• 11 jul 2017

  Sommerferie på Kreta: 1 uge på et fremragende 3* hotel til kun 3.468 kr. inkl. morgenmad og fly

  Hvis du går og drømmer om fremragende sandstrande, charmerende middelalderborge, græske tavernaer og den hyggeligste atmosfære, så skal du vist et smut til Kreta. Der er rigtig mange spændende oplevelser at få på Kreta, f.eks. må du ikke gå glip af de super charmerende byer Chania, Rethymnon, Heraklion og Agios Nikolaos, der bringer dig tilbage til middelalderen med deres flotte bygninger. Hvis du har fulgt med i historie-undervisningen ved du selvfølgelig også, at det er et must at se Kong Minos 3.700 år gamle palads i Knossos. Derudover kan jeg kun anbefale at vandre i den smukke Samaria kløft eller nyde den berømte strand Elafonissi, hvor sandet er farvet rosa efter knuste snegle og koraller. Du kan selvfølgelig også vælge at slappe total af og nyde solen ved poolen.

  Sommerferie på Kreta
  27.07. - 03.08.
  3.468 kr.
  København og Billund
  Chania
  3* Pegasus Hotel
  inkl. morgenmad
  1.919 kr.
  Fly til Kreta (Chania lufthavn)
  inkl. håndbagage
  1.549 kr.
  Hotel
  1.919 kr.
  Fly
  1.549 kr.
  Total (pr.person)
  3.468 kr.

  Hotel

  På trivago.dk har jeg fundet det hyggelige 3* Pegasus (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger kun 150 meter fra stranden og du kan nyde solen ved det skønneste poolområde – der er også børnepool, legeplads og mulighed for at spille blandt andet billard og bordtennis. Et dobbeltværelse inkl. morgenmad i 7 nætter koster 3.837 kr., dvs. 1.919 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Der findes selvfølgelig mange andre dejlige hoteller på Kreta – du kan se det store udvalg her og leder du efter hoteller med enkeltværelser, så kan du se dem her.

   

  Fly

  Lige nu har sunweb.dk en billig afgang til Kreta d. 27.07. – 03.08. til kun 1.549 kr. inkl. håndbagage med afgang fra København og Billund. Når du kommer ind på sunwebs bookingside, så skal du selv lige klikke på “senere” under “7 dage”, så kommer afgangen fra d. 27.07. frem. Der findes også andre datoer i juli og august til flere penge. Hos Sunweb er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med så koster det kun 70 kr. oveni.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Chania lufthavn er der ca. 22 km. til hotellet. Du kan enten vælge at tage en taxi, køre selv eller tage en bus. Hvis du vælger bussen skal du fra lufthavnen mod “Chania”, her skifter du bus og tager til “Kato Stalos”, hvorfra du har 12 minutters gang til hotellet. Turen tager i alt 1 time og 13 minutter og koster mellem 18 – 25 kr.

   

  Billeje

  Hvis du vil opleve øen på egen hånd, anbefaler jeg, at du lejer en bil. Dette kan du gøre på rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sommerferie på Kreta: 1 uge på et fremragende 3* hotel til kun 3.468 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Nikolai Andersen says:

   Hej Rejsespejder! Spændende tilbud – hvis det ellers holdt vand. Når jeg klikker på links til Spies-delen koster det 6398,-

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Nikolai,
    Det går desværre bare enormt hurtigt disse dage fordi alle gerne vil ud at rejse, så der er virkelig rift om billetterne. De priser jeg lægger op holder altid stik, men de kan selvfølgelig ændre sig løbende, især når der er mange, der ser tilbuddet 🙂

  se fly se hotel