• 26 sep 2019

  Solferie på smukke Zakynthos: 1 uge på et flot 4* hotel fra kun 1.798 kr. inkl. fly

  Man må sige, at Grækenland vandt lotteriet, da der blev trukket lod om drømme-øerne. Én af de øer, som grækerne har været rigtigt heldige med, er fabelagtige Zakynthos! Zakynthos ligger i det Ioniske Hav lidt vest for det græske fastland. Her får du en ideel blanding af smuk natur, eminente sandstrande, græsk ø-idyl og fuldstændig krystalklart, turkisfarvet havvand! Lyder dette som de rette forhold for din næste ferie, så har jeg her fundet et lækkert last minute-tilbud til dig!

  Og hvis man kigger på vejrudsigten de næste to uger (og gennemsnitstemperaturen i begyndelsen af oktober) kan du glæde dig til 25+ grader ned nasser af sol!

   

  Opdag Zakynthos' paradis
  september - oktober
  fra1.798 kr.
  Billund
  Zakynthos
  Charterferie til Zakynthos
  inkl. 4* hotel og fly
  fra1.798 kr.

  Billig last minute-charterrejse til Zakynthos

  Går du og leder efter en billig afbudsrejse til sydens sol? Så er heldet med dig i dag! Jeg har nemlig fundet et superlækkert tilbud på det 4* hotel Caretta Beach (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Hotellet ligger i Kalamaki på Zakynthos’ sydlige kyst – ca. 850 meter fra stranden. Beliggenheden tæt på stranden kombineret med hotellets fem swimmingpools gør Caretta Beach til et fantastisk valg, hvis du er en ægte vandhund!

   

  På TripAdvisor har en del danskere anmeldt hotellet. Og det får generelt rigtig pæne ord med på vejen. Mange beskriver bl.a. hotellet som et fantastisk familiehotel med mange børnevenlige faciliteter. Så har du børn, eller kan du godt lide, at der er liv og glade dage, så vil Caretta Beach uden tvivl være et oplagt valg!

   

  Rejseeksemplet ovenfor er med afrejse fra Billund på mandag den 30. september og hjemrejse den efterfølgende mandag den 7. oktober. På disse datoer koster rejsen kun 3.596 kr. for 2 personer – dvs. kun 1.798 kr. pr. person! Det er desværre ikke muligt at finde tilbuddet med afgang fra København (før næste år).

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er faktisk kun ca. 4 km fra lufthavnen til hotellet, så du kan sagtens gå turen. Alternativt koster det ikke alverdens at splejse om en taxi.

   

   

  Caretta Beach

   

  Oplevelser

  Zakynthos er fyldt med fantastiske oplevelser. En af de helt nærliggende er selvfølgelig en tur til Zakynthos’ nok mest berømte vartegn – Navagio ‘Shipwreck’ Beach. En anden tur, der ligger lige til højrebenet, er at tage på turtle spotting! Zakynthos er nemlig kendt for sin bestand af havskildpadder. Du kan se hele udvalget af ture og aktiviteter på getyourguide.dk nedenfor.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her