17 aug 2017

Storbyferie til Amsterdam: 2 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 1.058 kr. inkl. fly

Hvad siger du til en lille storbyferie til charmerende Amsterdam? Du kommer til at opleve byen om efteråret, hvor vejret er mildt og de smukke efterårsfarver pryder byen. I Amsterdam kan du både gå på shopping, sightseeing eller være kulturel med museumsbesøg – du kan også besøge de store hovedgader (Damrak/Rokin og Kalverstraat/Nieuwendijk), men hvis du er til lidt mere end mainstream, så gå på opdagelse i de små gader og oplev det ”ægte” Amsterdam med små finurlige butikker, cafeer og barer og gå ombord i f.eks. lækkert hollandsk brygget øl.

Smuttur til Amsterdam
slut september - november
1.058 kr.
København og Hamborg
Amsterdam
Hotel i Amsterdam
662 kr.
Billige fly til Amsterdam
inkl. håndbagage
396 kr.
Hotel
662 kr.
Fly
396 kr.
Total (pr.person)
1.058 kr.

Hotel

tripadvisor.dk har jeg fundet det skønne og unikke 4* WestCord Art Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger 15 minutters gang gennem ”Westerpark” til centrum af Amsterdam og hvis du vil spare gåturen, så er der et busstoppested lige over for hotellet, hvor der er direkte forbindelse til centrum på 5-10 minutter. Værelserne er indrette moderne med kunstværker og Nespresso-maskine. Der findes også 2 udendørspools (sæsonbestemt). Et dobbeltværelse i 2 nætter koster 1.323 kr., dvs. 662 kr. pr. person ved en rejse for 2. Når du foretager en booking via tripadvisor, så skal du selv indtaste datoerne for din rejseperiode, i dette eksempel d. 03.10. – 05.10.

Der findes et væld af hoteller i Amsterdam – du kan se udvalget her, så du kan finde det perfekte hotel for dig. Har du brug for et enkeltværelse, så kan du ændre søgningen i toppen af bookingsiden.

 

Fly

Jeg har fundet billige fly til Amsterdam på momondo.dk – du rejser fra København og de billige billetter findes fra slut september – november med priser mellem 396 – 550 kr., og i efterårsferien kan du finde billetter til 600 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 03.10. – 05.10. til kun 395 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Du kan godt flyve fra Billund også, men billetpriserne er betydelig dyrere med priser fra 1.200 kr. Alternativt kan du rejse fra Hamborg, hvor du kan finde billetter til 600 kr.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 03.10. – 05.10. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde alt afhængig af datoerne).

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 25.09. – 27.09.
 • 10.10. – 12.10.
 • 16.10. – 18.10.
 • 16.10. – 19.10.
 • 23.10. – 25.10.
 • 08.11. – 10.11.
 • 20.11. – 22.11.
 • Og flere

 

Transport fra/til lufthavnen

Der er ca. 17 km fra lufthavnen til hotellet, så du kan selvfølgelig tage en taxi (prisen er ca. 350-380 kr.) – det er dog også muligt at tage toget fra lufthavnen til ”Amsterdam, Station Sloterdijk” og derfra med bus (linje 748 eller 22) til ”Amsterdam, Oostzaanstraat” og derfra har du 350 meter til hotellet. Denne tur tager 30 minutter og koster mellem 60-90 kr. – hvis du skifter toget ud med bus (linje 69) fra lufthavnen, så kan du komme afsted til ca. 60 kr., men så tager turen også omkring 1 time i stedet for.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 kommentarer til Storbyferie til Amsterdam: 2 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 1.058 kr. inkl. fly

 1. Halvor says:

  Tak for dine tilbud. Generelt er de fine, men jeg kunne ønske mig, at man kunne anvende dem straks eller indenfor en uge. Tilbudet til Amsterdam havde vi taget, hvis rejsen startede indenfor de næste tre dage. Ingen kritik. Kun en opfordring.

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Halvor,
   Tusind tak for rosen og tak for feedback – det sætter jeg stor pris på! Jeg prøver altid at inkludere de rejsedatoer, der er billigst og med bedste flytider osv., så de giver mening for jer rejsende – men du kan tro, at jeg nok skal holde skarpt øje med de datoer, der ligger tættere på! 🙂

 2. Kathrine says:

  Hej rejsespejder,

  Er det muligt at du kan finde en tur til Amsterdam i efterårsferien 2017 der varer mere end 2 dage, hotel og fly inkluderet? Så tæt på centrum som muligt, men ellers er jeg ikke kræsen.

  Kh
  Kathrine

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Kathrine,
   Jeg har faktisk lige kigget på billetter til Amsterdam i efterårsferien og der fandt jeg billetter her – hvis du trykker, at du gerne vil se alle 24 resultater fra KLM, så kan du faktisk finde flybilletter med gode rejsetider. For hoteller, så kan du se en oversigt her – så kan du finde det hotel, der passer bedst til dig 🙂