• 08 feb 2017

  Spaophold i Sverige på dejligt hotel til kun 950 kr. inkl. spa, 3-retters menu, morgenmad og fitness

  Trænget du til et par dages afslapning? Så har jeg fundet noget til dig! Tag på spaferie i charmerende Torekov i Skåne. Det skønne Torekov Hotell slår dørene op til et skønt ophold for dig og den, du holder mest af. Nyd en overnatning med masser af forkælelse for både sjæl, krop og smagsløg. Opholdet er inklusiv spa-adgang, kaffe/te, 3-retters menu i Bistroen, deltagelse i aktiviteter såsom Yoga, Zumba og TRX, skøn morgenmadsbuffet.

   

  Jeg har fundet et super tilbud, hvis du kunne tænke dig noget dejlig afslapning i Sverige på et skønt hotel. Hotel Torekov (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") ligger ved Bjärehalvøens vestre kant, hvor du kan opleve smuk natur såsom flotte bøgeskove og heder. Hotellet er optimalt for wellness og natur samtidig med du har adgang til en masse spa og aktiviteter. Du kan f.eks. være en del af hotellet holdaktivteter som Yoga, Zumba og TRX og slappe af bagefter i spa-afdelingen som tilbyder damp-sauna, varme bade, japansk udendørspool og afslapningslounge med panoramaudsigt over himmel og hav. Prisen for dette er 950 kr. pr. person hvis i rejser 2 personer men skynd dig at bestil da tilbuddet udløber om 3 dage.

  SE TILBUD HER

   

  Tilbuddet indeholder både overnatning, 3-retters middag, spa, fri adgang til fitness samt hold og morgenbuffet. Du har mulighed for at booke turen i perioden fra d. 31. januar til d. 31. marts, men der er et tillæg på 250 SEK (196 kr.) pr. person hvis ankomst er fredag eller lørdag.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler. 

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *