• 02 feb 2019

  Storybyferie + krydstogt: 4 nætter i Barcelona og Milano til kun 1.691 kr. inkl. fly, hoteller og cruise (med helpension)!

  Prøv lige og se, hvad jeg har sammensat i dag! En miniferie, der ikke kun indeholder to fantastiske storbyferier til Barcelona og Milano – men også et superhyggeligt middelhavscruise med helpension! Slog jeg lige tre fluer med ét smæk? Det tror jeg da nok! På denne tur er Barcelona storbyen, der inviterer dig et smut forbi Costa Bravas solbeskinnede palmestrande, mens elegante Milano lokker med shopping i lange baner. Og krydstogtet er vel den bedste måde at forene de to byer!

  To storbyer, ét middelhavskrydstogt!
  30.04. - 04.05.
  1.691 kr.
  Billund og København
  Barcelona og Milano

  Middelhavsrundrejse

  Barcelona

  Turen starter i Danmark, hvor første skridt på vejen er at finde billige flybilletter til Barcelona. Og her er du godt stillet fra både Billund og København. Nedenfor har jeg f.eks. fundet en billig enkeltbillet fra Billund til Girona (by lidt nord for Barcelona) den 30.04. til kun 186 kr. Du kan dog også sagtens finde fly fra København direkte til Barcelona (BCN) til kun lidt flere penge.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

  Billige fly til Barcelona
  fra Billund
  fra København

   

  Barcelona

   

   

  Du tilbringer de første to nætter i Barcelona fra tirsdag den 30.04 til torsdag den 02.05. Til disse nætter har jeg fundet det billige men rigtig fine ibis Barcelona Meridiana (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hoteller i Barcelona er bare rigtig dyre, men på ibis Barcelona Meridiana får du trods alt en del hotel for dine penge. Beliggenheden er ganske fin, da du med metro kan komme ind til Plaça Catalunya på kun 10 minutter.

   

  Prisen for 2 nætter på et dobbeltværelse er 152,95 euro (1.143 kr.), hvilket svarer til 571 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Hotel i Barcelona
  f.eks. det anmelderroste ibis Barcelona Meridiana
  571 kr.
  OBS! Prisen er lidt lavere, når du først kommer ind på bookingsiden

   

  Krydstogt

   

   

  Efter et par skønne dage i Barcelona er det blevet tid til at sætte kursen mod Milano! Men i stedet for at klare denne rejse med en kedelig flytur, så har jeg fundet den perfekte transportform! Du kan nemlig købe et superhyggeligt 1-nats krydstogt fra Barcelona til den italienske havneby Genova! Krydstogtet har afgang fra Barcelona den 02.05. kl. 13.00 og har ankomst til Genova dagen efter den 03.05. kl. 10.00.

   

  Prisen for dette mini-cruise er kun 598 kr. pr. person for en indvendig kahyt. Dette er i sig selv en ganske fornuftig pris, men det bliver kun bedre af, at krydstogtet også inkluderer helpension, vand, the, kaffe og fri adgang til swimmingpools, jacuzzis, fitnesscenter og teater ombord! Fedt!

   

  OBS! Indtil videre har jeg desværre kun været i stand til at finde dette cruise på denne ene dato, men jeg vil bestemt holde øje med flere afgange!

   

  1-night cruise
  inkl. helpension og adgang til pools mm.
  598 kr.

   

  Milano

   

   

  Du ankommer som sagt til Genova, der ligger mindre end to timers kørsel fra Milano, den 03.04. kl. 10.00. Fra Genova kører der regelmæssigt flixbusser til Milano. Du kan f.eks. finde en afgang kl. 13.00 til kun 79 kr. Psst….Genova er også en super hyggelig by, så måske lige går på opdagelse her inden du tager videre til Milano!

  Bus fra Genova til Milano

   

  I Milano skal du tilbringe den sidste aften, før du flyver hjem til Danmark den 04.05. Her har jeg fundet det meget billige 3* B&B Hotel Milano San Siro (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Som navnet antyder får du her et hotel, der ligger ganske tæt på byens berømte stadion – San Siro.

   

  Prisen for en enkelt nat på et dobbeltværelse er kun 151 kr. pr. person (302 kr. i alt).

  Hotel i Milano
  f.eks. det billige B&B Hotel Milano San Siro
  151 kr.

   

  Den 04.05. er det så blevet tid til at vende snuden hjem mod Danmark. Ligesom med Barcelona er det fra Milano muligt at finde fly til både Billund og København. Jeg har f.eks. fundet en afgang den 04.05. til Billund til kun 185 kr.

  Billige fly hjem til Billund

   

  Hermed er din miniferie ovre! Du skal selvfølgelig være velkommen til at tilpasse rejsen til dine egne ønsker. Vil du gerne finde andre hoteller, gør du bare det. Og hvis du gerne vil tilbringe noget mere tid i Barcelona og/eller Milano, er der også mulighed for det.

   

   

  Pris

  • Fly til Barcelona: 186 kr.
  • Hotel i Barcelona: 571 kr.
  • Krydstogt m. helpension: 598 kr.
  • Hotel i Milano: 151 kr.
  • Fly til Billund: 185 kr.
  • I alt: 1.691 kr.

   

   

  Transport fra Girona til Barcelona

  Selvom du ankommer ret sent til Girona Lufthavn, kan du stadig tage en bus til Barcelona. Girona Lufthavn oplyser nemlig, at bustransporten ind Barcelona er tilrettelagt efter Ryanair-flyenes landingstider. Det betyder, at du ca. 25 – 30 minutter efter landingen kan hoppe på en bus, der kører dig direkte til Barcelona (Estació del Nord). En enkeltbillet koster 16 euro (ca. 119 kr.), og turen tager ca. 70 minutter.

   

  Du kan læse mere om transporten og booke billet her.

   

  Flyver du fra København, lander du i Barcelona Lufthavn. Herfra kan du nemt komme ind til centrum ved f.eks. at tage toget (linje L2) fra Barcelona Airport terminal 2 til Passeig de Gracia på 16 minutter. Det koster ca. 20 kr.

   

  Du kan læse mere om togtransporten her.

   

   

  Transport fra Milano til Bergamo Lufthavn

  Der kører en bus (Bergamo-bussen) fra hovedbanegården i Milano til lufthavnen i Bergamo. En enkeltbillet koster 6 euro (ca. 45 kr.), og den kan du booke en billet på terravision.eu.

   

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Storybyferie + krydstogt: 4 nætter i Barcelona og Milano til kun 1.691 kr. inkl. fly, hoteller og cruise (med helpension)!

  1. Anni Holmgaard says:

   Hej
   Er denne krydstogt Barcelona – Genova stadig aktuelt her i 2020 ?

   Mvh
   Anni Holmgaard

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Anni,
    Desværre er denne rejse ikke aktuel mere. Men jeg skal nok holde øje med middelhavs krydstogter og opdatere bloggen, hvis jeg finder et godt tilbud 🙂

  2. Lene Kruse says:

   Kan du finde en billige rejse for 6 voksne, 3 soveværelser m dobbeltseng, altan til Gardasøen fra den 13/7 eller 14/7 til 20/7 eller 21/7? På forhånd takbh Lene Kruse

   • Rejsespejder_MG says:

    Hej Lene 🙂

    Nu ved jeg ikke hvor i Danmark, I gerne vil flyve fra, så jeg har lavet en søgning fra København til Milano, som du kan finde her 🙂

    Jeg har også lavet en søgning over hoteller for to personer i et dobbeltværelse ved Gardasøen her 🙂

    Du kan også overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her 🙂

  3. Anne-Dorte Nygaard says:

   Gode tilbud i juni

   • Rejsespejder_MG says:

    Hej Anne-Dorte 🙂

    Jeg ved ikke, om du søger gode tilbud i juni, men her har du en oversigt over de tilbud, jeg har fundet indtil videre 🙂

    Jeg vil selvfølgelig stadig holde øje med gode tilbud og opdatere bloggen, hvis jeg finder noget 🙂

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her 🙂