• 14 jun 2020

  Sommer slotsophold: 2 dage på Gram Slotskro til 498 kr. inkl. overnatning, 3-retters-middag og morgenmad

   

  Drømmer du om et lille eventyr i eget land? Så har jeg fundet det perfekte tilbud til dig! Turen går til Gram Slotskro i Sønderjylland, som ligger midt i den skønneste sønderjysk natur. Her kan du lige nu få en overnatning, 3-retters-middag og morgenmad fra kun 498 kr. pr. person!

  Eventyr på Gram Slotskro
  498 kr.
  Sommer på Gram Slotkro

   

   

  I dag har jeg fundet et skønt tilbud på et sommerophold på Gram Slotskro. Opholdet inkluderer overnatning, en 3-retters middag og morgenmad. Der er desuden fri WiFi og parkering. Opholdet koster 995 kr. for 2 personer, dvs. 498 kr. pr. person og kan bruges hele sommeren og faktisk frem til d. 31. marts 2021. Der findes enkelte perioder og datoer, hvor der skal betales et lille sæsontillæg, som du kan læse mere om på takeoffer.

   

  Desuden kan der tilkøbes en “romantisk pakke” med bobler og chokolade på værelset ved ankomst til 299 kr. eller opgradering til 5-retters menu til 200 kr. pr. person.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *