• 10 mar 2020

  Storbyferie i New York: direkte fly tur/retur fra kun 2.138 kr.

  New York – med sine højtragende skyskrabere og sit pulserende byliv – er altid klar til at levere et forrygende storbyeventyr. Her kan du gå på opdagelse i byens nærmest endeløse restauranter, caféer, butikker og seværdigheder. Lige meget hvor mange gange du har besøgt The Big Apple, vil der altid være nye oplevelser i vente. Så få styr på din ESTA. I dag har jeg nemlig fundet billige direkte flybilletter til New York til en supergod pris!

  Billige direkte fly på tværs af Atlanten
  slut-maj til september
  fra2.138 kr.
  København (og Billund, Aalborg, Aarhus og Hamborg)
  New York
  Billige fly til New York
  inkl. håndbagage
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg

  Billige direkte fly til New York

  Hvis du har det mindset, at tid er penge, så er tilbud på direkte flybilletter til New York sikkert lige din kop te. Og der er da også noget lækkert over, at man ikke skal ud af sit sæde og navigere rundt i en ny lufthavn, når man først har sat sig til rette.

   

  Lige nu kan du booke billige direkte KLM-/Air France-billetter fra København til New York. Med undtagelse af sommerferieperioden er månederne fra slutningen af maj til og med september de billigste – her koster billetterne mellem ca. 2.100 og 2.600 kr. I skolernes sommerferie skal du regne med priser fra ca. 3.250 kr.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet billetter med afgang fra København fra tirsdag den 8. september til tirsdag den 15. september til kun 2.138 kr. Hos KLM og Air France må du gratis medbringe 12 kg håndbagage. Vil du gerne have indtjekket bagage med, vil det i øvrigt ofte være billigst at tilkøbe den ekstra bagage direkte hos flyselskabet, efter du har booket billetterne.

   

  Du kan selvfølgelig også flyve med fra både Billund, Aalborg og Hamborg – bare ikke direkte. KLM/Air France’s billetter fra Jylland vil som regel indeholde en enkelt kort mellemlanding i enten Amsterdam eller Paris. Fra Billund starter priserne fra ca. 2.200 kr., mens priserne fra Aalborg starter fra ca. 2.600 kr.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 25.05. – 01.06.
  • 27.05. – 01.06.
  • 01.06. – 08.06.
  • 02.06. – 08.06.
  • 03.06. – 09.06.
  • 04.06. – 11.06.
  • 05.06. – 11.06.
  • 09.06. – 14.06.
  • 10.06. – 15.06.
  • 28.08. – 31.08./01.09.
  • 02.09. – 07.09.
  • 03.09. – 08.09.
  • 08.09. – 15.09.
  • 09.09. – 15.09.
  • 16.09. – 22.09.
  • 18.09. – 25.09.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i New York

  Hoteller i New York – og særligt på Manhattan – er sædvanligvis ret dyre. Herunder kan du se, om du kan finde et godt kompromis mellem pris, beliggenhed og kvalitet. Områder som Brooklyn og Long Island kan ofte være rigtig gode steder at lede, hvis du gerne vil bo tæt på Manhattan uden at betale overpriser.

  Hoteller i New York

   

  Hvis du gerne vil læse mere om New York som rejsemål, kan du læse denne artikel. Der står en masse gode informationer om attraktioner, metroen, shopping og meget mere 😉

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  JFK

  Den billigste mulighed er at tage et AirTrain til Jamaica Station, hvor du skifter til Sutphin Boulevard Station. Herfra kan du så tage metroen (linje E) videre til Manhattan. Turen tager ca. 45 minutter og koster 7,50 dollars (ca. 45 kr.).

   

  Den næstbilligste løsning er at tage en af de mange shuttle-busser. Her deler du en van med andre folk, som skal til det samme område som dig. Ventetiden er forholdsvis kort, og turen tager omkring 30-50 minutter (alt efter hvor meget trafik der er, og om om du skal af ved det første eller sidste stop). Jeg plejer at bruge Supershuttle, som koster omkring 23 dollars (ca. 139 kr.).

   

  Den nemmeste måde er selvfølgelig at tage en taxi. Her får du en fast pris på 53 dollars, uanset hvor i Manhattan du skal hen. Især hvis I er 2 eller flere personer, kan det næsten ikke betale sig ikke at tage en taxi ind til byen.

   

   

  Newark

  Fra Newark Lufthavn kan du nemt tage en bus ind til New York. Buslinjerne 28, 37, 62, 67, 107 kører alle mellem lufthavnen og Manhattan. Busserne kører både fra terminal A, B og C. Der findes også en express-bus, som kører døgnet rundt. En enkeltbillet med den koster ca. 16 dollars (ca. 97 kr.).

   

  Du kan også hoppe på et AirTrain, som kører mellem terminalerne i lufthavnen. AirTrain’et kører også til Newark Airport Train Station. Herfra kan du tage et tog til Manhattan – det tager ca. en halv time til Penn Station, og prisen ligger omkring 12 dollars.

   

  Hvis du foretrækker at tage en taxa, så kan dette også sagtens lade sig gøre (især godt hvis I er flere om at splejse) – der er en fast pris på 52 dollars (ca. 330 kr.) pr. taxa.

   

   

  Pas og visum i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Storbyferie i New York: direkte fly tur/retur fra kun 2.138 kr.

  1. Kirsten says:

   Kan ikke finde disse priser i september (8.9) mere. Kan de være udsolgte nu?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kirsten 🙂

    Jeg har lige selv tjekket prisen for flybilletterne den 8.9. – 15.9., og her ser prisen da ud til fortsat at være ganske lav (2.189 kr.) for direkte billetter fra CPH 🙂

    Hvis du kigger på datoer, hvor prisen er steget, kan du evt. prøve at ændre datoerne lidt 😉

  2. Tom Nielsen says:

   Vær lige OBS på at rejsevejledningen med Airtrain er hvis man lander i JFK, den er anderledes hvis man lander i Newark, så går Airtrain til Newark liberty airport station, hvorfra man så kan skifte til enten Amtrak eller NJ Transit og køre til eventuelt New York. Ellers tak for en fed hjemmeside.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tom 🙂

    Tak for at gøre mig opmærksom på det. Nu har jeg også tilføjet en beskrivelse for transporten til/fra Newark 😉

  3. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  Se fly-tilbud her