• 16 jun 2017

  Sommerferie i Bulgarien: 1 uge på et skønt 3* hotel til kun 1.354 kr. inkl. fly – eller med all-inclusive til kun 2.027 kr.

  Der er rigtig mange af jer, der har efterspurgt gode tilbud på rejser i sommerferien – og det er i dag lykkes mig at finde et super godt tilbud! Turen går til Sunny Beach, og måske er der allerede her mange, der kan blive en smule afskrækket af forestillingen om fest og farver dagen og natten lang. Dét findes der masser af i denne dejlige ferieby – men her er også plads til afslapning for familier og par! Sunny Beach har skønne sandstrande, dejligt badevand og hvis du vil se lidt udenfor byen, så kan du tage et smut til Nessebar. Så om du er til party all night long eller bare gerne vil slappe af ved poolen, så skal du nok finde det i Sunny Beach.

   

  Hotel

  Jeg har fundet det dejlige 3* New Line Village (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) – hotellet ligger 3 km. fra centrum af Sunny Beach og du har 9 minutters gang til stranden. Fra hotellet har du udsigt over bjerge og Nessebar. Der er et skønt poolområde, spabad på tagterrassen og fitnesscenter. En studiolejlighed med balkon i 7 nætter koster 1.509 kr., dvs. 755 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  All-inclusive

  Vil du hellere lidt tættere på centrum og være fri for at tænke på mad og drikke, så kan du bo på det 3* Riagor Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her bor du 300 meter fra stranden og et dobbeltværelse med balkon og all-inclusive koster 2.855 kr., dvs. 1.428 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fly

  Jeg har fundet super billige fly til Sunny Beach på spies.dk – alle med afgange i sommerferien! Du kan f.eks. rejse fra København d. 23.06. – 30.06. til kun 599 kr. inkl. håndbagage – har du brug for mere bagage koster dette 250 kr. t/r. De fleste afgange er fra København, men der er en enkelt fra Billund.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 23.06. – 30.06. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  Hotel 755 kr.
  Fly 599 kr.
  TOTAL (per person) 1.354 kr.

   

  Hotel (all-inclusive) 1.428 kr.
  Fly 599 kr.
  TOTAL (per person) 2.027 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er lige under 30 km. fra lufthavnen til hotellet, så du kan vælge at tage en taxa (koster ca. 200 kr.). Du kan også vælge at booke transfer hjemmefra, f.eks. på skyscanner.dk – her kan du blive kørt lige til døren til 58 kr. t/r – bare vær opmærksom på, at dette er en delt shuttlebus, så turen tager lige lidt under 1 time. Der kører også busser lige udenfor lufthavnen til Sunny Beach – de kører ca. hver halve time frem til kl. 22:00 og koster omkring 30 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Sommerferie i Bulgarien: 1 uge på et skønt 3* hotel til kun 1.354 kr. inkl. fly – eller med all-inclusive til kun 2.027 kr.

  1. Karline says:

   Tjek ud

  2. Dr. Jones says:

   Alt for dyrt. Sunweb har lige haft rejser til det 3-stjernede lejlighedshotel Kamilia Garden i Sunny Beach til 969 kr. pr. person inkl. fly og transfer.

    

  3. Stoyka says:

   Blot til info.

   Man b3høver ikke taxa.

   Der er konstant busser lige udenfor burgas lufthavn til Sunny beach næsten hver halve time frem til kl. 22.00.Det koster omkring 30 kr per billet til Sunny beach.Så transport til hotellet er ikke problem.

    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Stoyka,

    Hvor fedt, tusind tak for tippet – det skriver jeg straks ind i artiklen! 🙂