• 01 maj 2017

  Sommer i Kroatien: 1 uge til kun 499 kr. inkl. billeje og fly

  Dalmatien er alt fra fortryllende strande, unikke nationalparker og spændende kystbyer som f.eks. Split og Hvar og ikke mindst et skattekammer af gode ferieoplevelser. Derfor har jeg sammensat en "Fly and Drive" rundt i Kroatien, så du kan opleve den skønne natur, smukke strande og flotte øer samt kulturfyldte og charmerende byer! Dette er en fremragende måde at se alt, hvad Kroatien har at byde på samtidig med du kan rejse i sommermånederne Pak tasken, nu går turen til Zadar.

   

  Fly

  Du kan flyve billigt fra København til Zadar i sommermånederne. Jeg har f.eks. fundet fly på datoerne fra d. 2. – 9. juni til kun 204 kr. inkl. 10 kg. håndbagage. Der er desværre ikke nogle super billige alternativer til Zadar udover København, da priserne fra både Billund og Hamborg stiger meget. Derfor vil jeg anbefale, at du tager turen til hovedstaden. Du kan med fordel kigge nærmere på Ryanairs lavpriskalender for at danne dig et overblik.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.06. – 09.06.
  • 09.06. – 16.06.
  • 16.06. – 23.06.
  • 23.06. – 30.06.
  • 11.08. – 18.08.
  • 18.08. – 25.08.
  • Og flere

   

  Lejebil

  rentalcars.com kan du se et stort udvalg af lejebiler. Du kan f.eks. leje en bil i en hel uge for kun 589 kr., dvs. 295 kr. pr. person ved en rejse for 2. Husk, de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  SE LEJEBIL-TILBUD HER

   

  Fly

  204 kr.

  Lejebil

  295 kr.

  TOTAL (per person)

  499 kr.

   

  Hoteller

  Der findes et stort udvalg af dejlige hoteller i Zadar-regionen. På trivago.dk kan du se det store udvalg, hvor du kan danne dig et overblik og finde det hotel, der passer perfekt til dig!

  HOTELLER I ZADAR

   

  Rundrejse inspiration

  Hvis du mangler lidt inspiration, så har jeg listet et par byer op, hvor du kommer til at se nogle af Kroatiens smukkeste byer og seværdigheder. Dette er selvfølgelig kun et eksempel og du kan sammensætte rejsen helt efter dine behov!

   

  Split

  Split er en lidt større by, der både byder på historie og kulturelle oplevelser med fine gamle bygninger og museer – men her er også dejlige strande og hyggelige område med restauranter og barer.

   

  Sibenik

  Sibenik er en meget smuk by, der ligger mellem Zadar og Split. Der er både kultur og historie i denne by, men du finder også skønne strande! 9 kilometer fra centrum af byen finder du den smukke Krka National Park, der helt klart er et besøg værd.

   

  Primosten

  Denne by er en hyggelig kystby – byen har en gammel bydel, der ligger på en lille ø forbundet med resten af byen på fastlandet. Her finder du flot arkitektur, spændende seværdigheder, lækkert mad og 20 kilometer strand.

   

  Øen Hvar

  Hvar ligger en halv times sejltur fra Split og her kan du svømme rundt i krystalklart vand, slappe af og besøge byens forskellige markeder.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sommer i Kroatien: 1 uge til kun 499 kr. inkl. billeje og fly

  1. Brian schnoor says:

   Hej

   hvorfor finder i/du ikke ferie i juli måned? Ved godt at det er dyre der, men det er tros alt også der de fleste skal på ferie

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Brian,

    Jeg gør mit bedste for at oplyse om alle rejsedatoer, også i juli, men lige med den her rejse så koster flybilletter i juli omkring 2.000 kr. og derfor har jeg valgt ikke at skrive om dem 🙂 Men jeg gør, hvad jeg kan for at finde billige og gode rejser i juli og synes også jeg har lagt nogle op – jeg holder selvfølgelig øje hver dag og skal nok lægge noget op, så snart jeg finder noget der giver mening 🙂