10 jan 2018

Strandparadis i Zanzibar: fly tur/retur til kun 2.874 kr. inkl. bagage

Find badetøj og solbriller frem – Zanzibar venter forude med sol, sommervarme og sandstrande i absolut verdensklasse! Zanzibar er et lille ø-rige i det Indiske Ocean – lige ud for Tanzania på den afrikanske østkyst. Her finder du eminente dykker-spots, den fascinerende og historiske by Stone Town og en utroligt imødekommende lokalbefolkning. Er du på udkig efter et eksotisk ø-eventyr i troperne, så er Zanzibar uden tvivl en oplagt destination! Især når du kan finde fly til priser under de 3.000 kr. som her!

Drømmerejse til Zanzibar
juni og august - december
2.874 kr.
København
Zanzibar
Billige fly til Zanzibar
inkl. 30 kg bagage

skyscanner har jeg i dag fundet flybilletter fra København til Zanzibar til billige penge! Verden bedste flyselskab, Qatar Airways har nemlig skruet gevaldigt ned for priserne, så du nu kan komme afsted for under 3.000 kr. inkl. 30 kg bagage stortset hele 2018. I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet fly fra den 04.06. til den 13.06. til kun 2.874 kr. inkl. 30 kg indchecket bagage. Netop mandag til onsdag kan du tit finde billetter med gode flytider til supergode priser. Men der findes rigtig mange andre muligheder.

Du kan finde de billige billetter fra juni til midt december (med undtagelse af juli, hvor priserne starter fra ca. 4.000 kr. – soms stadig er en meget fin pris). Faktisk kan du også finde billige flyafgange fra marts til maj. De måneder vil jeg dog fraråde med Zanzibar. Det er nemlig regnsæson i denne periode. Og selvom jeg før har sagt, at man sagtens kan rejse til f.eks. Thailand i regnsæsonen (hvor det er plejer at være korte og kraftige nedbør), vil jeg ikke anbefale det med Zanzibar. Her er du nemlig næsten garanteret, at det kommer til at regne hele dagen i flere dage – og det har vi jo rigeligt af herhjemme :).

OBS! Du kan lige nu også finde de billige billetter i efterårsferien i uge 42!

Eksempler på billige rejsedatoer

Der findes også billetter fra marts til maj – dog vil jeg ikke anbefale at rejse til Zanzibar i denne periode

 • 04.06. – 13.06.
 • 11.06. – 20.06.
 • 12.06. – 22.06.
 • 13.06. – 22.06.
 • 13.08. – 22.08.
 • 20.08. – 29.08.
 • 10.09. – 19.09.
 • 16.09. – 25.09.
 • 04.10. – 13.10.
 • 12.10.  – 22.10. (efterårsferien)
 • 28.10. – 06.11.
 • 11.11. – 20.11.
 • 25.11. – 04.12.
 • Og mange flere

 

Hotel

Der er et bredt udvalg af hoteller på Zanzibar. Jeg har her fundet to rigtig gode bud – et fint 3* hotel til en meget budgetvenlig pris og et lidt mere luksuriøst men også en anelse dyrere 4* hotel. Fælles for begge hoteller er, at de har fået meget rosende ord og bedømmelser med på vejen fra tidligere gæster.

 

3* Maars Resort

Hotel på Zanzibar
f.eks. det 3* Maars Resort
874 kr.

Det 3* Maars Resort Chwaka (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) ligger på Zanzibars østkyst tæt på stranden. Hotellet byder på lyse værelser med en elegant indretning. Samtlige værelser er udstyret med aircondition, værdiboks og balkon eller terrasse med udsigt ud over det smukke Indiske Ocean! Selvom Maars Resort ligger tæt på stranden, kan du naturligvis også dase ved hotellets pool.

Tilbuddet her er inklusive morgenmad, som du kan nyde i restauranten. Chwaka landsby ligger under 1 km fra resortet, og hotelpersonalet kan hjælpe dig med at arrangere forskellige udflugter og aktiviteter – f.eks. dykning og snorkling.

Prisen for 8 nætter på dette 3* resort er kun 1.748 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 874 kr. pr. person. Du får derfor rigtig meget hotel for pengene med dette tilbud!

 

4* Ras Michamvi Beach Resort

Hotel på Zanzibar
f.eks. det 4* Ras Michavmi Beach resort

På det 4* Ras Michamvi Beach Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“) får du et lidt mere luksuriøst ophold. Resortet er omgivet af 2 private strande men har selvfølgelig også et flot poolområde med infinity-pool og poolbar. Værelserne er alle udstyret med aircondition, værdiboks, minibar og eget badeværelse med hårtørrer og bruser.

Resortet byder også på en restaurant, der ligger på en klippetop med en fantastisk panoramaudsigt over det Indiske Ocean. Og er du interesseret i aktiviteter som dykker-, snorkling- og fisketure, kan det arrangeres ved udflugtsskranken.

Prisen for et værelse i 8 nætter er 4.220 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 2.110 kr. pr. person.

 

Vil du hellere selv finde dit drømmehotel på Zanzibar, skal du også være mere end velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her og enkeltværelser her.

 

Transport på Zanzibar

Daladalas er åbne busser, der kører rundt på hele øen og er Zanzibars mest brugte offentlige transpormiddel. Der er ikke tidsplaner, så det handler bare om at stå og vente, indtil den ankommer. Hvis du er i tvivl om, hvilken Daladala du skal med, skal du endelig bare spørge omkring – folk er utroligt hjælpsomme. Daladas er meget billige, og du kan komme rundt på øen for kun et par kroner.

 

Pas og visum

Der er visumpligt i Tanzania og turistvisum udstedes ved indrejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet varighed.

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 kommentarer til Strandparadis i Zanzibar: fly tur/retur til kun 2.874 kr. inkl. bagage

 1. jonna says:

  Hej Rejsespejder – visumpligt… skal det købes/bestilles i forvejen, eller er det ved ankomst i lufthavnen, og hvad koster sådan en fætter 🙂

 2. June Christiansen says:

  Hej,

  Vi er en familie på 5. Tre børn på 2,6 og 7. Er Zanzibar et sted for børn? Og hvordan taster jeg flere personer ind ved flyrejser?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej June 🙂

   Jeg synes godt, at du kan tage børn med 😉

   Du kan ændre antallet af billetter, hvis du klikker på søg-ikonet oppe i det turkisblå felt.

 3. Naja says:

  Hej rejsespejder
  Er hotellet tæt på lufthavnen? Mvh

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Naja 🙂

   Begge hoteller ligger på øens østkyst, og Zanzibar Lufthavn ligger i vest. Men der er ikke mere end ca. 35 km mellem lufthavn og hotel 😉

 4. Lars D says:

  Vil utroligt gerne på sådan en tur, men er det ikke lidt risky at tage af sted alene? Jeg læste et sted at det ikke anbefales at færdes alene på øen.

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Lars 🙂

   Udenrigsministeriet fastslår i deres rejsevejledning til Tanzania, at de fleste danskerne overhovedet ikke har problemer under deres ophold. Så jeg ville personligt ikke frygte det. Men som altid når man rejser, skader det aldrig med en god portion sund fornuft – og det gælder selvfølgelig alle steder 😉

  • Christina says:

   Jeg rejste alene i november 2017, og det fungerede fint. Folk er utrolig søde, omend man nok skal være opmærksom, hvis man vandrer alene rundt i Stone Town (pga. lommetyveri). Brug evt. en guide. Jeg kan dog ikke anbefale billeje – dels fordi færdselsreglerne klart ikke har været til demokratisk afstemning endnu og alle derfor følger deres helt egen version, og dels fordi politiet bruger turister til at få lidt ekstra i kassen, når man løber ind i deres afspærringer. Der er det bedre (og ikke specielt dyrt) at hyre en chauffør.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Christina 🙂

    Tak for din kommentar! Det er altid rart at høre fra læsere, der selv har været afsted 😉

 5. Mette funder says:

  Vi vil gerne have lidt hjælp til råd og vejledning til valg af resort/hotel. Har I pakkeløsningen – fly og hotel?
  Vil meget gerne kontaktes år. Tlf. 31377205

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Mette 🙂

   Rejsespejder er ikke et rejsebureau – men en rejseblog. Jeg sælger derfor ikke rejser. Jeg skriver blot om de billige rejsetilbud, jeg finder online. Hvis man er interesseret i at booke en rejse, skal man selv typisk booke fly og hotel hver for sig via linkene i artiklen.

   Engang imellem finder jeg dog også pakkerejser 🙂

 6. Susy pedersen says:

  Ville elske at tage mit barnebarn med i efterårsferien, kan man få hjælp til at finde pris og hotel eller søger man bare selv

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Susy 🙂

   Idéen med Rejsespejder er, at folk her får inspiration til diverse rejser og så selv booker rejsen eller tilpasser den til egne ønsker 😉

   Du kan evt. tage udgangspunkt i de billige rejsedatoer, jeg nævner i artiklen 😉

 7. Christina says:

  Jeg kan også anbefale et hotel, der hedder Pongwe Bay Resort – virkelig, virkelig dejligt sted ned til havet og med en pool placeret midt i en vidunderlig have. Her kunne man egentlig godt tilbringe hele ferien – men det ville næsten være synd, for resten af øen er også dejlig! Sørg i hvert fald for at komme ud at snorkle, fx ved Mnemba Island – hotellet kan arrangere det for jer.

  • Rejsespejder_SB says:

   Helt enig! Jeg har faktisk skrevet om netop Pongwe Bay i en af mine tidligere artikler 😉

 8. Joan says:

  Hej..
  når jeg tjekker flybilletter fra 13-22/8 så ligger de til 3558kr .. er det mig som gør det forkert siden jeg ikke Kan finde de billige afgange under 3000kr ?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Joan 🙂

   Det er helt normalt, at flybilletter stiger/falder i pris afhængig af efterspørgslen. Denne rejse har været meget populær, så priserne er allerede steget og fortsætter nok med at stige.

   Når jeg søger på 13.08. – 22.08 ligger prisen på 3.200 kr. – hvilket stadig er en rigtig god pris!