svært at beslutte sig for, hvilken man skal vælge. Hvad med at lade dig overraske?

  I dag har jeg fundet et meget spændende tilbud på Travelbird.dk. Her kan du få en ”surprise-rejse” til en europæisk storby til kun 999 kr. pr. person inkl. overnatning på et min. 3* hotel, fly og morgenmad.

  Turen går til enten Dublin, Vilnius, London, Gdansk, Bruxelles eller Milano. Du kan enten flyve fra Billund eller København. Hvis du rejser fra Billund får du 4 dage (3 ovenatninger) og 3 dage (2 overnatninger) hvis du rejser fra København!

  Bruxelles

  Belgiens hovedstad er hjemsted for det berømte springvand Mannekin Pis, Europa-Parlamentet og den smukke plads Grand-Place, som er omringet af imponerende bygningsværker. Det er dog ikke kun kulturinteresserede, der vil føle sig hjemme i Bruxelles. Shoppegenet kan få frit løb med alt fra designerbutikker på Rue Royale til hyggelige loppemarkeder.

  Vilnius

  Østersøens juvel Vilnius lokker med sine historiske seværdigheder og sin gamle bymidte, der kan spores tilbage til middelalderen. Den gamle del af byen er på UNESCO's verdensarvsliste og består af mere end 1500 gamle bygninger. Tag forbi Gediminas Tårn, der er den eneste tilbageværende del af byens slot, og hvorfra I har en flot udsigt over byen. Eller gå en tur langs den livlige gade Pilies gatvė i den gamle by.

  London

  Fantastiske London er uden tvivl én af Europas mest dynamiske storbyer og har uendeligt meget at byde på. At se en musical er helt sikkert på toppen af listen over fantastiske oplevelser i den engelske hovedstad, men London kan faktisk meget mere end det. Udforsk byens mange shoppingmuligheder, besøg musseer, se byen fra luften i London Eye og drik en pint på en af de mange traditionelle pubber.

  Gdansk

  Gdańsk er en vidunderlig havneby ved Østersøkysten. Byen har masser af seværdigheder at byde på, deriblandt gågaden Długi Targ (det lange marked), det smukke Neptun-springvand og Mariakirken, som er Polens største kirke. Du kan også besøge det gamle rådhus, hvor du fra toppen kan opleve en fantastisk udsigt over byen. På lystbådehavnen kan du nyde en billig øl eller sætte tænderne i polske specialiteter på en af havnefrontens caféer.

  Milano

  Italiens næststørste by er centrum for landets økonomi, mode, design og bilindustri. Byen har også et væld af kulturelle og historiske seværdigheder, såsom domkirken, som er en fuldstændig overdådig bygning, og Leonardo da Vincis berømte maleri Den Sidste Nadver. Gå en tur igennem Sempione Park og bliv betaget af Fredsbuen, som menes at have rødder tilbage i de romerske mure.

   

  HER KAN DU BOOKE REJSEN

   

  • Rejsedatoer: fra oktober 2015 til januar 2016
  • Fra: Billund eller København
  • Flyselskab: Wizz Air, EasyJet eller Norwegian
  • Til: London, Vilnius, Gdansk, eller Milano, Bruxelles
  • Hotel: min. 3* hotel
  • Måltider: Morgenmad

   

  rsz_surp

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *