• 16 jul 2017

  Sommerferie på Lesbos: 1 uge med hotel og fly til kun 2.480 kr.

  I dag har jeg fundet en tur til Grækenlands tredje største ø, Lebos. Her finder du udover den altid charmerende græske stemning også er de fineste strande, grøn natur med skov og olivenlunde og fantastisk badevand. En af Lebos specialiteter er ouzo, og på øen findes der hele 21 ouzo destillerier, så der skulle være rig mulighed for at smage på de græske våde varer.

  Sommerferie på Lesbos
  03.08. - 10.08.
  2.480 kr.
  Aalborg
  Lesbos
  Hotel på Lesbos
  781 kr.
  4 Personer-lejligheder (650 kr. pr. person)
  Fly til Lesbos
  inkl. håndbagage
  1.699 kr.
  Prisen vises for 2 personer
  Hotel
  781 kr.
  Fly
  1.699 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.480 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et meget godt tilbud på det 3* Hotel Armonia. Hotellet ligger blot 2 minutters gang fra stranden og byder på en dejlig pool og værelser med air-condition. Hotel Armonia ligger i kystbyen Arnaxos og der findes en supermarked samt et par restauranter og barer i byen. Lige nu kan du få en uge på dette hotel til kun 1.562 kr. Dvs. hver enkelt betaler kun 781 kr. ved en rejse for to. Det er også muligt at booke en 4- personer lejlighed til kun 2.603 kr. (651 kr. pr. person).

   

  Fly

  Spies.dk har jeg fundet en billig afgang fra Aalborg til Lesbos til kun 1.699 kr.  Du rejser fra d 3. til 10. august. Desværre er det den eneste billige afgang, som jeg kunne finde.

   

  Transport til hotellet

  Fra Mytilini (Lesbos hovedstad) kører der en bus til Anaxos 3 gange om dagen. Desværre lander man for sent for at nå den sidste bus. Derfor skal man tage en taxa til hotellet, som kommer til at koste omkring 70 Euro (ca. 525 kr.), dvs. ca. 235 kr. pr. person. På vejen tilbage kan du sagtens nå bussen og den koster kun 8 Euro (ca. 60 kr.).

  Alternativt kan man også leje en bil. For at få et overblik kan du på rentalcars.com sammenligne alle store udlejningsfirmaer på Lesbos.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel