• 01 aug 2019

  Solferie på Gran Canaria: 1 uge på et skønt 4* hotel fra kun 2.731 kr. inkl. fly og transport

  Er du ved at planlægge lidt solferie? Så kunne denne skønne rejse til Gran Canaria være et godt bud! Gran Canaria er en utrolig populær feriedestination, og det forstår jeg godt! Denne naturskønne ø ligger 150 km fra Afrikas kyst. Det gør, at vejret er skønt året rundt! Dvs. at du fra nu til oktober kan forvente 24-27 grader og masser af sol. Uanset om du er til vandreture og naturoplevelser eller afslapning i den bagende sol ved pool eller strand, så finder du det hele her. Og i dag har jeg fundet en pakkerejse, hvor både fly, hotel og transport er inkluderet – så skal du ikke gøre meget andet end at sætte kryds i kalender og begynde at glæde dig til sol og blå himmel!

  Sol og strand på Gran Canaria
  august - marts
  fra2.731 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Gran Canaria
  1 uge på solrige Gran Canaria
  inkl. 4* hotel, fly og transport

  Pakkerejse til Gran Canaria

  Gran Canaria er en alletiders feriedestination! I dag har jeg fundet en lækker pakkerejse, hvor både fly, hotel og transport til/fra lufthavnen er inkluderet. Du kommer til at bo på det 4* Hotel BlueBay Beach Club. Hotellet ligger kun 4 minutters gang fra stranden i det eksklusive Bahia Feliz-område, hvor du finder en række spændende barer, butikker og restauranter.

   

  Lejlighederne på hotellet er alle udstyret med tekøkken og har egen terrasse eller balkon – de fleste med havudsigt. Hotellet byder desuden på et superlækkert poolområde, hvor der også er børnebassin. Du kan også slappe af med jacuzzi, sauna eller få pulsen lidt op i fitnessområdet. Til børnene er der både børneklub og legeplads – så kan de yngste hygge sig, mens forældrene slapper af!

   

  Du kan finde denne rejse fra august og helt frem til marts 2020. Lige nu finder du de billigste afgange i november fra København, hvor du på en række forskellige datoer kan finde rejsen til kun 2.731 kr. pr. person ved en rejse for 2. Udover København kan du også finde afgange fra Billund og Aalborg fra under 3.000 kr. pr. person.

   

  Rejser I som en familie, er tilbuddet også særdeles velegnet. På mange af hotellets værelser kan der bo op til 4 personer (maks. 3 personer uden børn eller 2 voksne og 2 børn til 11 år).

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

  Prisoversigt (frapriser)

  • August: 3.290 kr.
  • September: 3.002 kr.
  • Oktober: 3.414 kr.
  • November: 2.731 kr.
  • December: 2.731 kr.
  • Januar: 2.801 kr.
  • Februar: 3.246 kr.
  • Marts: 3.031 kr.

   

  Lejebil på Gran Canaria

  Selvom transport er inkluderet i pakkerejsen, så kan det godt være, du ønsker en lejebil i hele eller noget af ferien alligevel. Du kan se et stort udvalg af lejebiler på momondo.

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  BlueBay Beach Club

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her