• 16 feb 2020

  Solferie på smukke Zakynthos: 1 uge på et nyopført 3,5* hotel fra kun 1.899 kr. inkl. fly

  Man må sige, at Grækenland vandt lotteriet, da der blev trukket lod om drømmeøerne. Én af de øer, som grækerne har været rigtigt heldige med, er fabelagtige Zakynthos! Zakynthos ligger i det Ioniske Hav lidt vest for det græske fastland. Her får du en ideel blanding af smuk natur, eminente sandstrande, græsk ø-idyl, en bagende sol og fuldstændig krystalklart, turkisfarvet havvand! Lyder dette som de rette forhold for din næste ferie, så har jeg her fundet et lækkert chartertilbud til dig!

  Opdag Zakynthos' paradis
  maj - september
  fra1.899 kr.
  København og Billund
  Zakynthos
  Charterferie til Zakynthos
  inkl. 3,5* hotel, fly og håndbagage
  fra1.899 kr.

  Billig charterrejse til Zakynthos

  Går du og leder efter en billig charterrejse til sydens sol? Så er heldet med dig i dag! Jeg har nemlig fundet et billigt tilbud på et nyt 3,5* hotel på Zakynthos.

   

  Hotellet er det nyopførte lejlighedskompleks Lithakia Gardens, der for første gang modtog gæster i sommersæsonen 2019. Lithakia Gardens har adresse i Agios Sostis – en charmerende, lille og fredelig ferieby på øens sydøstvendte kyst. Fra hotellet har du kun en kort gåtur ned til stranden, hvor du bliver mødt af en flot udsigt over Laganas-bugten.

   

  Selvom hotellet ligger i fredelige Agios Sostis, finder du Zakynthos’ største ferieby, Laganas, små to kilometer væk (Laganas har også en lækker strand). Her kan du vælge at kigge forbi, hvis du f.eks. gerne vil udforske byens forskellige restauranter, barer eller festlige natteliv.

   

  Lithakia Gardens er som sagt et nyopført hotel, så du finder ikke alverdens anmeldelser indtil videre. På Sunwebs egen side er det indtil videre kun blevet til en enkelt dårlig anmeldelse. En enkelt anmeldelse kan man dog ikke bruge til ret meget. På Sunwebs svenske side har Lithakia Gardens imidlertid fået 7,4 ud af 10 baseret på 34 anmeldelser – altså en lidt mere repræsentativ vurdering. Langt hen ad vejen handler det om at gå ind til ferien med realistiske forventninger – det er trods alt et meget billigt tilbud med både fly tur/retur og en hel uges hotelophold.

   

  Det er både muligt at booke rejsen med afgang fra København og Billund. Du kan rejse fra maj til september, og de billigste priser finder du lige nu i maj. Jeg har f.eks. fundet en rejse til 1.899 kr. pr. person fra København fra mandag den 18. maj til mandag den 25. maj. Priserne stiger selvfølgelig frem mod skolernes sommerferie og falder igen bagefter. Men som du kan se af prisoversigten nedenfor, er prisniveauet generelt ret lavt for Zakynthos-rejser.

   

  OBS: Du kommer enten til at flyve med Norwegian eller Jet Time. Norwegian inkluderer 10 kg håndbagage, mens Jet Time inkluderer 5 kg håndbagage. Af en eller anden grund står der ved Jet Time-flyene, at 0 kg er inkluderet – men det passer altså ikke.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Frapriser (pr. person)

  • Maj: 1.899 kr.
  • Juni: 2.489 kr.
  • Juli: 3.750 kr.
  • August: 2.779 kr.
  • September: 2.949 kr.

   

   

  OBSHvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for to personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er faktisk kun ca. 7 km fra lufthavnen til hotellet, så det burde bestemt være muligt at klare den tur i taxi uden at sprænge budgettet.

   

   

  Lithakia Gardens

   

   

  Oplevelser

  Zakynthos er fyldt med fantastiske oplevelser. En af de helt nærliggende er selvfølgelig en tur til Zakynthos’ nok mest berømte vartegn – Navagio ‘Shipwreck’ Beach. En anden tur, der ligger lige til højrebenet, er at tage på turtle spotting! Zakynthos er nemlig kendt for sin bestand af havskildpadder. Du kan se hele udvalget af ture og aktiviteter på getyourguide.dk nedenfor.

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her