• 06 mar 2017

  Storbyferie i Hamborg: 2 dage på et dejligt 4* hotel til kun 278 kr.

  Hamborg er lige noget for dig, hvis du er en ivrig shopper, elsker kulturoplevelser eller bare nyder, at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter. Hamborg er specielt værd at opleve i påsken. Når Tysklands anden største by byder foråret velkommen, sker der masser af ting. Du kan f.eks. opleve påskekoncerter og byfester.

  En af Hamborgs hyggeligste traditioner i foråret er de såkaldte Osterfeuer (Påskebål). Traditionen stammer fra hedningetiden, hvor hedningerne lavede bål for at skræmme vinteren væk og give en god høst. I dag ses traditionen i form af massevis af påskebål langs med Elben, hvor folk nyder kolde øl og god musik i forårssolen.

  Uanset, hvad man er til, er Hamborg en rigtig god destination for en storbyferie, og helt klart en af mine yndlingsbyer – og det bedste er, at den findes lige i Danmarks baghave.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg i dag fundet et rigtig godt tilbud på det dejlige 4* hotel ”Park Hotel am Berliner Tor” (3,5 ud af 5 på Tripadvisor). Hotellet ligger mid i Hamborg direkte ved metrostationen Berliner Tor, som giver direkte adgang til butiksstrøget Mönckebergstrasse og det livlige natteliv i Reeperbahn. Der er terrasse og bar på hotellet og er også tæt ved Hamborgs hovedbanegård.  Lige nu kan du en overnatning i påsken til 278 kr. pr. person ved en rejse for 2. F.eks. fra den 16.04 – 17.04. Jeg tog udgangspunkt i påsken men der findes masser af andre datoer til lignende priser fra marts til juni 2017!

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, at priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse.

   

  Et par Hamborg-tips:

  Ved "Landungsbrücken" kan du tage en af de mange offentlige færger. Jeg anbefaler, at tage færgen til "Finkenwerder",som tager forbi mange af Hamborgs hyggeligste steder – og du kan bruge din metro-billet på færgerne. Så det er et billigt alternativ til en havnerundfart.

  Parten "Planten un' Blomen" er super hyggelig, og der findes en stor isskøjtebane i vintermånederne. I sommermånederne kan de se et stort lys- og vandshow helt gratis hver aften kl. 21.

   

  Hvordan kommer jeg til Hamborg?

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil. Alternativt kan man tage bussen. Fra Aarhus kan du få billetterne fra 300 kr. tur/retur og fra københavn kan du rejse med FlixBus til kun 409 kr. På skyscanner.dk kan du også finde flybilletter til Hamborg.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *