• 02 okt 2018

  Strandparadis i Zanzibar: fly tur/retur til kun 2.968 kr. inkl. bagage

  Find badetøj og solbriller frem – Zanzibar venter forude med sol, sommervarme og sandstrande i absolut verdensklasse! Zanzibar er et lille ø-rige i det Indiske Ocean – lige ud for Tanzania på den afrikanske østkyst. Her finder du eminente dykker-spots, den fascinerende og historiske by Stone Town og en utroligt imødekommende lokalbefolkning. Er du på udkig efter et eksotisk ø-eventyr i troperne, så er Zanzibar uden tvivl en oplagt destination! Især når du kan finde fly til priser under de 3.000 kr. som her!

  Drømmerejse til Zanzibar
  december - marts
  2.968 kr.
  København og Billund
  Zanzibar
  Billige fly til Zanzibar
  inkl. 23 kg bagage
  kr.

  Billige fly til Zanzibar

  Så kan du godt gøre dig klar til Zanzibar, for jeg har i dag fundet billetter fra København og Billund til billige penge. Du kan finde billige fly til mellem 2.900 og 3.500 kr. i højsæsonen fra december til midten af marts. I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet fly hos Kenya Airways fra den 22.01. til den 07.02. til kun 2.968 kr. inkl. 23 kg indchecket bagage.

   

  Fra Billund er billetterne ca. 200-300 kr. dyrere.

   

  Flytiderne varierer generelt en del. Som du kan se på billedet ovenfor, kan du finde billetter med virkelig lækre flytider (13 – 14 timer). De fleste af de billigste billetter vil har flytider, der varierer mellem 13 og 20 timer. Men tit vil du også kunne finde billetter til lidt flere penge med bedre flytider – så ift. flytider og pris kan du selv finde et kompromis, der passer til dig.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 01.12. – 10.12.
  • 01.12. – 15.12.
  • 08.12. – 22.12.
  • 08.01. – 19.01.
  • 15.01. – 30.01.
  • 17.01. – 26.01.
  • 19.01. – 30.01.
  • 22.01. – 07.02
  • 24.01. – 02.02.
  • 24.01. – 07.02.
  • 05.02. – 15.02.
  • 18.02. – 27.02.
  • 11.03. – 24.03.
  • Og flere

   

   

  Hotel i Zanzibar

  Der er et bredt udvalg af hoteller på Zanzibar. Herunder kan du danne dig et overblik over alle øens hoteller, så du kan finde det hotel, der passer bedst til dig.

  Hotel på Zanzibar
  kr.

   

  Transport på Zanzibar

  Daladalas er åbne busser, der kører rundt på hele øen og er Zanzibars mest brugte offentlige transpormiddel. Der er ikke tidsplaner, så det handler bare om at stå og vente, indtil den ankommer. Hvis du er i tvivl om, hvilken Daladala du skal med, skal du endelig bare spørge omkring – folk er utroligt hjælpsomme. Daladas er meget billige, og du kan komme rundt på øen for kun et par kroner.

   

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt i Tanzania, og du kan få et turistvisum i lufthavnen ved indrejsen. Dog anbefaler udenrigsministeriet, at man søger visum inden rejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet varighed.

   

   

  Vaccine

  For at læse om evt. vaccinationer kan du kigge forbi på sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  26 kommentarer til Strandparadis i Zanzibar: fly tur/retur til kun 2.968 kr. inkl. bagage

  1. Anne says:

   Hej Rejsespejder,
   min familie og jeg vil gerne af sted i skoleferien sidst juni/først juli. Har du erfaring med billige billetter i den periode? eller er det med sikkerhed bare dyrt?
   Tak for altid gode rejse-priser 🙂
   Hilsen Anne

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anne 🙂

    Tak for din kommentar og pæne ord 😉

    Som udgangspunkt er skolernes sommerferie bare en rigtig dyr periode, og Zanzibar er ikke ligefrem en billig destination til at starte med. Så helt billigt bliver det ikke. Men du kan tro, at jeg vil holde øje med billige fly til Zanzibar i den periode. Og hvis jeg finder noget, kommer det på bloggen hurtigst muligt 🙂

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  2. Lone says:

   Hej – Hvad siger mulighed for rejsedato 25/2-17/3-2019 ? VH

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lone,
    Der kan du sagtens tage afsted (til omkring 400 kr. mere) – hvis du følger linket til flybilletterne, kan du selv ændrer datoerne i toppen på siden, så du får de datoer du gerne vil afsted 🙂

  3. Lene says:

   Har fået at vide at 14 dage på øen er lang tid – hvad ved du/i om det?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lene 🙂

    Min egen erfaring er, at folk har meget forskellige syn på, hvor lang tid de gerne vil tilbringe ved et givent rejsemål. Ift. Zanzibar er der også rigtig mange, som tager et smut ind til fastlandet, hvor man f.eks. kan komme på safari. Så langt hen ad vejen er det et spørgsmål om smag og behag 😉

  4. Tina says:

   Hej.
   De fleste af tilbudene, lander man om natten (-og afrejse om natten).
   Har du kendskab til mulighederne og sikkerheden i transport fra lufthavn til hotel på disse tider?
   Mvh

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tina 🙂

    Hvis man lander på nogle lidt skæve tidspunkter, vil jeg helt klart anbefale en taxi. Her forhandler du selv prisen, før I kører, og det er en ganske sikker transportform (men som altid når man rejser, er det godt at bruge sin sunde fornuft).

  5. Joan says:

   Hej..
   når jeg tjekker flybilletter fra 13-22/8 så ligger de til 3558kr .. er det mig som gør det forkert siden jeg ikke Kan finde de billige afgange under 3000kr ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Joan 🙂

    Det er helt normalt, at flybilletter stiger/falder i pris afhængig af efterspørgslen. Denne rejse har været meget populær, så priserne er allerede steget og fortsætter nok med at stige.

    Når jeg søger på 13.08. – 22.08 ligger prisen på 3.200 kr. – hvilket stadig er en rigtig god pris!

  6. Christina says:

   Jeg kan også anbefale et hotel, der hedder Pongwe Bay Resort – virkelig, virkelig dejligt sted ned til havet og med en pool placeret midt i en vidunderlig have. Her kunne man egentlig godt tilbringe hele ferien – men det ville næsten være synd, for resten af øen er også dejlig! Sørg i hvert fald for at komme ud at snorkle, fx ved Mnemba Island – hotellet kan arrangere det for jer.

   • Rejsespejder_SB says:

    Helt enig! Jeg har faktisk skrevet om netop Pongwe Bay i en af mine tidligere artikler 😉

  7. Susy pedersen says:

   Ville elske at tage mit barnebarn med i efterårsferien, kan man få hjælp til at finde pris og hotel eller søger man bare selv

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Susy 🙂

    Idéen med Rejsespejder er, at folk her får inspiration til diverse rejser og så selv booker rejsen eller tilpasser den til egne ønsker 😉

    Du kan evt. tage udgangspunkt i de billige rejsedatoer, jeg nævner i artiklen 😉

  8. Mette funder says:

   Vi vil gerne have lidt hjælp til råd og vejledning til valg af resort/hotel. Har I pakkeløsningen – fly og hotel?
   Vil meget gerne kontaktes år. Tlf. 31377205

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mette 🙂

    Rejsespejder er ikke et rejsebureau – men en rejseblog. Jeg sælger derfor ikke rejser. Jeg skriver blot om de billige rejsetilbud, jeg finder online. Hvis man er interesseret i at booke en rejse, skal man selv typisk booke fly og hotel hver for sig via linkene i artiklen.

    Engang imellem finder jeg dog også pakkerejser 🙂

  9. Lars D says:

   Vil utroligt gerne på sådan en tur, men er det ikke lidt risky at tage af sted alene? Jeg læste et sted at det ikke anbefales at færdes alene på øen.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lars 🙂

    Udenrigsministeriet fastslår i deres rejsevejledning til Tanzania, at de fleste danskerne overhovedet ikke har problemer under deres ophold. Så jeg ville personligt ikke frygte det. Men som altid når man rejser, skader det aldrig med en god portion sund fornuft – og det gælder selvfølgelig alle steder 😉

   • Christina says:

    Jeg rejste alene i november 2017, og det fungerede fint. Folk er utrolig søde, omend man nok skal være opmærksom, hvis man vandrer alene rundt i Stone Town (pga. lommetyveri). Brug evt. en guide. Jeg kan dog ikke anbefale billeje – dels fordi færdselsreglerne klart ikke har været til demokratisk afstemning endnu og alle derfor følger deres helt egen version, og dels fordi politiet bruger turister til at få lidt ekstra i kassen, når man løber ind i deres afspærringer. Der er det bedre (og ikke specielt dyrt) at hyre en chauffør.

    • Rejsespejder_SB says:

     Hej Christina 🙂

     Tak for din kommentar! Det er altid rart at høre fra læsere, der selv har været afsted 😉

  10. Naja says:

   Hej rejsespejder
   Er hotellet tæt på lufthavnen? Mvh

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Naja 🙂

    Begge hoteller ligger på øens østkyst, og Zanzibar Lufthavn ligger i vest. Men der er ikke mere end ca. 35 km mellem lufthavn og hotel 😉

  11. June Christiansen says:

   Hej,

   Vi er en familie på 5. Tre børn på 2,6 og 7. Er Zanzibar et sted for børn? Og hvordan taster jeg flere personer ind ved flyrejser?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej June 🙂

    Jeg synes godt, at du kan tage børn med 😉

    Du kan ændre antallet af billetter, hvis du klikker på søg-ikonet oppe i det turkisblå felt.

  12. jonna says:

   Hej Rejsespejder – visumpligt… skal det købes/bestilles i forvejen, eller er det ved ankomst i lufthavnen, og hvad koster sådan en fætter 🙂

  Se fly-tilbud her