• 18 jul 2018

  Sommerferie på Kreta: 1 uge på et skønt hotel til kun 2.248 kr. inkl. fly og morgenmad

  Selvom vi bestemt ikke kan klage over vejret herhjemme i Danmark, så kan man godt mangle de fantastiske sandstrande med krystalklart vand, udsigten over Middelhavet og bjerglandskaberne en smule. Men bare rolig, alt det kan du få på Kreta, og jeg har i dag fundet et kanongodt tilbud på en sommerferie hertil! Og det er altså heller ikke skønne temperaturer og solstråler de mangler – her finder du 33 grader og masser af solskin. Så hvis du vil på ferie ned til den græske charme og de skønne strande, så er det bare afsted!

  Sol og sommer på Kreta
  juli
  2.248 kr.
  København og Billund
  Chania
  Hotel på Kreta
  f.eks. det charmerende Oasis Guesthouse
  1.187 kr.
  Billige fly til Kreta
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.061 kr.
  Hotel
  1.187 kr.
  Fly
  1.061 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.248 kr.

  Hotel på Kreta

  skyscanner.dk har jeg fundet det dejlige Oasis Guesthouse (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i et flot, frodigt område, og du har kun 2,5 km til Chania centrum. På hotellet kan du slappe af i den skønne, grønne have eller ved det dejlige poolområde med børnepool. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 2.373 kr. inkl. morgenmad. Det vil altså sige 1.187 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Kreta, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Fly til Kreta

  sunweb.dk har jeg netop fundet billige fly til Kreta i sommerferien. Både den 24.07., 26.07. og 31.07. kan du finde flybilletter (af 1 uges varighed) fra København til Kreta til omkring 1.000 – 1.200 kr. Den 26.07. kan du også flyve fra Billund.

   

  Jeg har f.eks. fundet billetter fra København den 26.07. – 02.o8. til kun 1.061 kr. Billetterne inkluderer 10 kg håndbagage, og indchecket bagage kan tilkøbes for 240 kr. tur/retur.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Chania Lufthavn kører der regelmæssigt en bus ind til Chania centrum. Turen tager kun 30 minutter og koster omkring 2,5 euro (ca. 17 kr.). Herfra har du lidt under 4 km til hotellet, så du kan sagtens vælge at tage en taxi det sidste stykke eller gå.

   

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil ud og se noget mere af den smukke, bjergrige ø på egen hånd, ligger en lejebil lige til højrebenet. Hos skyscanner.dk kan du se deres store udvalg af lejebiler. Måske vil du leje en bil et par dage, måske under hele rejsen – det er helt op til dig.

   

  Bilen nedenfor får en 9,5 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og en gratis forbindelsesbus til udlejningsfirmaet. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  763 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel