• 07 apr 2017

  Sviptur til Rom: 2 nætter på et 4* hotel til kun 668 kr. inkl. fly

  Alle veje fører til Rom – drømmer du om en tur til denne skønne storby, så har jeg fundet vejen til dig! Rom er en af de der byer, som man bare bliver forelsket i med det samme. Hele byen emmer af historie og kultur med de smukkeste bygninger, kirker og områder. Det er lige meget, hvor du kigger hen, så er der noget smukt at se og opleve. Samtidig er der også plads til shopping og nærmest det vigtigste af alt – god mad! Der er så mange lækre pizzeriaer, små lokale restauranter og hyggelige boder med alt fra is til frugt, der bare venter på dig …

   

  Hotel

  trivago.dk har fundet det 4* hotel Villa Torlonia (3 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en meget god beliggenhed midt i Rom og kun 5 minutters gang fra den nærmeste metrostation og med mange restauranter og butikker i gåafstand. Hotellet er et 4* hotel – men det du få her er enkle og rene værelser med en standard, som svarer mere til et 3* hotel. Jeg har valgt netop dette hotel, da det ligger tæt på offentlig transport (f.eks. tager det 10 minutter fra hotellet til hovedbanegården og 15 minutter til Colosseum). Så hvis du ikke forventer den store luksus er det et super sted at bo. Der er desuden gratis WiFi på hotellet og mulighed for at slappe af i en skøn gårdhave tilhørende stedet. Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter er 784 kr., dvs. 392 kr. pr. person ved en rejse for 2. Der findes desværre ikke enkeltværelser på dette hotel, men se en oversigt med hoteller der har her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er mange forskellige slags hoteller i Rom. Om du vil bo på et super centralt hostel eller på et lækkert 5* hotel, det er helt op til dig. Du kan se en liste og danne dig et overblik her.

  HOTELLER I ROM

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet billige billetter til Rom. Du flyver fra Billund og de billige billetter findes i maj og juni. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 13.06. – 15.06. til kun 276 kr. inkl. 10 kg. håndbagage. Du kan også flyve fra København fra 500 kr. (vær opmærksom på hvilken lufthavn du flyver til/fra ved København-Rom, ved de billige billetter lander du i CIA lufthavn, men flyver hjem fra FCO – for lidt flere penge kan du flyve t/r fra CIA).

  FLY FRA BILLUND

   

  FLY FRA KØBENHAVN

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang d. 13.06. – 15.06. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelprisen kan variere – især i højsæsonen!)

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 06.05. – 11.05.
  • 13.05. – 18.05.
  • 16.05. – 18.05.
  • 20.05. – 23.05.
  • 06.06. – 08.06.
  • 13.06. – 15.06.
  • 15.06. – 17.06.
  • 22.06. – 24.06.
  • og flere

   

  Hotel

  392 kr.

  Fly

  276 kr.

  TOTAL (per person)

  668 kr.

   

   

  Transport til hotellet

  Fra lufthavnen kan du tage en af de mange shuttle-busser (ARTRAL, Terravision, SitiShuttle) til Roms hovedbanegård (Termini). Hvis du tager med Terravision kan du få billetter til 4 Euro pr. vej – se mere her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Sviptur til Rom: 2 nætter på et 4* hotel til kun 668 kr. inkl. fly

  1. Cecilie says:

   Hej 

   hvis nu man gerne vil afsted fra Billund engang i maj og overnætte et par dage, hvad er så billigst? Synes ikke jeg kan finde gode priser som du skriver fra d. 13.5 fx. 🙂 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Cecilie,

    Prisen fra d. 13.05 – 18.05. er steget en lille smule siden sidst. Da jeg kiggede lå prisen på 325 kr., og nu ligger den på 397 kr., hvilket jeg synes stadig er en god pris 🙂 På trivago.dk har du altid mulighed for at finde det hotel du synes er bedst og passer ind i dit budget – der er alt fra fine hotels til skønne luksus hoteller 🙂

  2. Martin says:

   * cph

  3. Canan Tuncer says:

   Hej. Priserne du angiver på fly, er det kun 1 vej?

  4. Maja says:

   Nu lander man jo ret sent i Ciampino, går busserne også så sent ind til centrum? 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Maja,

    Der går en bus kl. 23:40, så du kan sagtens tage bussen (med Terravision) – det koster 8 Euro t/r. Sidst jeg var i Rom endte jeg med at tage en taxa, så det er også en mulighed – bare husk at aftale prisen på forhånd inden du sætter dig ind i bilen. Det er selvfølgelig billigst at tage bussen. God rejselyst 🙂