• 13 mar 2017

  Sommer i Italien: 1 uge i Abruzzo på et lækkert 4* strandhotel til kun 1.974 kr. inkl. morgenmad og fly

  Er du ved at planlægge sommerferie, så kan jeg måske hjælpe dig lidt på vej … Hvis du er til Italien, så har jeg fundet den perfekte rejse til dig. I Abruzzo området findes der mere end 35.000 hektar vinmarker, så der er god mulighed for at finde fantastiske vine i dette område. Derudover er regionen ideel for dig, der elsker at være i naturen, da du blandt andet både kan finde høje bjerge, søer, floder og dejlige strande. Du kan også besøge Abruzzos nationalpark, der byder på spændende dyreliv (blandt andet ulve og bjørne, hvis du er heldig!) samt smukke bøge- og fyrretræer. Pescara, som er hovedstad i regionen, byder på skønne strande ved Adriaterhavet og ultimativ afslapning. Hov – fik jeg nævnt, at jeg har fundet hotel direkte ved stranden? Sommerferie i Abruzzo er en oplagt mulighed for sol og strand, da temperaturen ligger på 25 grader i sommerperioden.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det super dejlige 4* Roses Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger nærmest lige på stranden med kun 2 minutters gang til det private strandområde. Området er frodigt med oliven- og palmetræer og der er et skønt udendørs poolområde. For børnefamilier er der børnepool og legeplads. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 2.953 kr. inkl. morgenmad, dvs. 1.476 kr. pr. person ved en rejse for 2. Se mere her for hoteller med enkeltværelser.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Du kan finde et væld af hoteller i Abruzzo området – så det er bare med at kigge listen igennem her, og finde det der passer dig bedst.

  HOTELLER I ABRUZZO

   

  Fly

  Jeg har fundet super billige billetter til Pescara fra København. Der findes billige fly fra slut marts – august. Du kan rejse i marts fra 219 kr., men det mere interessante er, at flybilletterne i juni – august også er ret billige. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 13.06. – 20.06. til kun 498 kr. – ellers ligger priserne kun mellem 600-800 kr.! Det er desværre ikke muligt at rejse fra andre lufthavne i Danmark da priserne stiger helt vildt – så det kan godt betale sig at tage turen til hovedstaden.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 28.03. – 04.04.
  • 06.05. – 09.05.
  • 13.05. – 20.05.
  • 13.06. – 20.06.
  • 20.06. – 27.06.
  • 27.06. – 04.07.
  • 04.07. – 11.07.
  • 08.08. – 15.08.
  • 22.08. – 29.08.
  • Og flere

   

  Hotel

  1.476 kr.

  Fly

  498 kr.

  TOTAL (per person)

  1.974 kr.

   

   

  Transport fra lufthavnen til hotellet

  Du kan selv bestemme om du gerne vil leje en bil eller tage tog til hotellet. Der er ingen direkte forbindelser, men det er muligt at tage et tog fra Pescara lufthavn og ind i byen. Derfra kan du tage et tog til Roseto degli Abruzzi – togturen tager lidt under en halv time. Derfra er der lidt over 2 km. til hotellet, hvorfra du kan vælge at tage en taxa – i alt tager turen lidt over en time. Hvis du vælger at køre selv tager det lidt under 40 min. at køre.

   

  Lejebil

  Du kan også leje en bil, så du kan komme rundt og udforske regionen. På rentalcars.com koster en lejebil i 7 dage f.eks. 1.362 kr. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *