• 13 feb 2018

  Spa-ophold på Læsø: 3 dage inkl. gaveæske, 2-rettersmiddag, morgenmad og entré til spa

  Du finder næppe et mere idyllisk sted end Læsø i sommerhalvåret. Læsø er en lille perle af en ø, der ligger i Kattegat – lidt sydøst for Frederikshavn. Faktisk er Læsø Kattegats største ø, og de 118 km2 er en ren skattekiste af natur, kunst og kultur – det perfekte sted til et ophold med fokus på ro og fordybelse. Her har jeg fundet et herligt tilbud på et fantastisk 3-dagesophold på en af Danmarks hyggeligste øer!

  Miniferie med spa på Læsø
  inkl. hotel, gaveæske, 2-rettersmiddag, morgenmad og spa
  1.199 kr.

  takeoffer fandt jeg i dag en omgang rendyrket ø-idyl og selvforkælelse i form af dette herlige tilbud til skønne Læsø! Der er tale om en miniferie på 3 dage, hvor du får 2 overnatninger på Hotel Havnebakken (4 ud af 5 på TripAdvisor).

  Hotel Havnebakken ligger mindre end 50 meter fra Kattegat og er præget af en afslappet og venlig atmosfære. Med en placering så tæt på Kattegat får du en unik udsigt over både hav og havn. Og du er kun få minutters gang fra færgen og den fineste badestrand.

  Udover selve hotelopholdet inkluderer tilbuddet også en lækker, lille gaveæske med fine produkter fra Læsø Kur & Wellness, en heldagsentré til Læsø Kur & Wellness, morgenbuffet, velkomstdrink og snacks og en 2-rettersmiddag på hotellets moderne restaurant. Hvad mere kan man ønske sig?

  Du skal være opmærksom på, at tilbuddet er tidsbegrænset. Så hvis du er interesseret, skal du slå til i løbet af de næste 9 dage! Du kan benytte dig af tilbuddet fra den 15.03. og frem til den 31.10. Dog skal du være opmærksom på, at der er et sæsontillæg på 300 kr. ved ophold i perioden 25.06. – 08.08.

  Du bør også være opmærksom på, at tilbuddet her er et værdibevis. Når du har købt det, skal du derfor vente på, at du modtager dit værdibevis. Herefter kan du booke dit ophold. På værdibeviset står der et referencenummer, som du skal oplyse ved booking.

  Hvis du gerne vil vide lidt mere om Læsø, før du booker, kan jeg anbefale dig at kigge lidt på visitlæsøs hjemmeside.

   

  Hvordan kommer jeg til Læsø

  For langt de fleste vil det være nemmest at køre til Frederikshavn, hvor Læsø-færgen sejler regelmæssigt (se priser her). Er du fra Sjælland, og gerne vil prøve noget lidt mere specielt, kan du også flyve til Læsø ved at booke en airtaxi – dog til en noget anden pris. Har du ikke nogen bil, kan du også sagtens tage toget til Frederikshavn. En standardbillet med DSB fra Aarhus koster 256 kr., og turen tager 2,5 timer.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *