• 30 jul 2020

  Solferie til Kreta: 1 uge på et nyrenoveret 4* hotel fra kun 2.579 kr. inkl. fly

  Tegn af regn, blæst og kedeligt vejr? Hvad med sol strand og 20-30 grader istedet? Kreta er svaret, når du skal undslippe det kedelige vejr! Denne ø indeholder noget for enhver smag, især til dig som elsker at slikke sol ved poolen med en kold drink i hånden. Naturelskere bliver skam heller ikke skuffet, Kreta byder på storslået natur og vandreture gennem flotte kløfter og grotter. Jeg har fundet et mega lækkert 4* hotel til solskinsparadiset i skønne, skønne omgivelser. Så skynd dig og pak kufferten!

  Pakkerejse til smukke Kreta
  maj - oktober
  fra2.579 kr.
  København
  Kreta
  1 uges ferie i solen
  På et 4* hotel inkl. fly
  fra2.579 kr.

  Pakkerejse til Kreta

  I dag har jeg fundet dette herlige tilbud til dejlige Kreta. Du kommer til at bo i en af de anmelderroste 4* ferielejligheder Enorma Eanthia Beach, som blev renoveret tilbage i 2017  (se billeder nedenfor).

   

  Med disse 4* ferielejligheder får du en skøn placering i fredelige omgivelser. Hotellet ligger lige ned til stranden, og ca. 16 km fra den charmerede havneby Chania, og 3 km til Platanias. Perfekt hotel til dig søger afslapning og ro. Hotellet byder også på en stor solterasse med solsenge og udsigt over havet, hvis du ikke bryder dig om sand mellem tæerne. Til lejlighederne findes der også et poolområde til børn, og et aktivitetsrum.

   

  Hotellets lejligheder blev som nævnt renoveret tilbage i 2017, så de er tip top stand med et moderne look. I lejligheden har det et lille tekøkken, hvor du har mulighed for lave lidt lette måltider. Super skønt og nemt! Hotellet har dets egen taverna, hvor du kan nyde noget lækkert græsk mad, ellers kan jeg helt klart anbefale at tage bussen ind til Platanias eller Chania, hvor der er et stort udvalg af restauranter. Hotellet er oplagt til både par og familier.

   

  Rejsen findes fra august til oktober (med mulighed for at bestille ferie i 2021), hvor du rejser fra København. Den billigste rejse finder du i september, hvor du kan komme afsted fra tirsdag d. 29. til d. 6. oktober til kun 2.579 kr. inkl. fly. Du kan også komme ganske billigt afsted i august, hvor du kan finde rejsen fra 3.319 kr. Du kan se listen med prisniveauet nedenfor.

   

  Prisniveauet:

  Fra København

  • August: 3.319 kr.
  • September: 2.279 kr.
  • Oktober: 2.659 kr.
  • Flere afgange fra maj 2021!

  Mundbind-tilbud

  I Grækenland skal der bæres mundbind i det offentlige rum (f.eks. i butikker, lufthavne, osv.) og faktisk har jeg fundet et ret godt tilbud på dem på Downtown.dk. Her kan du få 50 CE-godkendte mundbind til kun 279 kr.!

  Se tilbud her

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Enorme Eanthia Beach

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Solferie til Kreta: 1 uge på et nyrenoveret 4* hotel fra kun 2.579 kr. inkl. fly

  1. Gudrun says:

   Vil i anbefale at tage til Kreta i oktober? Er vejret godt nok og er der varmt nok? 🙂

  2. Rune says:

   Det skal måske lige tilføjes at hotellet altså ikke ligger helt så tæt på byliv som det bliver beskrevet. Hotellet ligger i Maleme, som blot er en by med en masse hoteller og et par supermarkedere og souvenierbutikker. Platanias er den nærmeste by med lidt med faktisk byliv, som ligger små 4km væk.

  Se tilbud her