• 21 jun 2019

  Familievenlig sommerferie på Mallorca: 1 uge på et lækkert 3* resort fra kun 3.389 kr. inkl. fly og transport

  Skolernes sommerferie er bare en megadyr periode at rejse i. Og især for familier løber det hurtigt op i rigtig mange penge. Men i dag har jeg fundet en familievenlig ferie i juli. Så hvis du er klar til en billig rejse i skolernes sommerferie, hvor du kan lade alle bekymringer blive derhjemme og tage ned til total afslapning, så find dine shorts og solbriller frem! Turen går til Mallorca – og her kan du kan svømme i middelhavet, tage på eventyr i den smukke natur eller bare dase ved poolen, mens du nyder det lækre vejr!

  Sommerferie for hele familien
  juni - oktober
  fra3.389 kr.
  København (og Billund, Aarhus og Aalborg)
  Mallorca
  1 uge på det anmelderroste 3* Parque Mar
  inkl. fly og transport
  fra3.389 kr.

  Pakkerejse til Mallorca

  Lige i udkanten af Cala d’Or ligger det skønne lejlighedskompleks Parque Mar. Og her får du fantastiske rammer for en sol- og strandferie! Stranden ligger i gåafstand fra hotellet. Lejlighederne er velholdte og byder på balkon og tekøkken (så du evt. selv kan kokkerere lettere retter). Parque Mar har herudover to flotte poolområder med swimmingpools, børnepools og solterrasser med rigelig plads. På TripAdvisor bliver hotellet især rost for sin smukke beliggenhed og dejligt rolige atmosfære.

   

  Du kan rejse fra juni til oktober med afgange fra København (som er billigst) og ellers Billund, Aarhus og Aalborg. Jeg har i dette eksempel fundet en afgang fra København fra onsdag den 3. juli til onsdag den 10. juli til kun 3.389 kr. pr. person ved en rejse for 4 personer. Hvis I rejser 2 personer sammen, skal I af med 4.539 kr. pr. person, og rejser I 3 personer sammen, skal I betale 3.769 kr. pr. person. Fra Jylland er der desværre i skrivende stund kun én afgang i juli, men i august kan man finde rejsen fra kun 3.519 kr. pr. person fra Billund.

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

   

   

  Frapriser

  Som du kan se her, er juli i skrivende stund den billigste måned, hvilket er ret usædvanligt!

   

  • Juni: 4.329 kr.
  • Juli: 3.389 kr.
  • August: 3.519 kr.
  • September: 3.949 kr.
  • Oktober: 3.999 kr.

   

  Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer disse priser både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen.

   

   

  Parque Mar

   

   

  Oplevelser på Mallorca

  Selvom Mallorca først og fremmest handler om sol og strand, så gemmer øen faktisk på en række fantastiske attraktioner og oplevelser. Du kan bl.a. komme på udflugter til diverse grotter, tage på forskellige bådture med frokost eller begive dig ud på en off-road ATV-tur med snorkling på programmet!

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Familievenlig sommerferie på Mallorca: 1 uge på et lækkert 3* resort fra kun 3.389 kr. inkl. fly og transport

  1. Hanne Ramlov says:

   hej hjælp til denne ferie fra Billund 19/7-26/7 vi er 2 voksne + 2 drenge på 18 og 14 år. Hvordan gør vi?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Hanne,

    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (via tekstlinks, ved at klikke på billederne eller ved at klikke på de lilla knapper med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker hotel og fly hver for sig. Når du vil booke på anden dato end den der er forslået i artiklen, så skal du bare huske at ændre datoerne på bookingsiderne i toppen. Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  Se tilbud her