• 22 nov 2019

  Solferie på Gran Canaria: 1 uge på et skønt 4* strand-resort fra kun 1.969 kr. inkl. fly

  Er du ved at køre træt i kulden herhjemme? Så kunne denne skønne rejse til Gran Canaria være interessant for dig! Gran Canaria er en utrolig populær feriedestination, og det forstår jeg godt! Denne naturskønne ø ligger 150 km fra Afrikas kyst. Det gør, at vejret er skønt året rundt – OGSÅ i vintermånederne! Det vil sige, at du kan se frem til 25 grader og masser af sol på denne rejse. Uanset om du er til vandreture og naturoplevelser eller afslapning i den bagende sol ved pool eller strand, så finder du det hele her. Så sæt endelig kryds i kalenderen og begynd at glæde dig til sol og blå himmel!

  Sol og strand på Gran Canaria
  november og december
  fra1.969 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Gran Canaria
  Hotel på Gran Canaria
  f.eks. det 4* BlueBay Beach Club
  1.670 kr.
  Billige fly til Gran Canaria
  299 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Hotel
  1.670 kr.
  Fly
  299 kr.
  Total (pr.person)
  1.969 kr.

  Billige fly til Gran Canaria

  Vil du gerne undgå en længere flyrejse for at komme til sol og varme? Så har jeg en god nyhed til dig. Jeg har i dag fundet billige fly til De Kanariske Øer, som er et helt perfekt rejsemål i vintermånederne. Du kan finde en del billige fly fra København, Billund og Aalborg. I november og december er der adskillige billetter fra kun 299 kr. til 499 kr. F.eks. kan du fra fredag den 29. november til fredag den 6. december finde fly fra København til kun 299 kr.

   

  Det er Spies, der sælger de billige billetter, og her får du som sædvanlig 6 kg håndbagage med gratis. Og for bare 300 kr. tur/retur kan du tilkøbe 14 kg ekstra indchecket bagage.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel på Gran Canaria

  Til dit ophold på Gran Canaria har jeg fundet det superlækre 4* Hotel BlueBay Beach Club. Glæd dig til at se billederne nederst i artiklen! Hotellet ligger kun 4 minutters gang fra stranden i det eksklusive Bahia Feliz-område, hvor du finder en række spændende barer, butikker og restauranter.

   

  Lejlighederne på hotellet er alle udstyret med tekøkken og har egen terrasse eller balkon – de fleste med havudsigt. Hotellet byder desuden på et superlækkert poolområde, hvor der også er børnebassin. Du kan også slappe af med jacuzzi, sauna eller få pulsen lidt op i fitnessområdet. Til børnene er der både børneklub og legeplads – så kan de yngste hygge sig, mens forældrene slapper af!

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra fredag den 29. november til fredag den 6. december til 3.339 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.670 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 450 – 500 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Gran Canaria, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra hotellet

  Der er omkring 25 km fra lufthavnen og hen til hotellet. Den billigste måde at komme til hotellet er med bus. Her kan du tage linje 66, 36, 1 og 90 fra “Aeropuerto Sur Expres” til “Bahia Feliz”. Herfra har du omkring 700 meter til hotellet. Turen tager 20 minutter og koster ca. 35 kr. Du kan også tage en taxa, som på 15 minutter kan tage dig til hotellet for omkring 180 kr.

   

  Alternativt kan du også leje en bil til din ferie. Du kan f.eks. fra fredag den 29. november til fredag den 6. december finde en lejebil til 270 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 135 kr. pr. mand.

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Lejebil på Gran Canaria
  inkl. fri kilometertal, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen

  BlueBay Beach Club

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel