• 27 apr 2017

  Strand- og storbyferie: 5 dage til Costa Brava og Barcelona til kun 1.198 kr. inkl. hoteller og fly

  rsz_shutterstock_211022809

  Costa Brava, der ligger i en af Spaniens rigeste regioner Catalonien, er et dejligt rejsemål for alle aldre. Her er lækre hvide sandstrande, et perfekt klima, et dejligt spansk køkken og masser af historie og hyggelige havnebyer. Foruden disse ting, er der også en lille fed detalje ved regionen. De er nemlig den stolte ejer af det, der efter min mening er en af de smukkeste, mest interessante og moderne storbyer i Europa, nemlig Barcelona. Byen der både rummer smuk Gaudi-arkitektur, dejlige parker, storbyliv på Ramblaen, skøn natur i baghaven og ikke mindst havne- og strandområdet Barceloneta – et af mine absolutte yndlingsområder i byen. Barcelona er virkelig fed, for her kan du kombinere en storby med alt hvad der tilhører, men samtidig slentre en tur på den lækre strandpromenade i byen. Med denne rejse kan du selvfølgelig også vælge kun at besøge Barcelona eller kun Costa Brava området.

   

  Costa Brava

  Du starter turen i den hyggelige og livlige spanske ferieby, her har jeg på trivago.dk fundet det dejlige 4* Santa Rosa (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"). Hotellet ligger kun 3 minutters gang fra stranden og på taget af hotellet finder du både pool og spabad. Et dobbeltværelse i 4 nætter koster 1.068 kr., dvs. 534 kr. pr. person ved en rejse for 2. Se her for hoteller med enkeltværelser.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes mange andre dejlige hoteller i Costa Brava – se her for en oversigt, hvor du kan danne dig et overblik og finde det hotel, der passer bedst til dine ønsker og behov.

  HOTELLER I COSTA BRAVA

   

  Barcelona

  Efter 3 hele dage ved stranden går turen til Barcelona. Fra Lloret de Mar kører der busser til Barcelona. Turen tager kun 1 time og koster 10 Euro (75 kr.). Køreplan og andre informationer kan du finde her.

  I Barcelona har jeg fundet det dejlige 3* Flor Parks (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"). Her bor du i hjertet af Barcelona på Las Ramblas med en metrostation super tæt på, kun 10 minutters gang til Barcelonas domkirke og 18 minutters gang til stranden. Et dobbeltværelse koster 731 kr., dvs. 366 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hoteller med enkeltværelser kan du se her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Barcelona har et bredt udvalg af hoteller. Se listen her, og find det hotel, der passer bedst til dig.

  HOTELLER I BARCELONA

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu finde meget billige fly til Girona. Du flyver direkte fra Billund med Ryanair (inkl. 10 kg bagage). Der findes billige fly i maj og juni (i juli er priserne fra 828 kr. og i august fra 475 kr.). Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 06.05. – 11.05. til kun 298 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d.06.05. – 11.05.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.05. – 06.05.
  • 06.05. – 11.05.
  • 13.05. – 18.05.
  • 16.05. – 20.05.
  • 30.05. – 01.06.
  • 10.06. – 15.06.
  • 15.06. – 20.06.
  • og flere

   

  Hotel i Lloret del Mar

  534 kr.

  Hotel i Barcelona

  366 kr.

  Fly

  298 kr.

  TOTAL (per person)

  1.198 kr.

   

  Transport fra Girona lufthavn til Llort de Mar

  Transporten kan du booke igennem skyscanner.dk – det koster ca. 80 kr. Ellers er det også muligt at tage med busselskaberne Moventis eller Sagales.

   

  Transport fra Barcelona til/fra Girona lufthavn

  Fra Barcelona kører der busser til Gironas lufthavn. Turen tager ca. 1 time og koster 16 Euro (119 kr.) og kan købes her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Strand- og storbyferie: 5 dage til Costa Brava og Barcelona til kun 1.198 kr. inkl. hoteller og fly

  1. brigiitte kanyama says:

   Er det muligt at få rejsen i uge 28 fra kbh? 

  2. Bjarne Bak says:

   skal man fra et hotel nord for Barcelone og ind til byen, får man togturen gratis, hvis man ude fra hotellet, eller på togstationen, køber billet til en Hop on/hopoff bustur rundt i Barcelone. Så har man da sparet de 75 kr. med kystbanetoget.  :o)