• 23 apr 2017

  Spa ved Europas smukkeste strande: 1 uge på Sardinien på et lækkert 4* spa-resort til kun 2.627 kr. inkl. morgenmad og fly

  Sardinien er helt klart en af mine yndlings steder i Europa. Her finder du vidunderlig smukke hvide strande, som man ellers kun kender fra Caribien, lækker mad og et meget varieret landskab!

  Oveni alt det har jeg i dag også fundet et utroligt lækkert spa-hotel.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det meget lækre 4* Corte Rosada Resort and Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger lige ud til Middelhavet og byder på udendørs pool, restaurant og fuldt udstyret wellness-center. Hvis du er den aktive type så findes der også andre faciliteter i form af tennisbane, fitnesscenter og dykkercenter, windsurfing og kanosejlads. Lige nu kan du få en uge til kun 2.079 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  3* hotel

  Hvis du ikke har brug for et spa-hotel så har jeg fundet det meget lækre 3* lejlighedshotel Le Tre Querce (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger med udsigt over havet og byder på fuld udstyrede lejligheder, pool og restaurant. Her koster 1 uge kun 676 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

   

  Fly

  På tui.dk findes der lige nu rigtig billige fly til Sardinien! Der findes billige fly fra april, maj og august! Jeg har f.eks. fundet billetter til kun 548 kr. fra d. 16. til d. 23. maj.

  SE FLY-TILBUD HER

  Hos tui er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 600 kr. oveni (for hele rejsen).

   

  Transport til hotel

  Hotellet ligger kun 10 km fra lufthavnen, så jeg anbefaler at tage en taxa. Ellers kan man også tage bussen til Algheros centrum (linje 90) og derfra videre til hotellet (linje 9321), men turen tager i alt ca. 1 time.

   

  4* Hotel

  2.079 kr.

  Fly

  548 kr.

  TOTAL (per person)

  2.627 kr.

   

  3* Hotel

  676 kr.

  Fly

  548 kr.

  TOTAL (per person)

  1.224 kr.

   

   

  Lejebil

  Sardinien byder på så meget at man næsten ikke kan undvære en lejebil, at du lejer en bil. Og det er heller ikke dyrt! På rentalcars.com kan du leje en bil hele ugen for 581 kr. (290 kr. pr. person). Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hotelindtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *