• 09 jul 2017

  Sommer-fly til Venedig: t/r fra kun 683 kr.

  Har du ferie i juli eller august, og har du altid drømt om at opleve Venedig? Så kan jeg hjælpe dig lidt på vej! Venedig er simpelthen den skønneste storby, der bare skal opleves. Her får du charme, autentisk stemning og karakter – tag på en gondoltur rundt i kanalerne og oplev byen fra vandsiden eller gå rundt i de små hyggelige gader og oplev noget af byens imponerende arkitektur såsom Sukkenes Bro eller Markuspladsen. En ting er sikker, du kommer ikke til at kede dig i Venedig!

  Billige fly til Venedig
  juli - august
  683 kr.
  Hamborg
  Venedig
  Sommer-fly
  inkl. håndbagage
  683 kr.

  Jeg har fundet billige fly til Venedig med datoer i sommerferien på momondo.dk. Du rejser fra Hamborg f.eks. d. 06.08. – 13.08. til kun 683 kr. inkl. håndbagage. Der findes mange andre datoer med priser mellem 683 – 1.233 kr.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 14.07. – 21.07.
  • 21.07. – 28.07.
  • 04.08. – 11.08.
  • 05.08. – 12.08.
  • 11.08. – 18.08.
  • Og flere

   

  Hoteller

  Der findes utrolig mange dejlige hoteller både i og lidt udenfor Venedig. På trivago.dk kan du danne dig et overblik over alle hotellerne, så du finder præcis det hotel, der lever op til dine ønsker. Hvis du ønsker enkeltværelse, så kan du se mere her.

  Hoteller i Venedig

  Billeje

  Hvis du har lyst til at opleve lidt af området udenfor Venedig på egen hånd og ønsker den større frihed det er at have egen bil, så kan du se et stort udvalg af lejebiler på rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sommer-fly til Venedig: t/r fra kun 683 kr.

  1. L says:

   Hej. Hvor er her bare mange gode forslag!
   Jeg leder efter en relativ billig 4-dagestur fra København fra d. 20. juli til d. 23.-24. juli, eller i perioden fra d. 27. juli til 2. august? Er du mon faldet over noget? Meget gerne noget varmt 🙂
   Vh
   L

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej L,
    Tusind tak for det – det er jeg glad for, at du synes 🙂
    Åh jeg har vist ikke fundet noget, der lige passer med lufthavn og datoer – men du kan tro, at jeg holder skarpt øje og jeg skal nok opdatere bloggen så snart jeg finder noget!

  Se fly-tilbud her