• 21 maj 2019

  Storbyferie i Hamborg: 3 dage på et lækkert 4* hotel til kun 1.015 kr. inkl. morgenmad og 2-retters middag

  Man glemmer en gang imellem, at Tysklands næststørste by – Hamborg – kun ligger en kort køretur syd for grænsen. Så hvis weekenden eller sommerferien skal fordrives med lidt storbyferie, er Hamborg et oplagt valg! Og så behøver du ikke engang at booke flybilletter. Storbyferie i Hamborg kan byde på lidt af hvert – alt lige fra shopping og restaurantbesøg til en lystig aften i Reeperbahn eller et mini-krydstogt på Elben. Har du en ledig weekend eller nogle ledige dage i sommerferien, så har Hamborg helt sikkert et par superfede storbyoplevelser eller tre!

  Smuttur til Hamborg
  juni til august
  1.015 kr.
  Luksuriøst hotelophold i Hamborg
  inkl. morgenmad og 2-retters middag
  1.015 kr.

  Hotel i Hamborg

  Glem alt om små, snuskede hoteller med 90’er-interiør og tyndslidte lagener. Med dette tilbud får du et ophold (2 eller 3 nætter) på det superlækre Hyperion Hotel Hamburg. Hyperion har en supercentral beliggenhed – kun 800 meter fra Speicherstadt. Og så er der tilmed tale om et ganske nyt hotel, der blev bygget så sent som i 2015. Så du kan roligt regne med flotte, nye og supermoderne faciliteter på dette 4* hotel (Takeoffer kalder det 4*, men både TripAdadvisor, Hotels.com, Booking.com og Expedia klassificerer Hyperion som et 5* hotel).

   

  Du kan benytte dig af tilbuddet fra den 1. juni til den 31. august – så hele sommeren og skolernes sommerferie. Prisen for 2 nætter inkl. morgenmad og en 2-retters middag er kun 2.029 kr. Det svarer altså til en pris på kun 1.015 kr. pr. person ved en rejse for 2. Vil du hellere have 3 nætter, er prisen kun 1.463 kr. pr. person.

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Ophold på det 4-stjernede Hotel Hyperion Hamburg
  • 2 eller 3 overnatninger i Comfort Double Room
  • Lækker morgenmad hver dag
  • 2-retters middag på ankomstdagen
  • Adgang til hotellets spa-afdeling (herunder sauna, fodspa og træningsfaciliteter)
  • Kultur- og turistskat er inkluderet
  • Ankomst er muligt alle ugens dage fra d. 1. juni – 31. august 2019. 

   

   

  OBS: Opholdet skal været booket senest d. 21. juni 2019. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

   

  Hvor godt et tilbud det er viser sig, når man lige laver en søgning på f.eks. trivago. Her koster hotellet tit over 2.800 kr. for 2 nætter (dvs. 1.400 kr. pr. person). Og så er det uden morgen- og aftensmad! Så der er virkelig mange penge at spare!

   

   

   

  Hvordan kommer jeg til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil. Alternativt kan du tage bussen – du kan f.eks. bestille billet på flixbus.dk

   

   

  Hotel Hyperion Hamburg

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her