• 30 mar 2017

  Sommerferie på Cypern: 1 uge på lækkert 4* resort til kun 1.851 kr. inkl. fly

  Så blev det tid til en tur til skønne Cypern igen. Cypern er en fantastisk sommerferie destination, som byder på masser af historie, smuk natur og selvfølgelig fantastiske strande, hvor man kan nyde en afslappende dag, og blive kølet ned i det klare vand. Cypern er et af Europas mest solgaranteret destinationer, og du finder aktiviteter for enhver smag. Du kan bl.a. tage på vandretur i Troodosbjergene, tage på udflugt til øens tredjestørste by, Larnaca, eller prøv en af de mange sportsaktiviteter på stranden.

  Lyder det fristende? Så har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en rejse til Cypern!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 4* Club St. George Resort (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Resortet ligger kun 5 minutters køretur fra centrum af den dejlige ferieby Paphos og byder på 3 store udendørs pool, restaurant og bar samt et minimarked. Der er fitnessrum, wellness-faciliteter, massage, sauna, spabad og indendørs opvarmet pool, så du kan rigtig slappe af og nyde livet her. Hotellet tilbyder gratis transport til både Paphos by samt til Koralbugten hvor du kan slappe af og ligge på stranden. Tidligere gæster roser især resortet for den gode udsigt samt værende god valuta for pengene. Lige nu kan du få en uge i slutningen af juni til kun 952 kr. pr. person.

  SE HOTEL-TILBUD →

   

  Der findes mange hoteller på Cypern, og du kan få et overblik her.

  HOTELLER PÅ CYPERN → 

   

  Fly

  Spies.dk tilbyder lige nu billige flybilletter til Cypern i sommerferien. F.eks. fra d. 19.06 – 26.06 til kun 899 kr. pr. person. Der findes også et par andre datoer i maj og juni til lignende priser.

  Obs! Prisen vises for 2 personer.

  SE FLY-TILBUD →

   

  Hos Thomas Cook er der kun håndbagage inkluderet i prisen – ønsker du at have mere med koster det 250 kr. Dette vil jeg anbefale dig at bestille hjemmefra, da det koster 500 kr., hvis du først betaler i lufthavnen.

   

  Alternative datoer

  Her kan du få et overblik over andre rejsedatoer:

  SE ANDRE DATOER →

   

  Hotel

  952 kr.

  Fly

  899 kr.

  TOTAL (per person)

  1.851 kr.

   

   

  Lejebil

  Vil du leje en bil på Cypern kan du kigge forbi rentalcars.com, hvor du kan leje en bil for hele ugen til kun 643 kr.

   

  Transport til hotellet

  Den offtenlige transport på Cypern er meget prisvenlig. For at komme til Paphos fra Larnaca lufthavn, kan de se denne beskrivelse og prisen er kun 7 euro (52 kr.) hver vej.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Sommerferie på Cypern: 1 uge på lækkert 4* resort til kun 1.851 kr. inkl. fly

  1. Patrick Gasbjerg says:

   Hvad vil prisen cirka være hvis det var i juli måned?