• 30 apr 2018

  Solferie på smukke Zakynthos: 1 uge på et flot 4* hotel fra kun 2.498 kr. inkl. fly

  Man må sige, at Grækenland vandt lotteriet, da der blev trukket lod om drømme-øerne. Én af de øer, som grækerne har været rigtig heldige med, er fabelagtige Zakynthos! Zakynthos ligger i det Ioniske Hav lidt vest for det græske fastland. Her får du en ideel blanding af smuk natur, eminente sandstrande, græsk ø-idyl og fuldstændig krystalklart, turkisfarvet havvand! Lyder det som de rette forhold for din næste ferie, så har jeg her fundet et lækkert tilbud til dig!

  Opdag Zakynthos' paradis
  maj
  fra2.498 kr.
  København, Aalborg, Billund
  Zakynthos
  Charterferie til Zakynthos
  inkl. 4* hotel og fly
  fra2.498 kr.

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg i dag fundet en masse billige chartertilbud til Zakynthos. Et af dem var det ovenstående tilbud på det 4* hotel Caretta Beach (4 ud af 5 på TripAdvisor).

  Hotellet ligger i Kalamaki på Zakynthos’ sydlige kyst – ca. 850 meter fra stranden. Beliggenheden tæt på stranden kombineret med hotellets 5 swimmingpools gør Caretta Beach til et fantastisk valg, hvis du er en ægte vandhund!

  På TripAdvisor har en del danskere anmeldt hotellet. Og det får generelt rigtig pæne ord med på vejen. Mange beskriver bl.a. hotellet som et fantastisk familiehotel med mange børnevenlige faciliteter (leder du efter en stille og rolig ferie, bør du derfor nok kigge på nogle af de mange andre billige chartertilbud til Zakynthos). Så har du børn, og kan du godt lide, at der er liv og glade dage, så vil Caretta Beach uden tvivl være et oplagt valg!

  Rejseeksemplet ovenfor er med afrejse fra København den 14.05. til den 21.05. til kun 2.498 kr. pr. person ved en rejse for 2, men der findes en del andre datoer og også afgange fra Billund til ca. samme pris. I juni kan du f.eks. komme afsted til kun 3.198 kr. (f.eks. 18.06.) og i juli kan du finde afgange (på et lignende hotel) til omkring 3.800 kr. Bare lej lidt med dine ønskedatoer inde på Travelmarket.dk

  Som skrevet ovenpå kan du finde en række andre billige charterrejser til Zakynthos. Især i maj er priserne lige nu rigtigt lave, og du kan både finde tilbud fra Aalborg, Billund og København.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er faktisk kun ca. 4 km fra lufthavnen til hotellet, så du kan sagtens gå turen. Alternativt koster det ikke alverdens at splejse om en taxi.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her