• 03 maj 2019

  Storbyferie i Napoli: 2 nætter på et 3* hotel midt i centrum til kun 806 kr. inkl. fly

  Napoli er hovedstaden i den italienske region Campania. Og hvis du leder efter en solrig storbyferie, så vil Napoli altså ikke være et dårligt bud! Napolis smukke, gamle, historiske bykerne – der har en tilpas kompakt størrelse til at kunne udforskes på gåben – giver en fantastisk oplevelse af at træde ind i en tidslomme fra svundne tider. Lidt ligesom man oplever det i Rom. Og så smager pizzaerne i Napoli altså bare bedre end noget andet sted på jorden!

  Napolitansk storbyferie
  året rundt
  806 kr.
  København
  Napoli
  Hotel i Napoli
  f.eks. det fine 3* B&B Hotel Napoli
  421 kr.
  Billige fly til Napoli
  385 kr.
  Hotel
  421 kr.
  Fly
  385 kr.
  Total (pr.person)
  806 kr.

  Hotel i Napoli

  På en relativt kort storbyvisit vil du sikkert gerne bo centralt, så du slipper for at spilde tid på transport. Derfor har jeg fundet det superbillige 3* B&B Hotel Napoli.

   

  Hotellet ligger ved Piazza Garibaldi i det centrale Napoli. Det er bl.a. her, du finder hovedbanegården, så transport til og fra hotellet bliver intet problem. Herudover har du kun 200 meter til den gamle, historiske bymidte, så hotellets beliggenhed fejler i det hele taget intet. B&B Hotel Napoli byder også på en flot tagterrasse med panoramaudsigt over byen.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra tirsdag den 21. maj til torsdag den 23. maj til 842 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 421 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 400-600 kr. pr. nat i både maj, juni og juli.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Napoli, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Napoli

  Står Napoli højt på din liste over kommende storbyrejser, så er det meget heldigt, at Ryanair flyver mellem København og Napoli hele året rundt. Priserne det meste af året ligger på et ganske fornuftigt niveau omkring 350 til 700 kr. Højsæsonen i juli og starten af august byder dog på prisstigninger (så du skal regne med at slippe mindst 1.400 kr. i skolernes sommerferie).

   

  Jeg har i dette eksempel fundet en billig afgang fra København til Napoli fra tirsdag den 21. til torsdag den 23. maj til kun 385 kr. hos Ryanair. Det er desværre ikke muligt at flyve lige så billigt til Napoli fra Jylland.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 21.05. – 23.05. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange tirs-, tors- og lørdage)

  • 21.05. – 23.05.
  • 23.05. – 28.05.
  • 28.05. – 30.05.
  • 01.06. – 04.06./06.06.
  • 04.06. – 06.06.
  • 06.06. – 13.06.
  • 08.06. – 13.06.
  • 20.06. – 27.06.
  • 25.06. – 02.07.
  • 06.08. – 15.08.
  • 08.08. – 15.08.
  • 10.08. – 15.08./20.08.
  • 15.08. – 20.08./22.08.
  • 07.09. – 12.09.
  • 12.09. – 19.09.
  • Og flere

   

   

  Transport til fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du køre med Alibus ind til centrum. Bussen standser bl.a. ved hovedbanegården Piazza Garibaldi – en kort gåtur fra hotellet. En billet koster 5 euro (ca. 37 kr.) og kan bookes online på lufthavnens hjemmeside. Selve busturen tager kun omkring 22 minutter. Nemmere bliver det altså ikke!

   

   

  Lejbil

  Når du rejser til Campania, som Napoli-regionen hedder, bør du helt sikkert overveje en lejebil (i hvert fald hvis du er på en lidt længere rejse). Sådan én kan du nemlig leje superbilligt. Du kan f.eks. leje en bil i hele rejseperioden til kun 46 kr. pr. person. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  46 kr.

   

   

  Rejseinspiration

  Pompeji

  Du kan både tage bussen og toget til Pompeji (både pris og rejsetid er ca. den samme). Det er billigst selv at arrangere turen, men kan du også sagtens benytte dig af et pakketilbud (se længere nede). Busturen tager 35 minutter og koster 2,80 euro (19 kr.) pr. vej. Du tager bussen fra SITA-busterminalen, og billetterne købes samme sted som færgebilletter udbydes. Toget tager 40 minutter og koster 2,10 euro (16 kr.) pr. vej. Navnet på stationen i Pompeji er Pompei S. Villa Misteri, og herfra kan du tage en bus til Mount Vesuvius. Toget kaldes circumvesuviana train og kan tages fra Corso Garibaldi eller Piazza Garibaldi.

   

  Pompeji

   

  Amalfikysten

  En af verdens smukkeste kyststrækninger ligger kun 40 km fra Napoli. Fordi du på vejen derhen skal køre gennem et særdeles bjergerigt terræn, tager turen ca. 1,5 timer i bil. Til gengæld byder turen på nogle af de smukkeste udsigter, du nogensinde har set!

  Alternativt kan du tage toget (samme tog som til Pompeji) til Sorrento og derfra videre med bussen til Amalfi. Turen tager ca. 2 timer og kommer til at koste omkring 10 euro (75 kr.).

   

  Positano ved Amalfikysten

   

  Ischia, Procida og Capri

  Lidt ud for Napoli-bugten ligger 3 af Italiens smukkeste øer, som du sagtens kan besøge på en endagstur. Der sejler færger mellem Napoli og Ischia, Procida og Capri. Du kan få overblikket over de forskellige færgeafgange på naplesbayferry.com. Medmindre du rejser i højsæsonen (juni – august), vil jeg anbefale at købe billetterne i Napoli – så slipper du for bookinggebyret.

   

  Capri

   

   

  Hvis du gerne vil booke en tur til f.eks. Pompeji, Vesuv eller Amalfikysten hjemmefra, så kan du gøre det på getyourguide.dk. Her finder du også mange andre spændende oplevelser i Napoli!

  Oplevelser i Napoli
  kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel