25 maj 2016

Storbytur til Budapest: 2 nætter på et dejligt 4* hotel til kun 577 kr. inkl. morgenmad, adgang til spaet og fly

rsz_shutterstock_278607368

Budapest er en ualmindelig smuk og interessant hovedstad, der byder på både hæsblæsende udeliv, wellness og læssevis af spændende kulturoplevelser – alt sammen i flotte arkitektoniske omgivelser, og det perfekte sted til et par dages storby-ophold. Storbyen er en lille overset perle blandt mange, da du får alt det smukkeste ved en europæisk storby, og samtidig rigtig fornuftige priser. Tag en tur på den smukke Donau-flod som deler byen i Buda og Pest, der hver især byder på helt unikke oplevelser.

 

Idag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på et par dage i denne spændende hovedstad samt et lille rejsetip nederst.


Hotel

travelbird.dk kan du lige nu få 2 nætter på det dejlige 4* hotel Expo Congress Budapest (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 239 kr. (279 kr. i sommermånederne) Hotellet ligger 15 minutters gang fra den nærmeste metro-station, hvorfra det kun er 8 minutter til centrum. Under opholdet har du fri adgang til wellnessområdet, der byder på boblebad, sauna, dampbad og en terrasse. Under opholdet får I dagligt serveret morgenmad.

2016-05-25 17_21_01-Capture

SE HOTEL-TILBUD HER

Midt i byen

Vil du bo midt i byen, så har jeg på trivago.dk fundet det nyopførte og lækre 4* Royal Park Boutique (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 425 kr. pr. person ved en rejse for to (2 nætter), inkl. morgenmad. Hotellet ligger kun 10 minutters gang fra den populære Andrassy Ut-boulevard som forbinder centrum af denne spændende by. Desuden ligger der en metrostation lige overfor hotellet, så du har alletiders udgangspunkt for at opleve hele byen. Fra metroen er der kun 5 minutter ned til Donau-floden. Tidligere gæster roser især hotellet for den gode beliggenhed og de flotte omgivelser på hotellet.

Læs mere om hotellet her

rsz_hotelbuda

SE HOTEL-TILBUD HER

Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

 

Hvad der er rigtig fedt ved Budapest er, at du kan få rigtig meget hotel for pengene. Vil du selv gå lidt på opdagelse i, hvad der findes af 4* og 5* hoteller i byen, kan du gøre det herunder.

HOTELLER I BUDAPEST

 

Fly

Skyscanner.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly til Budapest. I dette eksempel fra d. 21 – 23. juni med afgang fra København. Du flyver med Ryanair og prisen er kun 358 kr. inkl. 10 kg. håndbagage.

cphbuda1

SE FLY-TILBUD HER

Jeg har fundet et par andre billige rejsedatoer til samme pris eller lidt højere her:

 • 01.06. – 03.06
 • 06.06. – 08.06
 • 12.06. – 14.06
 • 14.06. – 16.06
 • 20.06. – 22.06
 • 27.06. – 29.06
 • og andre datoer

 

Der findes generelt mange billige afgange fra København med juni og august som de billigste måneder. De billigste rejsedage er mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Tag et kig i lavpriskalenderen fra København og find de datoer som passer dig.

LAVPRISKALENDER KØBENHAVN

 

Fra Jylland

Fra Billund kan du også komme billigt til Budapest. I dette eksempel fra d. 14 – 16. juni til kun 298 kr. inkl. 10 kg. håndbagage.

bllbuda

SE FLY-TILBUD HER

Her har jeg også fundet et par andre billige rejsedatoer til samme pris eller lidt højere her:

 • 02.06. – 04.06.
 • 07.06. – 09.06.
 • 09.06. – 11.06.
 • 16.06. – 18.06.
 • og andre, specielt i august

 

De billigste rejsedage fra Billund er tirsdag, torsdag og lørdag og det billigste måneder er juni og august. Tag et kig i lavpriskalenderen fra Billund, og find de datoer som passer dig bedst.

LAVPRISKALENDER BILLUND

 

Hotel inkl. morgenmad

279 kr.

Fly fra København / Billund

358 kr. / 298 kr.

TOTAL (pr. person)

637 kr. / 577 kr.

 

Rejsetip

Som jeg i tidligere opslag har skrevet om, er her et lille godt tip til jer som rejser til Budapest.

I Budapest kan du finde masser af billige og lækre spisesteder. Men hvad med en billig Michelin-restaurant? Det findes i Budapest! Restauranten Onyx i centrum af Budapest har fået 2 Michelin-stjerner og serverer mad i verdensklasse. Og det bedste er, at den har forholdsvis lave priser. F.eks. kan du få en 3-retters frokostmenu til kun 8.990 ungarske forints (ca. 212 kr.).

Husk at bestille bord! Onyxrestaurant.hu

 

Transport fra/til lufthavnen

Du kan læse om de forskellige transportmuligheder i TripAdvisor's rejsetips her.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden. 

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Et svar på Storbytur til Budapest: 2 nætter på et dejligt 4* hotel til kun 577 kr. inkl. morgenmad, adgang til spaet og fly

 1. Charlotte says:

  Hej 

  mon der mulighed for et par dage mere , evt 4 dage og lidt tætter  på centrum ;0) 

  et godt tilbud modtages;0)