• 10 sep 2019

  Storbyferie i Hamborg: 3 dage på et lækkert 4* spa-hotel til kun 1.075 kr. inkl. morgenmad og 2-retters middag

  Man glemmer en gang imellem, at Tysklands næststørste by – Hamborg – kun ligger en kort køretur syd for grænsen. Så hvis weekenden eller efterårsferien skal fordrives med lidt storbyferie, er Hamborg et oplagt valg! Og så behøver du ikke engang at booke flybilletter. Storbyferie i Hamborg kan byde på lidt af hvert – alt lige fra shopping og restaurantbesøg til en lystig aften i Reeperbahn eller et minikrydstogt på Elben. Har du en ledig weekend eller nogle ledige dage, så har Hamborg helt sikkert et par superfede storbyoplevelser eller tre!

  Smuttur til Hamborg
  september t.o.m. marts 2020
  fra1.075 kr.
  Luksuriøst hotelophold i Hamborg
  inkl. morgenmad, 2-retters middag og adgang til wellness
  fra1.075 kr.

  Hotel i Hamborg

  Glem alt om små, funktionelle budgethoteller. Her har jeg fundet et tilbud til en af de dyre drenge! Med dette tilbud får du nemlig et hotelophold (2, 3 eller 4 nætter) på det superlækre 4* Best Western Alsterkrug Hotel, der uden tvivl hører til i toppen blandt 4-stjernede hoteller.

   

  Hotellet har en ganske fin beliggenhed i Alsterdorf-kvarteret i den nordlige del af Hamborg.  Men du kommer ikke selv til at betale for transporten til og fra centrum! Som gæst på Best Western Alsterkrug Hotel får du nemlig en gratis 3-dages-billet til offentlige transportmidler i Hamborg. Med dette kort kan du benytte dig af bus, tog, og sporvogne, lige så tosset du vil. Det er fedt!

   

  En anden virkelig fed ting ved hotellet er den 300 kvadratmeter store AlsterSPA, som du har gratis adgang til. Wellnessfaciliteterne omfatter bl.a. en finsk sauna, dampbad, fitnesslokale og afslapningsområde med opvarmede liggestole. Herudover er der også et udvalg af kosmetiske ansigts-, krops- og massagebehandlinger, som du dog skal betale for.

   

  Værelserne er store, moderne og indrettet i flotte, lyse nuancer. Værelset er desuden forsynet med et stort fladskærms-TV med SKY Sports, espressomaskine og gratis wi-fi.

   

  Du kan benytte dig af tilbuddet til og med den 31. marts 2020. Prisen for 2 nætter inkl. daglig morgenmad, én 2-retters middag, wellnessadgang og gratis offentlig transport er kun 2.149 kr. Det svarer altså til en pris på kun 1.075 kr. pr. person ved en rejse for 2. Vil du hellere have 3 nætter, er prisen kun 1.370 kr. pr. person, mens 4 nætter koster 1.771 kr. pr. person.

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • 2, 3 eller 4 overnatninger på Best Western PREMIER Alsterkrug Hotel
  • Ophold i dobbeltværelse (comfort eller comfort +)
  • Gratis upgrade til premium-værelse (ved ledighed – kan ikke reserveres på forhånd)
  • Velkomstdrink på hotellet
  • Stor, daglig morgenmadsbuffet
  • 2-retters menu den ene aften (skal forudbestilles – reservation er nødvendigt)
  • 3 dages 1st class offentlig transport inkluderet (bus, tog og sporvogn)
  • Gratis adgang til wellness-afdelingen, AlsterSPA (finsk sauna, soft sauna, dampbad, afslapningsområde og fitnessfaciliteter)
  • Lån af badekåber under opholdet
  • Wi-Fi og SKY-TV
  • Espressomaskine på værelset
  • Gratis parkering ved hotellet (afhænger af ledighed)
  • Kultur- og turistskat er inkluderet
  • Ankomst er muligt alle ugens dage frem til d. 31. marts 2020.

   

  OBS: Opholdet skal været booket senest d. 17. oktober 2019. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rejsetip – Discovery Dock

  Hvis du er kørt forbi eller har været i Hamborg, har du sikkert set havnen. Med sine kæmpestore skibe er havnen i Hamborg et af byens mest spektakulære syn. Og lige nu har du muligheden for at opleve denne del af byen på en helt ny måde!

   

  Dicovery Dock er Hamborgs nyeste turistattraktion. Her kan du opleve havnen på en innovativ måde. Et område, som Discovery Dock har gjort rigtig meget ud af, er Virtual Reality (også kendt som VR). Derfor har gæsterne bl.a. mulighed for at prøve kræfter med diverse spil og havneopgaver gennem VR.

   

  Har du bare den mindste interesse for VR, eller vil du gerne opleve havnen på en ny måde, vil du helt sikkert sætte pris på et besøg på Discovery Dock. Du finder Discovery Dock i Hamborgs HafenCity, hvor den ligger lige over for koncertsalen Elbphilharmonie. Entrébilletter starter fra 10 euro.

   

   

   

  Hvordan kommer jeg til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil. Alternativt kan du tage bussen – du kan f.eks. bestille billet på flixbus.dk

   

   

  Best Western Premier Alsterkrug Hotel

   

   

  Oplevelser i Hamborg

  Uanset om du er mest i humør til en stille sejltur på Elben eller en guidet rundtur i det festlige St. Pauli-kvarter (mindst 18 år), så kan du finde sjove og billige oplevelser på getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Storbyferie i Hamborg: 3 dage på et lækkert 4* spa-hotel til kun 1.075 kr. inkl. morgenmad og 2-retters middag

  1. Martin says:

   Så vidt jeg kan se, så har de samme tilbud til 99 euro pr. person, på hotellets egen hjemmeside.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Jo, det har du ret i – godt spottet. Det må være et helt nyt tilbud. Jeg var nemlig selv inde på hotellets hjemmeside, da jeg skrev denne artikel, og der var intet tilbud på daværende tidspunkt. 🙂

  Se hotel-tilbud her