• 29 jun 2018

  Sommerferie i smukke Dubrovnik: 1 uge med hotel og fly til kun 2.164 kr.

  Er du klar til sol, sommer og fantastiske Kroatien? I dag har jeg fundet superbillige afgange til Dubrovnik i Kroatien i skolernes sommerferie. Denne by har så meget at byde på! Stemningen er skøn med hyggelige gader, der gemmer på lokale restauranter, butikker og cafeer – og når du går der, bliver du nærmest taget tilbage til en anden tid med byens flotte bygninger, ringmuren og dens byporte. Hvis du har set Game of Thrones, vil du ikke kunne undgå at opdage, at mange af indspilninger af King’s Landing er foregået i Dubrovnik. Hvis du tænker ”ja, ja – jeg vil hellere slikke sol ved stranden”, så er der også mulighed for det! Området har de fineste sandstrande med krystalklart vand – og i juli er der 30-33 grader. Så hvad venter du egentlig på?

  Sommerferie i Kroatien
  juli
  2.164 kr.
  København
  Dubrovnik
  Hotel i Dubrovnik
  f.eks. Apartments and Rooms Villa Mir
  1.435 kr.
  Billige fly til Dubrovnik
  inkl. håndbagage
  729 kr.
  Hotel
  1.435 kr.
  Fly
  729 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.164 kr.

  Hotel

  skyscanner.dk har jeg fundet det dejlige 3* Apartments and Rooms Villa Mir lidt udenfor Dubrovnik. Her befinder du dig kun 200 meter fra det skønne Adriaterhav og der er både busstoppested og supermarked lige i nærheden. Et dobbeltværelse med balkon og havudsigt i 7 nætter koster 2.869 kr., dvs. 1.435 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Dubrovnik, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.


  Fly

  sunweb.dk har jeg fundet en superbillig afgang fra København d. 04.07. – 11.07. til kun 729 kr. – det er også muligt at rejse f.eks. d. 07.07. – 14.07. til kun 848 kr.- denne afgang finder du på prissammenligningssiden travelmarket.dk. Hvis du bare vil afsted lige nu, så kan du også tage af sted fra København i morgen d. 30.06. – 07.07. til kun 1.148 kr. Der findes andre afgange i juli, dog ikke lige så billige. Hvis du vil rejse på andre datoer i juli, så skal du regne med priser mellem 1.700 – 2.000 kr. – men jeg holder selvfølgelig øje med de gode priser i juli og holder dig opdateret så snart jeg finder noget!

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil ud og se noget mere af det smukke område på egen hånd, så skal du da have fat i en lejebil. Hos skyscanner.dk kan du se deres store udvalg af lejebiler. Måske vil du leje en bil et par dage, måske under hele rejsen – det er helt op til dig. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Transport til/fra hotellet

  Fra lufthavnen til hotellet er der 33 km., så hvis du lejer en bil, er det klart nemmest at køre selv. Det er lidt mere besværligt, hvis du skal med offentlig transport – så skal du med en bus fra lufthavnen til ”Dubrovnik Old City” og derfra videre fra Dubrovnik til ”Zaton”, men det ser ud til at busserne ikke kører så tit mellem Dubrovnik og ”Zaton”, så her ville jeg personligt selv enten tage en taxa (prisen er omkring 400-450 kr.) eller booke shuttle – du kan se mere på skyscanner.dk, hvor det er muligt at booke en delt shuttlebus t/r til 209 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel