• 05 apr 2019

  Forlænget weekend i New York: 5 dage på et lækkert 4* hotel til kun 3.792 kr. inkl. fly

  Hvad siger du til en storbyferie i New York? Ikke nogen dum idé, hvis du spørger mig. I New York er der et hav af oplevelser, der venter på dig. For det første er byen et shoppingmekka uden lige – alt fra high-end fashion og små unikke butikker til mere mainstream kæder såsom PRIMARK og Zara. Efter shopping er en omgang mad på sin plads, og også her brillerer New York. Storbyen er et godt mix af mange kulturer og det afspejler sig også i de madoplevelser du har i vente – pasta, pizza, dumplings, hotdogs, burritos og cupcakes er bare en lille del af, hvad du kan spise her.

   

  Udover mad og shopping er der også et hav af seværdigheder at se, og du kan umuligt nå det hele. Men snyd endelig ikke dig selv for en solnedgang set fra toppen af Empire State Building, en gåtur over Brooklyn Bridge, American Museum of Natural History, en cykeltur i Central Park og .. okay, jeg kunne jo blive ved – tag endelig til New York, jeg er sikker på, at du ikke kommer til at kede dig!

  Smuttur til New York
  april - juni og august - oktober
  3.792 kr.
  København (Aalborg & Billund)
  New York
  Hotel i New York
  f.eks. 4* Z NYC Hotel
  2.377 kr.
  Billige fly til New York
  1.415 kr.
  Fly fra København
  Fly fra Billund
  Fly fra Aalborg
  Hotel
  2.377 kr.
  Fly
  1.415 kr.
  Total (pr.person)
  3.792 kr.

  Hotel i New York

  Det kan være noget af en udfordring at finde et hotel i New York, hvis man gerne vil bo centralt, men samtidig også have penge til overs til alt det sjove storbyen har at byde på. Jeg har fået det superflotte 4* Z NYC Hotel. Hotellet har en god beliggenhed – 700 meter til undergrunden og så kan du være i centrum af New York på 7 minutter. Z NYC ligger lige ud til New Yorks East River, så du har den smukkeste udsigt over floden og Manhattan, som du også kan nyde fra hotellet tagterrasse.

   

  Et superior-værelse med udsigt over byen i 4 nætter koster 4.754 kr., dvs. 2.377 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hotellets pris pr. nat er rimelig stabil med priser fra 940 – 1.300 kr. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i New York, er du mere end velkommen til det.

   

  Fly til New York

  I dag har jeg fundet billige fly til New York. Du rejser billigst fra København, hvor du fra slut april – juni og igen fra august – oktober finder billetter mellem 1.400 – 1.950 kr. I sommerferien ligger de billigste priser i skrivende stund fra 2.300 – 3.500 kr. Der findes også billigere afgange end dem jeg har skrevet om, men her er flytiderne noget længere – så vær opmærksom på det når du booker. På bookingsiden i venstre side af skærmen, kan du indstille din rejsetid til et maksimum af timer – så får du sorteret de afgange med lange mellemlandinger væk.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København over en forlænget weekend fra fredag til tirsdag d. 03.05. – 07.05. til 1.415 kr. inkl. håndbagage. Som det er tilfældet med næsten alle fly til USA, indeholder billetterne kun håndbagage. Hvis du vil have indchecket bagage med, er det som regel billigst at tilkøbe på luftselskabets egen hjemmeside, efter du har booket billetterne via travelmarket.

   

  Det er også muligt at rejse fra både Billund og Aalborg. Her finder du priser fra 1.600 kr. fra Billund og 1.900 kr. fra Aalborg. Disse afgange er med KLM og her får du også en enkelt (eller to) mellemlanding(er) hver vej og 12 kg håndbagage inkluderet.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 03.05. – 07.05. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • 24.04. – 29.04.
  • 06.05. – 13.05.
  • 09.05. – 13.05.
  • 17.05. – 22.05.
  • 23.05. – 29.05.
  • 28.05. – 04.06.
  • 03.06. – 10.06.
  • 07.06. – 12.06.
  • 10.06. – 14.06.
  • 21.08. – 27.08.
  • 03.09. – 10.09.
  • 10.09. – 17.09.
  • 24.09. – 29.09.
  • 01.10. – 06.10.
  • 10.10. – 16.10. – henover noget af efterårsferien
  • Og flere

   

  Fra Billund/Aalborg

  • 02.05. – 06.05.
  • 07.05. – 14.05.
  • 16.05. – 19.05.
  • 23.05. – 26.05.
  • 01.06. – 07.06.
  • 07.06. – 10.06.
  • 14.06. – 17.06.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Med de flybilletter jeg har fundet, lander du i JFK. Fra JFK kan du tage toget til ”Jamaica AirTrain” og derfra med undergrunden (linje E) til ”Court Sq”. Derfra har du ca. 700 meter til hotellet. Hele turen tager 45 minutter. Du kan selvfølgelig også vælge at tage en taxa.

   

  Rejsetips til New York

  En af de ting, der var på min to-do liste sidst jeg var i New York var ”The High Line” – et gammelt jernbanespor hævet fra jorden, der er blevet omdannet til et ”grønt” område med beplantning, hyggekroge, bænke, borde og kunstværker. Virkelig et hyggeligt sted at gå rundt og samtidig betragte byen fra en anden vinkel.

   

  Hvis du gerne vil se Frihedsgudinden, men ikke behøver at komme helt tæt på, så kan jeg varmt anbefale at tage en bådtur. Og det kan du faktisk gøre helt gratis! Du skal tage med ”The Staten Island Ferry”, som er en offentlig færge, der sejler fra Manhattan til Staten Island, ganske gratis – og her har du rig mulighed for at se Statue of Liberty og få knipset et par billeder.

   

  Vil du se, hvad New York ellers har at byde på, så se mere nedenfor.

  Oplevelser i New York
  kr.

  Pas og visum i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

  Z NYC Hotel

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Forlænget weekend i New York: 5 dage på et lækkert 4* hotel til kun 3.792 kr. inkl. fly

  1. Anna says:

   Har I prøvet at bestille gennem Ticket eller FlySmarter?
   De har super dårlige anmeldelser på trustpilot, og der skulle komme en del tillæg til prisen.

   • Rejsespejder says:

    Hej Anna,

    Det er faktisk et meget almindeligt fænomen inden for rejsebranchen, at både flyselskaber, rejsebureauer og bookingsider får dårlige/middelmådige anmeldelser på sider som trustpilot. Selv mange af de allerstørste og mest troværdige selskaber får decideret dårlige anmeldelser (fx SAS, Expedia, TUI og mange flere). Derfor skal man altid tage anmeldelserne med et gran salt.
    Jeg har selv booket mange gennem Ticket og FlySmarter uden problemer. Man skal selvfølgelig huske, at disse sider lever af ekstra tilkøb – og nogen gange er de meget kreativ med det. Et eksempel. På fly til USA med de store ikke-lavpris-selskaber (KLM, SAS, Delta, osv.) er der mad og drikke inkluderet i prisen. Men alligevel er der tit en valgmulighed på mange bookingsider som hedder “Vælg mad på din flyvetur”. Dette kan sagtens forstås, som om man skal tilkøbe det for at få mad med. Det de så mener er (men med vilje ikke forklarer ordentligt) er, at man hvis tilkøber det, kan man vælge specialmad som f.eks. vegansk mad, osv.
    Så ja, det er meget vigtigt, at man siger nej tak til ALT de tilbyder under booking-processen. Skulle man på et senere tidspunkt har lyst til at reservere en plads, bestille ekstra bagage eller specialmad, osv. kan man gøre det gebyrfrit på flyselskabets egen hjemmeside (efter man har fået bookingkoden).
    Når det er sagt, så vil jeg helst booke direkte gennem flyselskabet (det gør bare tingene en smule nemmere, hvis flyet bliver aflyst el. lign.) og jeg har sat mig selv en grænse på, hvor meget jeg gider at betale ekstra for det. For mig personligt skal prisen direkte hos flyselskabet ikke være dyrere end 10 – 15 procent end den billigste pris vist på diverse bookingsider.
    Du kan altid se, hvad prisen direkte hos selskabet er, ved at klikke på “flere tilbud” inde på momondo, Skyscanner, osv.
    Håber det giver mening :).

  se fly se hotel