• 28 jul 2020

  Forlænget weekend på Bornholm: 4 dage med hotel, morgenmad og én 2-retters-middag til kun 1.350 kr.

  Bornholm er altid et besøg værd – og især i år er der nok mange som drømmer om en tur til solskinsøen. Og det har også sendt hotelpriserne i vejret. Derfor vil jeg kalde tilbuddet som jeg har fundet i dag for et rigtigt knaldtilbud. Her får du nemlig 3 overnatninger på Bornholm inkl. morgenmad, en to-retters middag, gratis wifi og parkering til en meget bekommelig pris.

   

  Så hvis du har tænkt dig at gå på opdagelse langs Bornholms klipper, besøge hyggeglige markeder og ikke mindst slappe af ved nogle af Danmarks flotteste strande, så er dette et tilbud til dig!

   

  Sommer på Bornholm
  1.350 kr.
  4 dage på Bornholm
  inkl. hotelovernatning, morgenmad, 2-retters middag, gratis cykeludlejning, mm.

   

  Lige nu kan du få et ophold på Bornholm med 3 nætter på det dejlige Hotel Pepita (4 ud af 5 på TripAdvisor) med morgenmad, 2-retters middag og gratis wifi og parkering til 1.350 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hotellet får gode anmeldelser på både Google og TripAdvisor og ligger i den nordlige del af Bornholm i Sandvig ved den livlige ferieby Allinge. Herfra har du alle muligheder at opdage solskinsøen på egen hånd. Og takket være grats cykeludlejning kan du slippe for offentlig transport eller bil.

   

  På selve hotellet kan du se frem til klassisk kro-stemning med pæne værelser. Hotel Pepita ligger desuden kun få hundrede meter fra stranden.

  Det er desuden muligt at have et barn under 2 år gratis med. Børn under 12 år kan også medbringes mod et gebyr (dette skal arrangeres direkte med hotellet).

   

  Det er muligt at booke hotellet på to forlænget weekender i september fra hhv. d. 10. til 13. og d. 18 til d. 21. september.

   

  Det er desværre ikke muligt at booke et enkeltværelse med dette tilbud.

   

  Mundbind-tilbud

  Når du flyver til Bornholm skal du bære mundbind i flyet og lufthavnen, og faktisk har jeg fundet et ret godt tilbud på dem på Downtown.dk. Her kan du få 50 CE-godkendte mundbind til kun 279 kr.!

  Se tilbud her

   

   

  Transport til Bornholm

  Der er sådan set 3 muligheder at komme til Bornholm med offentlig transport. Du kan enten flyve fra både Billund, København eller Aalborg tage færgern fra Køge eller tage bussen fra København. Færgen fra Køge er tit den billigste – men også optionen med den længste transportid. Turen tager nemlig omkring 5,5 timer. Tilgengæld kan du næsten altid finde billetter til omkring 49 kr. hver vej når du er ud i god tid.

   

   

  Transport til hotellet

  Der kører en busser (rute 1 og 159)  direkte fra havnen i Rønne til Sandvig og turen tager omkirng 45 minutter.

   

   

   

  Busturen (med færge fra Ystad) tager omkring 3,5 timer og priserne ligger på de fleste datoer på 169 kr. hver vej i højsæsonen.

   

  Den hurtigste måde til solskinsøen – især når man kommer fra Jylland er at flyve. Og her kan der faktisk tit findes okay billige billetter, hvis man bestiller i god tid.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Forlænget weekend på Bornholm: 4 dage med hotel, morgenmad og én 2-retters-middag til kun 1.350 kr.

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  2. Anders says:

   Man kan også flyve fra Karup (Midtjyllands Lufthavn).

  3. Anne says:

   Bornholm er fantastisk, og det er også muligt at køre over Øresundsbroen og tage Ystad-rønne færgen til ml 200-400,-. Hvis man har brobizz, kan man køre over broen for ca 320,- tr. God, billig og hurtig mulighed, hvis man vil have bilen med

  4. Signe says:

   Jeg vil bare lige gøre opmærksom på, at man også kan flyve til Bornholm fra Sønderborg 🙂

  Se tilbud her