• 06 jul 2019

  Familievenlig charterferie på Mallorca: 1 uge på et lækkert 4* hotel fra kun 4.599 kr. inkl. fly

  Mallorca er helt klart en af mine absolutte yndlingsdestinationer. Her kan du slappe af ved nogle af Middelhavets smukkeste strande og bade i krystalklart vand – og så er vejret på Mallorca også helt i toppen. Øen har over 300 solskinsdage om året og i sommermånederne har du nærmest solskinsgaranti med temperaturer på over 25 grader!

  Et af Mallorcas skønneste områder er Alcudia. Her kan du nemlig finde kilometerlange sandstrande, som næsten ligner noget man ellers vil se i Karibien. Og det er lige præcis her nedenstående tilbud tager dig hen! Her får du et lækkert børnevenligt hotel 4* hotel lige ved stranden.

  Så, hvis du trænger til ægte sommervejr, så er det her et super bud!

  Ferie for hele familien
  august - september 2020 og april - oktober 2021
  fra4.599 kr.
  Billund og København
  Mallorca
  1 uge på det anmelderroste 4* Ivory Playa
  inkl. fly
  fra4.599 kr.

  Charterrejse til Mallorca

  Med denne rejse får du fantastiske rammer for en sol- og strandferie! Du kommer til at bo på det 4* Ivory Playa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Exellence”), som ligger i gåafstand fra den bedste del af Alcudia-stranden. Er du til sand under fødderne, er dette helt sikkert et hit hos dig!

   

  Lejlighederne er velholdte og byder på balkon og tekøkken (så du evt. selv kan kokkerere lettere retter). Derudover er der aircondition, wi-fi og eget badeværelse. Ivory Playa har herudover to flotte poolområder med swimmingpools, børnepools og solterrasser med rigeligt plads. Af tidligere gæster bliver hotellet især rost for sin smukke beliggenhed, rolige atmosfære, venlige personale og rene værelser.

   

  Vil du gerne krydre din ferie med aktiviteter, kan du bl.a. finde faciliteter som tennis, bordtennis og cykeludlejning. Og til de små kan du finde en dejlig legeplads.

   

  Du kan rejse fra både Billund og København. Jeg er primært gået efter afgange fra Billund, men du skal være velkommen til selv at klikke dig ind på tilbuddet og se, om der er en afgang fra København, som passer dig bedre (prisen er en smule dyrere fra København). Jeg har i eksemplet taget udgangspunkt i en rejse fra Billund fra lørdag d. 29. august til lørdag d. 5. september til 4.599 kr. pr. person (i alt 9.198 kr.). Nedenfor kan du få et overblik over, hvordan priserne ser ud i de forskellige måneder i 2020 og 2021 med afgang fra Billund.

   

  Tilbuddet inkluderer som udgangspunkt allerede gratis håndbagage. Når du booker rejsen, kan du evt. vælge at tilføje 18 kg indchecket bagage for kun 190 kr. Under bookingprocessen kan du også tilkøbe en lufthavnstransfer tur/retur for 400 kr. for alle rejsende (dvs. 200 kr. pr. person ved en rejse for 2).

   

   

  Prisniveau (pr. person)

  2020

  • Juli: fra 6.299 kr.
  • August: fra 4.599 kr.
  • September: fra 4.099 kr.

   

  2021

  • April: fra 3.499 kr.
  • Maj: fra 4.399 kr.
  • Juni: fra 4.699 kr.
  • Juli: fra 7.399 kr.
  • August: fra 4.799 kr.
  • September: fra 4.799 kr.
  • Oktober: fra 4.799 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Lejebil

  Vil du gerne opleve noget af øen på egen hånd, kan du overveje at leje en bil. Husk dog, at de fleste biludlejningsfirmaer på Mallorca (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer og fair brændstofpolitik
  289 kr.

   

  Ivory Playa

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her