• 30 maj 2019

  Solferie til Kreta: 1 uge på et splinternyt 4* hotel til kun 2.339 kr. inkl. fly og transport

  Vil du bytte det danske ustadige sommervejr ud med sol, strand og 25-30 grader? Så skal du tage til dejlige Kreta! Den græske ø er en oplagt destination for dig, der elsker at slikke sol med en kold drink i hånden og for dig, der kan bruge en hel dag med leg i poolen eller på stranden. Som naturelsker bliver du heller ikke skuffet. Kreta byder på storslået natur og vandreture gennem flotte kløfter og grotter. Så skynd dig at smide solhat og solcreme i kufferten og tag afsted til solrige Kreta.

  Pakkerejse til smukke Kreta
  juni - oktober
  fra2.339 kr.
  Billund og København
  Kreta
  1 uges solferie på Kreta
  inkl. 4* hotel, fly og transport
  fra2.339 kr.

  Pakkerejse til Kreta

  I dag har jeg fundet et lækkert tilbud til Kreta. Du kommer til at bo på det nye 4* Ilion Beach. Hotellet er lige åbnet her i 2019, så der er altså tale om spritnye faciliteter og værelser.

   

  Med dette 4* hotel får du en topklasse beliggenhed – du er nemlig tæt på både strand og byliv. Faktisk ligger den private strand kun 100 meter væk. Hotellet har også et skønt poolområde, hvor der både er plads til at sole sig på de mange liggestole og pjaske rundt i pool og børnepool.

   

  Hotellet har fine, lyse lejligheder, der er moderne indrettet. Der er plads til op til 6 personer og så er der både tekøkken og balkon, så du kan nyde de lune sommeraftener.

   

  Rejsen findes fra juni – oktober og du kan rejse fra både Billund og København. Den billigste rejse finder du i juni, hvor du kan komme afsted f.eks. d. 06.06. – 13.06. eller d. 13.06. – 20.06. til kun 2.339 kr. inkl. fly og transport til/fra lufthavnen.

   

  Prisniveau

  • Juni: fra 2.339 kr.
  • Juli: fra 4.889 kr.
  • August: fra 3.129 kr.
  • September: fra 3.089 kr.
  • Oktober: fra 3.209 kr.

   

  Ilion Beach

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Solferie til Kreta: 1 uge på et splinternyt 4* hotel til kun 2.339 kr. inkl. fly og transport

  1. Gudrun says:

   Vil i anbefale at tage til Kreta i oktober? Er vejret godt nok og er der varmt nok? 🙂

  2. Rune says:

   Det skal måske lige tilføjes at hotellet altså ikke ligger helt så tæt på byliv som det bliver beskrevet. Hotellet ligger i Maleme, som blot er en by med en masse hoteller og et par supermarkedere og souvenierbutikker. Platanias er den nærmeste by med lidt med faktisk byliv, som ligger små 4km væk.

  Se rejsen her