05 jul 2018

Storbyferie + spaophold: 3 dage på et fremragende 4* spa-hotel i Berlin til kun 765 kr. inkl. morgenmad og fly

Storbyferie og afslappende spaophold i én og samme rejse? Kan det nu passe? Ja, det kan det faktisk! I dag har jeg nemlig fundet den perfekte kombination mellem shoppingfyldt storbyferie og rendyrket spa-afslapning! Du kan nemlig komme billigt til fortryllende Berlin, hvor du kan tilbringe nogle dage på et af byens bedste 4* spa-hoteller. Det er en ren win-win!

Storbyoplevelser og spa i Berlin
august - september
765 kr.
Billund eller København
Berlin
Hotel i Berlin
f.eks. det 4* Centrovital Hotel Berlin
649 kr.
Billige fly til Berlin
inkl. 10 kg håndbagage
116 kr.
Fra Billund
Fra København
Hotel
649 kr.
Fly
116 kr.
Total (pr.person)
765 kr.

Hotel i Berlin

Hvis du gerne vil vide, hvorfor du skal på lige netop denne rejse, så skal du blot tage et kig på det hotel, jeg har fundet på Skyscanner.dk! Her er jeg nemlig faldet over det uforskammet lækre 4* Centrovital Hotel Berlin (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Og jeg vil gerne allerede nu advare mod stærke billeder længere nede. Der er risiko for en gevaldig overdosis af rendyrket luksus!

 

Centrovital har etableret sig som et hotel med et helt særligt fokus på wellness. Hotellet har derfor et stort, indbydende spa-område (Centrovital Day SPA) med 6 saunaer, en stor opvarmet indendørspool og et moderne fitnesscenter, som hotellets gæster frit kan benytte sig af. Der tilbydes desuden et udvalg af forskellige massagebehandlinger mod gebyr.

 

Hotellet ligger i Spandau i den vestlige del af Berlin, men du kan nemt og hurtigt komme til centrum via u-bahnen. Der er godt 1 km til Altstadt Spandau, hvor du kan tage U-bahnen til f.eks. Adenauerplatz tæt på den kendte handelsgade Kurfürstendamm. Den tur tager mindre end 30 minutter.

 

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse på dette herlige hotel er 589 kr. pr. person ved en rejse for 2 (der kommer et servicegebyr på 99 kr. oveni så prisen er 639 kr. pr. person). Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Berlin, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

 

OBS! Hotellet er ikke nødvendigvis dyrere i weekenderne. F.eks. er prisen for 2 nætter fra fredag den 31.08. til søndag den 02.09. også kun 649 kr. pr. person. Så en billig weekendtur er bestemt også mulig!

 

 

Billige fly til Berlin

momondo.dk har jeg fundet rigtig billige flybilletter fra Billund til Berlin. I august og september kan du komme til den tyske hovedstad fra ca. 116 kr. med Ryanair. Og du kan både finde hverdags- og weekendture (weekenderne er lidt dyrere). I eksemplet  ovenfor har jeg f.eks. fundet billige billetter (med gode flytider) i slutningen af august fra mandag den 27.08. til onsdag den 29.08. til kun 116 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

 

Som du kan se i flyboksen ovenfor, kan du også sagtens flyve fra København til priser, der er en anelse dyrere end Billund – men stadig rigtig lave! Dog skal du være opmærksom på, at der er en del flere afgange at vælge imellem fra København. Så vær endelig obs på de forskellige billetters flytider.

 

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 27.08. – 29.08. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

 

Eksempler på billige rejsedatoer

(weekenddatoer er markeret med WE)

 • 10.08. – 12.08. WE
 • 20.08. – 22.08.
 • 24.08. – 26.08. WE
 • 27.08. – 29.08.
 • 31.08. – 02.09. WE
 • 03.09. – 05.09.
 • 10.09. – 12.09.
 • 17.09. – 19.09.
 • 28.09. – 30.09. WE
 • Og mange flere

 

 

Transport til/fra lufthavnen

Det er ret nemt at komme fra Schönefeld Lufthavn til Centrovital. Du kan nemlig tage toget direkte fra lufthavnen til Spandau, hvorfra du har en gåtur på godt 1 km til hotellet (man kan også tage bussen). Turen tager ca. 1 time og koster omkring 100 kr.

 

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 kommentarer til Storbyferie + spaophold: 3 dage på et fremragende 4* spa-hotel i Berlin til kun 765 kr. inkl. morgenmad og fly

 1. Kasper Petersen says:

  Hej! Hvor finder du tilbuddet til hotellet? Når jeg ryger ind på Triwago, koster de 800-og noget per nat.
  Tak:)

  • Rejsespejder says:

   Hej Kasper,
   det kan godt være at det allerede var udsolgt på dine datoer. Men jeg har opdateret links’erne nu og det må meget gerne virke nu :).

   • Kasper Petersen says:

    Hej og tak. Det virker nu:) Har du erfaringer med at bestille hotel på HRS? Og hvordan er de?

    • Rejsespejder says:

     Hej Kasper,

     det er jeg glad for at høre :). HRS fungerer super fint. Det er en af de største tyske rejse-virksomheder (med over 1.500 medarbejdere). Så dem kan man godt stole på :).

 2. Martin says:

  Jeg forstår ikke den pris på hotel. Jeg får det til 851 kr pr nat, når jeg trykker på tilbuddet. Totalpris for værelset er 1.791 kr.

 3. Naja Gry says:

  Kan det passe, at tilbuddet ikke længere er gældene? Mvh Naja

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Naja 🙂

   Fly- og hotelpriserne er steget på nogle af datoerne. Men du kan i skrivende stund stadig finde rejsen til omkring 585 kr. fx 19.01. – 21.01. og 16.02. – 18.02. 😉

   Men du skal nok ikke vente alt for længe, hvis du gerne vil afsted til den pris! 🙂

 4. Hakan says:

  Hej. Kan du finde et god tilbud til mig fra d.05.01 til 07.01
  Med denne og hotel og fly. Har kigget men forgæves desværre.

 5. Lærke says:

  Hej,

  Først og fremmest tak for en fantastisk blog/app/facebook side. Den bliver flittigt brugt.
  Dette tilbud er det stadig gældende? eller kan det passe flybilletterne er steget ret meget?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Lærke 🙂

   Mange tak for de pæne ord! 🙂

   Artiklen er fra november, så det kan desværre godt passe, at flyene (og også hotellet) er steget en del.

   Dog kan du stadig finde billige fly til Berlin, selvom weekendafgangene nok er blevet dyrere. Du kan få et overblik, hvis du klikker på søg-feltet inde på skyscanner og vælger “hele måneden” og herefter “billigste måned” 😉

 6. Isabella says:

  Æv, jeg er for sent ude!
  Kan man finde noget lignede det her tilbud?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Isabella 🙂

   Artiklen her er desværre tilbage fra november, så du er desværre lidt sent ude :/ Fly kan man tit finde billigt til Berlin, men hotelprisen her var superbillig.

   Men jeg skal nok holde et vågent øje med lignende tilbud fremover 😉

   Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

 7. Erik Grønvall says:

  hej

 8. Rikke says:

  Er alle SPA ophold i Tyskland tekstil fri? Det kunne være rart hvis det stod i artiklerne for de pågældende rejser

se fly se hotel