• 23 jul 2018

  Sommerferie på Kreta: 1 uge på et 3* hotel tæt på stranden til kun 1.942 kr. inkl. fly

  Kreta er på mange måder synonym med og indbegrebet af solrig strandferie i Middelhavet. Den store, aflange ø gemmer på fantastiske strande, idylliske kystbyer, en rig historie og smuk natur. Det varierede udvalg af oplevelser øen byder på er en stor del af forklaringen på, hvorfor Kreta i dag er blandt danskernes foretrukne feriedestinationer. I dag har jeg så fundet en billig ferie til netop Kreta, hvor du bliver forkælet med masser af græsk charme, en bagende sommersol og det smukke azurblå Middelhav!

  Billig sommerferie på Kreta
  august
  1.942 kr.
  København, Aalborg, Billund
  Kreta
  Hotel på Kreta
  f.eks. det anmelderroste 3* Sunny Suites
  1.294 kr.
  OBS! Selvom jeg i eksemplet udregner en pris for 2 personer, er der faktisk plads til 4 personer. Så rejsen vil blive endnu billigere, hvis I er flere afsted 😉
  Billige fly til Kreta
  inkl. 5 kg håndbagage
  648 kr.
  Hotel
  1.294 kr.
  Fly
  648 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.942 kr.

  Hotel på Kreta

  Kreta er Grækenlands største ø, så hvis du lejer en bil, har du frit slag til at finde et hotel på hele øen. I dette eksempel har jeg dog på skyscanner.dk fundet et hotel, der ligger ganske tæt på Chania, hvor du ankommer. I nabobyen Maleme har jeg nemlig fundet det charmerende og meget anmelderroste 3* Sunny Suites (4,5 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Sunny Suites har en skøn beliggenhed tæt ved hovedgaden i Maleme og kun 200 meter fra stranden. Hotellet byder på relativt store lejligheder med veludstyret køkken og en balkon eller terrasse. Sunny Suites har desuden gratis parkering og wi-fi i fællesområderne. Det er i øvrigt værd at lægge mærke til, at lejligheden ovenfor faktisk har plads til 4 personer, så hotellet vil også egne sig godt til en familie.

   

  Prisen for en lejlighed i en hel uge er 2.587 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen således 1.294 kr. pr. person. Og ved en rejse for 4 personer ender prisen på kun 647 kr. pr. person! Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Kreta, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Billige fly til Kreta

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg i dag fundet en del billige flybilletter til Kreta i august. Ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København den 23.08. til den 30.08. til kun 648 kr. hos TUI. Billetterne inkluderer som udgangspunkt 5 kg håndbagage, og indtjekket bagage kan tilkøbes for 400 kr. tur/retur.

   

  Du kan som sagt finde en del billige afgange i hele august, hvoraf langt de fleste er med afgang fra København. Dog kan du også finde enkelte billige flybilletter fra både Aalborg og Billund. Priserne ligger generelt mellem 650 og 998 kr.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (Alle eksemplerne er på 1 uge)

  • 14.08.
  • 16.08.
  • 17.08.
  • 18.08.
  • 19.08.
  • 21.08.
  • 23.08.
  • 25.08.
  • 26.08.
  • 28.08.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger ca. 36 km fra lufthavnen. Der kører lokale busser fra Chania Lufthavn til Maleme. Turen koster 3,60 euro (ca. 28 kr.), og du finder ruteplanen her. Vil du hellere booke transfer hjemmefra, så kan du f.eks. gøre det via skyscanner.dk til 150 kr. pr. vej. Ellers er det selvfølgelig også muligt at køre selv, hvis du har tænkt dig at leje bil.

   

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil ud og se noget mere af den smukke, bjergrige ø på egen hånd, ligger en lejebil lige til højrebenet. Hos skyscanner.dk kan du se deres store udvalg af lejebiler. Måske vil du leje en bil et par dage, måske under hele rejsen – det er helt op til dig.

   

  Bilen nedenfor får en 9,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  593 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sommerferie på Kreta: 1 uge på et 3* hotel tæt på stranden til kun 1.942 kr. inkl. fly

  1. Brian says:

   hvis jeg nu skal finde et godt billigt hotel til en familie på 3 med et barn på 5. hvad hjemme side vil du anbefale jeg søger på, syntes ikke skyscanner tager helt højde for børn.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Brian 🙂

    Nej, jeg har også tit undret mig over, at man ikke kan lave søgninger med børn på skyscanner. Det kan du til gengæld på trivago 😉

  se fly se hotel