• 11 jan 2020

  Solferie til Kreta: 1 uge på et nyt 4* poolhotel fra kun 2.340 kr. inkl. fly

  Vil du bytte det danske ustadige vejr ud med sol, strand og 25-30 grader? Så skal du tage til dejlige Kreta! Den græske ø er en oplagt destination for dig, der elsker at slikke sol med en kold drink i hånden og for dig, der kan bruge en hel dag med leg i poolen eller på stranden. Som naturelsker bliver du heller ikke skuffet. Kreta byder på storslået natur og vandreture gennem flotte kløfter og grotter. Lige nu kan du finde et superlækkert tilbud til en uges solferie på Kreta på et 4* hotel, som åbnede i 2019 – du kommer med andre ord til at bo i nogle virkelig lækre omgivelser. Så skynd dig at smide solhat og solcreme i kufferten og tag afsted til solrige Kreta.

  Pakkerejse til smukke Kreta
  maj - oktober
  fra2.340 kr.
  Billund og København
  Kreta
  1 uges solferie på Kreta
  inkl. 4* hotel og fly
  fra2.340 kr.
  OBS! Prisen falder, når du klikker dig videre ind til tilbuddet

  Pakkerejse til Kreta

  I dag har jeg fundet et superlækkert tilbud til Kreta. Du kommer til at bo på det nye 4* Ilion Beach. Hotellet åbnede i 2019, så der er altså tale om spritnye faciliteter og værelser (se billeder nedenfor).

   

  Med dette 4* poolhotel får du en topklasse beliggenhed – du er nemlig tæt på både strand og byliv. Faktisk ligger den private strand kun 100 meter væk. Hotellet har også et skønt poolområde, hvor der både er plads til at sole sig på de mange liggestole og pjaske rundt i pool og børnepool.

   

  Hotellet har fine, lyse lejligheder, der er moderne indrettet. Der er plads til op til 6 personer, og så er der både tekøkken og balkon, så du kan nyde de lune sommeraftener. Lyder det ikke bare lækkert?

   

  Rejsen findes fra maj til oktober, og du kan rejse fra både Billund og København. Den billigste rejse finder du i maj fra Billund, hvor du f.eks. kan komme afsted fra torsdag den 14. maj til torsdag den 21. maj til kun 2.340 kr. inkl. fly. Du kan også komme ganske billigt afsted i juni måned, hvor du kan finde rejsen fra 2.690 kr. I skolernes sommerferie stiger prisen naturligvis – dog falder den igen i august, september og oktober til mellem 3.000 – 4.000 kr. Du kan se listen med prisniveauet i de forskellige måneder nedenfor.

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

  Prisniveau

  Fra Billund

  • Maj: fra 2.340 kr.
  • Juni: fra 2.690 kr.
  • Juli: fra 5.649 kr.
  • August: fra 3.999 kr.
  • September: fra 4.109 kr.
  • Oktober: fra 3.109 kr.

   

  Fra København

  • Maj: fra 2.620 kr.
  • Juni: fra 2.769 kr.
  • Juli: fra 5.499 kr.
  • August: fra 4.079 kr.
  • September: fra 4.359 kr.
  • Oktober: fra 3.249 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Ilion Beach

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Solferie til Kreta: 1 uge på et nyt 4* poolhotel fra kun 2.340 kr. inkl. fly

  1. Gudrun says:

   Vil i anbefale at tage til Kreta i oktober? Er vejret godt nok og er der varmt nok? 🙂

  2. Rune says:

   Det skal måske lige tilføjes at hotellet altså ikke ligger helt så tæt på byliv som det bliver beskrevet. Hotellet ligger i Maleme, som blot er en by med en masse hoteller og et par supermarkedere og souvenierbutikker. Platanias er den nærmeste by med lidt med faktisk byliv, som ligger små 4km væk.

  Se tilbud her