• 01 mar 2018

  Superbillige fly til Bali: tur/retur til kun 2.733 kr. inkl. bagage

  Er Bali den destination, du går og drømmer om? Så har jeg i dag fundet et herregodt tilbud på flybilletter! Ikke nok med at du får fantastisk billige flybilletter til den indonesiske paradis-ø i Sydøstasien, du får også 2 “gratis” dage i den kinesiske by Xiamen (mere om det nedenfor!). Så hvis en tur til smukke Bali med et par storby-dage i Kina lyder som noget for dig, så har jeg her fundet tilbuddet til dig!

   

  ** OPDATERING ** Travelmarkets hjemmeside er lidt langsom lige nu, så du skal være en smule tålmodig, når du klikker dig ind til deres tilbud. Desuden kan det (ved nogle afgange) ske, at prisen stiger, når man har klikket sig videre til booking-siden. Bare prøv en af de andre udbydere, som Travelmarket henviser til (der findes en del, som sælger billetterne til nogenlunde samme pris).

  Superpis på fly til Bali
  slut-april - slut-juni
  2.733 kr.
  Billund, Aalborg og København
  Bali
  Billige fly til Bali
  inkl. 23 kg bagage
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Fra København

  Fly

  I dag har jeg på travelmarket.dk fundet nogle hamrende billige flybilletter til Bali. Du flyver med Xiamen Air, og du kan flyve fra både Billund, Aalborg og København. Fra alle lufthavnene ligger prisen på ca. 2.700 kr.!

  Rejsetiden på 30 og 40 timer ser måske umiddelbart lidt voldsom ud, fordi flyturen inkluderer et par lange mellemlandinger i Xiamen. Men luftselskabet Xiamen Air tilbyder gratis hotelværelser på alle ”layovers” over 6 timer (se mere nedenfor). Og når man tænker over det, så er den korteste forbindelse mellem Danmark og Bali knap 17 timer. Set i det lys er dette tilbud faktisk slet ikke så dårligt – tværtimod! Du får nemlig delt en ellers lang tur til Bali op, og selve tiden på flyet er næsten den samme. Og som bonus får du to “gratis” ture til Kina (Xiamen er en 72-timer-visum-fri by, så du behøver ikke at have et kinesisk visum).

  De billige fly findes fra slut-april til slut-juni. Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra Billund, Aalborg og København d. 30.04. – 18.05. til hhv. 2.733 kr., 2.737 kr. og 2.792 kr. inkl. 23 kg bagage.

  Efter at have undersøgt forskellige kombinationer af rejsedatoer på travelmarket er det min erfaring, at du kan finde de billigste billetter på bestemte dage. Jeg har i hvert fald haft held med at finde billetterne billigt ved at vælge mandage, onsdage, fredage eller søndage som udrejsedag og tirsdage, fredage eller søndage som hjemrejsedag.

   

  Xiamen Air layover

  Som en fantastisk service tilbyder Xiamen Air gratis hotelværelser på alle layovers over 6 timer i Xiamen. Du kan læse mere om på Xiamen Air’s hjemmeside. De eneste krav de stiller er, at layover’en skal være længere end 6 timer og er gyldigt i alle billettklasser undtagen G og Z (billetklassen til denne rejse er U og S). Hvis du har spørgsmål, kan du selvfølgelig også selv ringe til Xiamen Airlines.

   

  Hotel

  Der er en lang række virkelig flotte hoteller på Bali, og mange gange kan du finde hoteller til skarpe priser. På trivago kan du helt sikkert finde et, der passer til dine behov og budget!

  Hotel på Bali

   

  Pas og visum

  Turistvisum til Bali (Indonesien) kan opnås ved indrejse med gyldighed indtil 30 dage og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Superbillige fly til Bali: tur/retur til kun 2.733 kr. inkl. bagage

  1. Camilla says:

   Bummer! Jeg kan slet slet ikke finde så billige fly, og her står jeg ellers midt i bryllupsrejse planlægningen.
   Er jeg allerede for sent ude, eller er jeg simpelthen bare en teknisk amøbe?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Camilla 🙂

    Artiklen er næsten en måned gammel, og det ser ud til, at rigtig mange af dem desværre er udsolgt. Men du kan tro, at jeg forsat holder rigtig godt øje med fly til forskellige eksotiske destinationer. Og hvis jeg finder noget billigt, skriver jeg om det på bloggen 😉

  2. R says:

   Hvilke dage valgte du afrejse og hjemrejse på ved fly fra København? Kan kun finde flypriser til 6000kr

   • Rejsespejder says:

    Hej,
    jeg har haft mest succes med mandag til søndag søgninger. Men de andre kombinationer, som jeg skriver ovenpå burde også vikre. Det er i hvert fald de dage de flyver fra København og fra Bali.

  Se fly-tilbud her