• 17 maj 2016

  Drømmerejse til Sri Lanka: 9 dage på et lækkert 4* resort til kun 4.810 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_110741981

  Tag på en magisk rundrejse i smukke Sri Lanka eller "Hellig Ø" som navnet betyder på lokalsproget Sanskrit! Du oplever alt fra duftende krydderihaver og grønne teplantager til storslåede templer og eventyrlige fæstningsværker midt i junglen. Glæd dig til at klappe elefanter – og måske endda ride på en? Har du altid drømt om at besøge en ædelstensmine og se funklende safirer eller lære at lave srilankansk mad – så er denne drømmerejse lige noget for dig. Den tidligere engelske koloni er et sandt skatkammer af oplevelser!

   

  Idag har jeg fundet et super tilbud til Sri Lanka, som for tiden er en af de hotteste rejsedestinationer!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et supertilbud på det lækre 4* Ranna 212 (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 1.494 kr. pr. person, ved en rejse for 2. Resortet ligger på Ranna Strand i en lille oase nær byen Tangalla, med udendørs pool og 3 spisesteder. På stedet tilbydes endda yogatimer, cykelleje og kørerture til området. Restauranten servere alt fra internationale retter til lokal Sri Lankansk mad, friskfanget fra havet. Tidligere gæster roser især stedet for den dejlige beliggenhed, den smukke strand og gæstfriheden.

  Læs mere om resortet her

  rsz_hotelstrilanka

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Der findes masser af billige 4* og 5* hoteller på denne dejlige ø, så hvis du selv vil udforske det lidt, har jeg lavet en liste her.

  HOTELLER PÅ SRI LANKA

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly til Sri Lanka, nærmere bestemt hovedstaden Colombo. I dette eksempel flyver du fra København d. 13. juni og hjem igen d. 22. juni (lander d. 23. juni). Du flyver med Etihad Airways og har to små mellemlandinger. Prisen er kun 3.316 kr.

  flysrilankaa

  SE FLY-TILBUD HER

  BEMÆRK: Nogle gange virker linket til tilbuddet ikke første gang, her skal du bare lukke fanen og trykke på tilbuddet een gang til, så bliver du viderestillet til billetten.

   

  Andre datoer

  Der findes også andre billige afgange til ca. den samme pris i maj, juni og begyndelsen af juli, og så igen i september, oktober og november. Jeg har lavet et par eksempler her:

  • 23.05. – 02.06.
  • 31.05. – 14.06.
  • 01.06. – 08.06.
  • 01.06. – 15.06.
  • 07.06. – 15.06.
  • 20.06. – 27.06.
  • og andre

   

  Hotel

  1.494 kr.

  Fly

  3.299 kr.

  TOTAL (pr. person)

  4.810 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden. 

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *