• 02 jan 2020

  Charterferie til Kreta: 1 uge på et 5* spa-resort fra kun 2.594 kr. inkl. fly og morgenmad

  Kreta er på mange måder synonym med og indbegrebet af solrig strandferie i Middelhavet. Den store, aflange ø gemmer på fantastiske strande, idylliske kystbyer, en rig historie og smuk natur. Det varierede udvalg af oplevelser på øen er nok en stor del af forklaringen på, hvorfor Kreta i dag fortsat er blandt danskernes foretrukne feriedestinationer – selv efter mange år på toppen. I dag har jeg så fundet en billig charterferie til netop Kreta, hvor du bliver forkælet med masser af græsk charme, en bagende sydeuropæisk sol, det smukke azurblå Middelhav – og et lækkert 5* resort!

  Billig og luksuriøs charterferie til Kreta
  maj - oktober
  fra2.594 kr.
  Billund og København
  Kreta
  1 uge på et 5* beach resort på Kreta
  inkl. fly og morgenmad
  fra2.594 kr.
  OBS: Du skal sortere efter 5* hoteller (se nedenfor)
  5.188 kr. svarer til 2.594 kr. pr. person
  OBS: Jeg har her frasorteret alle hoteller med færre end 5 stjerner

  Pakkerejse til Kreta

  Tilbuddet ovenfor indeholder en hel uges ophold på det 5* Porto Platanias Beach Resort & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) inklusive fly tur/retur og morgenmad. Jeg vil lige hurtigt indskyde, at nogle rejseudbydere rangerer resortet som 4,5*, mens andre kalder det 5* (bl.a. hotellet selv). Uanset hvad, får du dog et rigtig lækkert strandresort til en rigtig lækker pris.

   

  Porto Platanias Beach Resort & Spa ligger, som du sikkert kan regne ud, i Platanias på Kretas nordlige kyst – ca. 10 km vest for Chania. Resortet har en strålende beliggenhed tæt på byens centrum og tæt på stranden. Med en beliggenhed så tæt på centrum har du i øvrigt gode muligheder for at shoppe og besøge diverse barer, restauranter og caféer. Og at stranden samtidig ligger næsten lige uden for døren, er jo heller til at klage over.

   

  Porto Platanias Beach Resort & Spa byder på flere forskellige pools – bl.a. opvarmet pool og børnepool. Poolområderne er naturligvis udstyret med liggestole og parasoller (husk nu solcreme alligevel). Som navnet antyder har resortet også et spacenter (mod gebyr) med rigtig fine faciliteter – bl.a. indendørs pool, sauna, hammam, jacuzzi og mulighed for diverse behandlinger. Herudover finder du også en række andre sportsfaciliteter på resortet. Foruden et gratis fitnesscenter kan du også fornøje du med f.eks. billard, bordtennis og beachvolley (vær dog obs på, at nogle af aktiviteterne kan koste penge).

   

  Du kan finde rejsen med afgange fra både Billund og København fra slutningen af april til oktober. De billigste afgange finder du lige nu i maj. F.eks. kan du fra Billund finde rejsen til kun 2.594 kr. pr. person ved en rejse for 2 (dvs. 5.188 kr. i alt) fra fredag den 8. maj til fredag den 15. maj. Morgenmad er som udgangspunkt inkluderet i prisen, men inde på bookingsiden kan du også opgradere til halvpension eller all inclusive (resortet har i øvrigt fem forskellige restauranter og fem forskellige barer).

   

   

  Prisoversigt (frapriser pr. person)

  • April: 3.066 kr.
  • Maj: 2.594 kr.
  • Juni: 3.568 kr.
  • Juli: 6.746 kr.
  • August: 5.468 kr.
  • September: 4.746 kr.
  • Oktober: 4.290 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger ca. 25 km fra lufthavnen. På bookingsiden kan du tilkøbe en transfer tur/retur for +230 kr. pr. voksen. Sådan en transfer kan du også selv booke – det kan du f.eks. gøre via skyscanner.dk fra ca. 135 kr. pr. person. Og ellers er det selvfølgelig også muligt at køre selv, hvis du lejer bil.

   

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil ud og se noget mere af den smukke, bjergrige ø på egen hånd, ligger en lejebil lige til højrebenet. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og lufthavnstransport
  246 kr.

   

  Billeder fra Porto Platanias Beach Resort & Spa

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Charterferie til Kreta: 1 uge på et 5* spa-resort fra kun 2.594 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Brian says:

   hvis jeg nu skal finde et godt billigt hotel til en familie på 3 med et barn på 5. hvad hjemme side vil du anbefale jeg søger på, syntes ikke skyscanner tager helt højde for børn.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Brian 🙂

    Nej, jeg har også tit undret mig over, at man ikke kan lave søgninger med børn på skyscanner. Det kan du til gengæld på trivago 😉

  Se pakketilbud her