• 04 jul 2017

  Sommerferie på Rhodos: 14 dage på et dejligt hotel til kun 3.596 kr. inkl. fly – eller med all-inclusive til kun 6.739 kr. ** UDSOLGT **

  Står kufferten klar til at blive pakket og er du klar på 14 dage i sol og varme? Så har jeg fundet det rette til dig – du skal da en tur til Rhodos! Her venter der smukke strande, fantastiske badeforhold og en hyggelig græsk stemning samt lækre madoplevelser på dig. Så hvis du bare trænger til ferie væk fra Danmark og det ustabile vejr, så skynd dig at pakke den der bog du aldrig har fået læst færdig og klipklapperne og sæt kursen mod total afslapning.

  ** OPDATERING ** Dette tilbud er udsolgt!

  14 dage på Rhodos
  08.07. - 22.07.
  3.596 kr.
  Aalborg
  Rhodos
  Tivoli Hotel
  4 ud af 5 på TripAdvisor
  2.298 kr.
  All-inclusive hotel
  3* Olive Garden
  5.441 kr.
  Fly til Rhodos
  inkl. håndbagage
  1.298 kr.
  Hotel
  2.298 kr.
  Fly
  1.298 kr.
  Total (pr.person)
  3.596 kr.

  Hotel

  Der findes et væld af hoteller på Rhodos. Jeg har fundet det skønne Tivoli hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her bor du tæt på Faliraki by og hotellet har det skønneste poolområde, hvor du kan nyde sommeren med en kold drink eller is. Et dobbelt værelse med balkon i 14 nætter koster 4.596 kr., dvs. 2.298 kr. pr. person ved en rejse for 2. Leder du efter enkeltværelser, så kan du se mere her.

  Er du til all-inclusive, så du slipper for at tænke på, hvor du skal spise, så kan du bo på det dejlige 3* Olive Garden (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har et skønt poolområde med 2 pools og en børnepool, legeplads, tennisbane og spa. Et dobbeltværelse i 14 nætter med all-inclusive koster 10.882 kr., dvs. 5.441 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Fly

  Jeg har fundet en enkelt billig afgang til Rhodos. Du rejser fra Aalborg d. 08.07. – 22.07. til kun 1.298 kr. inkl. håndbagage (hvis du vil have ekstra bagage med, så koster det ca. 400 kr. t/r).

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er lige under 15 km. fra lufthavnen til hotellet, så du kan selvfølgelig vælge at tage en taxa eller køre selv. Du kan også tage bussen – dette tager dog 1 time og 45 minutter (fra lufthavnen til ”Rhodes” og derfra til ”Faliraki” – derfra har du 2 km til hotellet. Turen koster mellem 30-40 kr.). Du kan også vælge at booke transfer, f.eks. igennem skyscanner.dk – her kan du blive kørt lige til døren til 80 kr. t/r.

  Hvis du vil til Olive Garden Hotel, så kan du vælge at køre selv (der er lige under 53 km.). Hvis du vil med bussen kan du tage bussen fra lufthavnen til ”Rhodes” og derfra med en ny bus til ”Lardos” og derfra har du 750 meter til hotellet. Hele turen tager 3 timer og 45 minutter og koster mellem 65-85 kr. Du kan også vælge at booke transfer på skyscanner.dk til ca. 189 kr. t/r.

   

  Lejebil

  rentalcars.com kan du finde et stort udvalg af lejebiler – så har du mulighed for at leje bil under hele din ferie eller måske bare i en del af den. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sommerferie på Rhodos: 14 dage på et dejligt hotel til kun 3.596 kr. inkl. fly – eller med all-inclusive til kun 6.739 kr. ** UDSOLGT **

  1. Mikkel says:

   Er det allerede væk?

   • Rejsespejder says:

    Hej Mikkel,
    tak for din kommentar. Ja – desværre :/. Har lige været ind og tjekke og flyet ser ud til at være udsolgt. Men tak for info – jeg opdateret artiklen – og jeg holder øje og skriver så snart jeg falder over noget lignende. Download evt. appen og oprette en “rejsealarm”, så får du en besked med det samme når der bliver fundet en rejse der matcher dine kriterier :).

  se fly se hotel