• 25 jul 2015

  Rundrejse i Sri Lanka: 13 dage inkl. halvpension, udflugter med rejseguide, transport og fly til kun 5.962 kr.

  rsz_srilank

  Tag på en magisk rundrejse i smukke Sri Lanka! Du oplever alt fra duftende krydderihaver og grønne teplantager til storslåede templer og eventyrlige fæstningsværker midt i junglen. Glæd dig til at klappe elefanter – og måske endda ride på en? Har du altid drømt om at besøge en ædelstensmine og se funklende safirer eller lære at lave srilankansk mad? Så er denne drømmerejse lige noget for dig. Den tidligere engelske koloni er et sandt skatkammer af oplevelser!

  Jeg har fundet rejsen på rejsehjemmeside Travelbird.dk. Du kan tage af sted fra København i perioden fra begyndelsen af september 2015 til slutningen af maj 2016. Som altid med tilbud fra Travelbird er der dog stor prisforskel i forhold til, hvilken dato man rejser. Den billigste rejse, jeg har kunnet finde, er i midten af april 2016 til 7.149 kr.

  Det er et rigtig godt tilbud i forhold til alt det, man får for pengene (flybilletterne alene kan nogen gange koste omkring 5.500 kr. til Sri Lanka). Men hvis du synes, at det måske er lige lidt for dyrt, så har jeg fundet et endnu bedre tilbud til dig!

  På Travelbirds tyske sideTravelbird.de” findes en identisk rejse (også med engelsktalende guider) til meget få penge. Her kan du f.eks. rejse fra Berlin til kun 799 Euro (5.962 kr.). Endnu mere kan du spare, hvis du vil rejse på de dyrere datoer. Så koster rejsen i midten af december med afrejse fra Danmark 14.179 kr. og kun 9.842 kr. med afrejse fra Tyskland.

  Hvordan kommer man til Berlin

  Der findes meget billige flybiletter til Berlin med Norwegian og EasyJet. Tur/retur-billetter koster kun 326 kr.

  berlinsri

  Ellers kan du komme fra København til Berlin meget billigt med busselskabet FlixBus. Tur/retur-billetter koster kun 328 kr. Jeg anbefaler, at man tager natbussen, som kører af sted lidt før midnat fra København og ankommer kl. 6 om morgenen i Berlin.

  Hvis du kommer fra Jylland, kører der også busser til Berlin. Fra Aarhus findes der tur/retur-billetter til 300 kr. for studerende.

  srilank2

  Rejsen indeholder:

  • 12 overnatninger på 6 forskellige hoteller i Sri Lanka
  • Fly tur-retur fra København til Colombo med mellemlanding i Istanbul
  • 30 kg indchecket bagage
  • 8 kg håndbagage
  • 2 overnatninger på flyet (1 hver vej)
  • Halvpension på alle hoteller (helpension i Ratnapura)
  • Alle udflugter, der er beskrevet i planen for rundrejsen
  • Engelsktalende guide på alle udflugter
  • Al transport under rundrejsen

  rsz_rundrejse

   

  BOOK REJSEN HER (FRA KBH.)

  BOOK REJSEN HER (FRA BERLIN)

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *