• 14 jun 2017

  Sommer slotsophold: 2 dage på Gram Slot til 633 kr. inkl. overnatning, 3-retters-middag, morgenmad og rundvisning

  Udlev din indre ridder eller prinsesse drøm med en nat på Gram Slot! I dag har jeg fundet et godt tilbud, hvor du kan få lov til at overnatte ved det smukke Gram Slot, spise fint og gå på opdagelse på slottets mange hemmelige gange, rum og skjulte kroge. Gram Slot er også omgivet af den smukkeste natur, hvor du virkelig kan komme ned i gear og få et par dages ro.

   

  takeoffer.dk har jeg fundet et skønt tilbud på et sommerophold på Gram Slot. Opholdet inkluderer kaffe og kage ved ankomst, en 3-retters menu eller slotsbuffet til aftensmad med dertilhørende kaffe og sødt og efter at have fyldt maverne står den på en flaske champagne på værelset. Næste dag er der morgenmad og en rundvisning på det spændende slot og en drink i vinkælderen. Der er desuden fri WiFi og parkering. Opholdet koster 1.265 kr. for 2 personer, dvs. 633 kr. pr. person og kan bruges hele sommeren og i november.

  BOOK OPHOLDET HER

   

  Godt at vide

  • Der er ankomst på alle dage fra d. 03. juli – 13. august
  • Det er også muligt at bruge opholdet i november
  • Check-in fra kl. 15:00 og check-ud senest kl. 11:00

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *