• 02 okt 2016

  Storbyferie: 3 dage i Kraków på et lækkert 4* hotel til kun 724 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_310614122

  Krakow er måske en de mest undervurderede storbyer i Europa. Byen er det perfekte sted til dem, der ønsker en storbyferie med muligheder for lige dele historisk og kulturel sightseeing og et spændende natteliv. Den tidligere polske hovedstad og kongeby er i dag Polens andenstørste by og kulturel centrum. Krakow tilbyder unikke oplevelser og den farverige by har utrolig mange seværdigheder at byde på!

  Jeg anbefaler, at du tager forbi det jødiske kvarter Kazimierz, hvor du kan finde masser af hyggelige cafeer, barer og masser af kunst. Et andet highlight er Oscar Schindlers fabrik, som har været grundlag for filmen ”Schindlers Liste”. Til sidst anbefaler jeg en tur op til ”Wawel”-slottet, hvorfra man har en vidunderlig udsigt over byen. Ca. 1,5 time fra Krakow ligger den tidligere koncentrationslejer "Auschwitz" (læs mere nedenfor).

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 4* boutique-hotel "Home" (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"). Hotellet har en supper beliggenhed – 300 meter fra byens mest hyggelige bydel "Kazimierz", 700 meter fra Wawel-slottet og Krakows gamle bydel ligger mindre end 1 km fra hotellet!

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-10-02-17_25_14-captureSE FLY-TILBUD HERHusk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Der findes selvfølgelig masser af andre lækre hoteller i Krakow. Hvis du selv vil kigge lidt efter hoteller, kan du få et overblik herHOTELLER I KRAKOW

   

  Fly

  Med Norwegian kan du komme meget billigt fra København til Krakow. På momondo.dk kan du få et overblik over alle datoer. Der findes billetter til kun 363 kr. fra november til juli 2017. Så turen er også oplagt hvis du vil på en spændende sommer-storbyferie! Brug også Norwegian lavpriskalender for at få et overblik over priserne i de forskellige måneder.

  2016-10-02-17_26_25-captureSE FLY-TILBUD HER

   

  Auschwitz

  Krakow ligger også kun 1,5 time i bus fra en af historiens mest mørke steder. Koncentrationslejren, Auschwitz, var den største af nazisternes lejre og der døde i alt 1,1 millioner mennesker mellem 1940 til 1945. I dag kan man få guidede ture gennem koncentrationslejren. Turen koster 45 zloty (ca. 80 kr.) og varer ca. 3,5 timer og kan klart anbefales! Oplevelsen er meget rørende og øjenåbnende – man skal booke turen gennem den officielle hjemmeside.

  Fra Krakow kører der busser til Auschwitz flere gange i dagen fra busstationen ved banegården. Turen koster 12 zloty (ca. 20 kr.) og tager ca. 1,5 timer.

   

  Hotel

  361 kr.

  Fly

  363 kr.

  TOTAL (per person)

  724 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *