• 19 jun 2017

  Sommerferie på Mallorca: 1 uge på et skønt 3* all-inclusive resort til kun 3.493 kr. inkl. fly

  Er du klar til en billige rejse i skolernes sommerferie, hvor du godt kan lade alle bekymringer blive derhjemme og tage ned til total afslapning og all-inclusive? Hvis du kan sige ja til alt dette, så skal du da en tur til Mallorca! Mallorca er stedet, hvor du kan tage en dukkert i krystalklare vand, tage på eventyr i den smukke natur eller bare dase ved poolen mens du nyder det lækre vejr, hvor der med garanti er solskin og varme på menuen.

   

  Hotel

  Hvis du er til all-inclusive har jeg fundet det perfekte hotel til dig. Billedet på trivago er et lidt uheldig valg og viser slet ikke, hvor lækkert stedet er – for det 3* Club Cala Romani resort (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) ligger kun 700 meter fra stranden og har et kæmpe stort poolområde – til børnene er der både børnepool og legeplads, og til de aktive er der tennis- og squashbane. Et dobbeltværelse med all-inclusive i 7 nætter koster 6.188 kr., dvs. 3.094 kr. pr. person ved en rejse for 2. Rejser du med børn, så kan 1 barn (under 6 år) bo gratis på hotellet (hvis barnet er under 2 år flyver han/hun også gratis) – hvis dit barn er over 6 år stiger hotelprisen med ca. 1.000 kr. Du skal bare ændre søgefeltet til 2 voksne og 1 barn og angive barnets alder.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes et kæmpe udvalg af hoteller på Mallorca – på trivago.dk kan du danne dig et overblik, så du finder lige præcis det hotel, der lever op til dine ønsker. Er du ude efter hoteller med enkeltværelser, så finder du dem her.

  HOTELLER PÅ MALLORCA

   

   

  Fly

  Jeg har fundet billige fly til Mallorca med afgange i juni. F.eks. kan du rejse fra Billund d. 27.06. – 04.07. til kun 399 kr. inkl. håndbagage eller fra Aalborg til 499 kr. (hvis du vil have ekstra bagage med, så koster det 250 kr. med spies). Det er også muligt at rejse med Ryanair i juli og august fra Hamborg og Billund – fra Hamborg ligger priserne mellem 500 – 1.000 kr. og fra Billund 550 – 1.500 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 27.06. – 04.07. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

   

  Fra Aalborg

   

  Fra Hamborg

   

  Hotel (all-inclusive) 3.094 kr.
  Fly 399 kr.
  TOTAL (pr. person) 3.493 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ca. 62 km. til hotellet fra lufthavnen, så hvis du ikke kører selv, så vil jeg anbefale dig at booke transfer på f.eks. skyscanner.dk – her kan du blive kørt til døren for 126 kr. t/r. Det er også muligt at tage bussen fra lufthavnen (A42) til ”Placa de la Savina” og derfra med en ny bus til ”C/ sa Mola” – hele turen tager 2 timer og 40 minutter og koster mellem 90-125 kr. – vær dog opmærksom på bustider og flytiderne.

   

  Lejebil

  Hvis du synes det er fedt med lidt større frihed og har mod på at udforske øen på egen hånd, så kan du leje en bil f.eks. via rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sommerferie på Mallorca: 1 uge på et skønt 3* all-inclusive resort til kun 3.493 kr. inkl. fly

  1. Hanne Ramlov says:

   hej hjælp til denne ferie fra Billund 19/7-26/7 vi er 2 voksne + 2 drenge på 18 og 14 år. Hvordan gør vi?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Hanne,

    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (via tekstlinks, ved at klikke på billederne eller ved at klikke på de lilla knapper med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker hotel og fly hver for sig. Når du vil booke på anden dato end den der er forslået i artiklen, så skal du bare huske at ændre datoerne på bookingsiderne i toppen. Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂