• 14 nov 2019

  Storbyferie i Hamborg: 3 dage på et lækkert 4* spa-hotel til kun 1.075 kr. inkl. morgenmad, 2-retters middag og gratis offentlig transport

  Man glemmer en gang imellem, at Tysklands næststørste by – Hamborg – kun ligger en kort køretur syd for grænsen. Så hvis weekenden skal fordrives med lidt storbyferie, er Hamborg et oplagt valg! Og så behøver du ikke engang at booke flybilletter. Storbyferie i Hamborg kan byde på lidt af hvert – alt lige fra shopping og restaurantbesøg til en våd aften i Reeperbahn eller et minikrydstogt på Elben. Har du en fri weekend eller et par ledige hverdage, så har Hamborg helt sikkert et par superfede storbyoplevelser eller tre!

  Smuttur til Hamborg
  t.o.m. 31. marts 2020
  fra1.075 kr.
  Luksuriøst hotelophold i Hamborg
  inkl. morgenmad, 2-retters middag og adgang til wellness
  fra1.075 kr.

  Hotel i Hamborg

  Glem alt om små, funktionelle budgethoteller. Her har jeg fundet et tilbud til en af de lidt dyrere drenge. Hos takeoffer.dk kan du nemlig få et hotelophold (2, 3 eller 4 nætter) på det superlækre 4* Best Western Alsterkrug Hotel, der uden tvivl hører til blandt Hamborgs bedre 4-stjernede hoteller.

   

  Hotellet har en ganske fin beliggenhed i Alsterdorf-kvarteret i den nordlige del af Hamborg.  Men du kommer ikke selv til at betale for transporten til og fra centrum! Som gæst på Best Western Alsterkrug Hotel får du nemlig en gratis 3-dages-billet til offentlige transportmidler i Hamborg. Med dette kort kan du benytte dig af bus, tog, og sporvogne, lige så tosset du vil. Det er fedt!

   

  En anden virkelig fed ting ved hotellet er den 300 kvadratmeter store AlsterSPA, som du har gratis adgang til. Wellnessfaciliteterne omfatter bl.a. en finsk sauna, dampbad, fitnesslokale og afslapningsområde med opvarmede liggestole. Herudover er der også et udvalg af kosmetiske ansigts-, krops- og massagebehandlinger, som du dog skal betale for.

   

  Værelserne er store, moderne og indrettet i flotte, lyse nuancer, og er forsynet med et stort fladskærms-TV med SKY Sports, espressomaskine og gratis wi-fi. Kort sagt alt hvad du har brug for.

   

  Du kan benytte dig af tilbuddet til og med den 31. marts 2020. Prisen for 2 nætter er kun 2.149 kr. Det svarer altså til en pris på kun 1.075 kr. pr. person ved en rejse for 2 – og denne pris er vel at mærke inklusive daglig morgenmad, én 2-retters middag, adgang til wellness-faciliteterne og gratis offentlig transport. Vil du hellere have 3 nætter eller 4 nætter, kan du også booke det.

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • 2, 3 eller 4 overnatninger på Best Western PREMIER Alsterkrug Hotel
  • Ophold i dobbeltværelse (comfort eller comfort +)
  • Gratis upgrade til premium-værelse (ved ledighed – kan ikke reserveres på forhånd)
  • Velkomstdrink på hotellet
  • Stor, daglig morgenmadsbuffet
  • 2-retters menu den ene aften (skal forudbestilles – reservation er nødvendigt)
  • 3 dages 1st class offentlig transport inkluderet (bus, tog og sporvogn)
  • Gratis adgang til wellness-afdelingen, AlsterSPA (finsk sauna, soft sauna, dampbad, afslapningsområde og fitnessfaciliteter)
  • Lån af badekåber under opholdet
  • Wi-Fi og SKY-TV
  • Espressomaskine på værelset
  • Gratis parkering ved hotellet (afhænger af ledighed)
  • Kultur- og turistskat er inkluderet
  • Ankomst er muligt alle ugens dage frem til d. 31. marts 2020.

   

  OBS: Opholdet skal været booket senest d. 6. januar 2020. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hvordan kommer jeg til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil. Alternativt kan du tage bussen – du kan f.eks. bestille billet på flixbus.dk

   

   

  Best Western Premier Alsterkrug Hotel

   

   

  Oplevelser i Hamborg

  Uanset om du er mest i humør til en stille sejltur på Elben eller en guidet rundtur i det festlige St. Pauli-kvarter (mindst 18 år), så kan du finde sjove og billige oplevelser på getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Storbyferie i Hamborg: 3 dage på et lækkert 4* spa-hotel til kun 1.075 kr. inkl. morgenmad, 2-retters middag og gratis offentlig transport

  1. Martin says:

   Så vidt jeg kan se, så har de samme tilbud til 99 euro pr. person, på hotellets egen hjemmeside.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Jo, det har du ret i – godt spottet. Det må være et helt nyt tilbud. Jeg var nemlig selv inde på hotellets hjemmeside, da jeg skrev denne artikel, og der var intet tilbud på daværende tidspunkt. 🙂

  Se hotel-tilbud her