• 05 apr 2019

  Solferie på Kreta: 1 uge på et skønt 4* hotel få skridt fra stranden fra kun 2.489 kr. inkl. fly og transport

  På med solbrillen og sommerhatten, frem med solcremen og glæd dig til en skøn uge på Kreta. Med 300 solskinsdage om året er Kreta en oplagt destination for dig, der elsker at ligge i solsengen med en kold drink, men også for vandhunden, der kan bruge en hel dag med leg i poolen eller på stranden. Er storslået natur og vandreture gennem flotte kløfter og grotter også på din checkliste, er Kreta igen et godt bud – Samariakløften kan nemlig give dig lige præcis dette. Hvis dette lyder som noget for dig, skulle du tage at læse videre.

  Og fordi temperature aldrig rigtig når under 25 grader fra maj til oktober er Kreta en sikker soldestination i hele sommerhalvåret!

  Badeferie på Kreta
  maj - oktober
  fra2.489 kr.
  København og Billund
  Kreta
  Solferie på Kreta
  inkl. 4* hotel, fly og transport
  fra2.489 kr.

  Pakkerejse til Kreta

  På Sunweb kan du lige nu booke et meget lækkert tilbud på det 4* Enorme Eanthia Beach på Kreta. Hotellet får supergode anmeldelser – og når man ser billederne af hotellet, kan man også hurtigt forstå hvorfor. Hotellet byder nemlig på moderne værelser og en skøn beliggenhed lige ned til stranden. Desuden findes der et stort lækkert poolområde med solterrasse og børnepool, hvorfra du kan nyde udsigten ud over vandet. Her kan du nyde den varme, græske sol og iskolde drinks ved poolen – det er livet, ikke?

   

  Enorme Eathia Beach ligger i det hyggelige ferieby Gerani på Kretas smukke nordkyst. Der findes både restauranter og indkøbsmuligheder tæt på hotellet – og hvis du alligevel trænger til lidt “storby-liv”, så ligger Kretas andenstørste by Chania kun 16 km fra hotellet.

   

  Tilbuddet kan bookes fra maj frem til oktober. Der findes afgange fra både Billund og København. De billigste priser kan du finde i maj. Jeg har eksempelvis fundet en uges ferie fra d. 04.05. – 11.05. til kun 2.489 kr. med afgang fra København. Og fordi dette er en Sunweb-rejse, inkluderer prisen både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen!

   

  Prisniveau

  • Maj: fra 2.490 kr.
  • Juni: fra 3.850 kr.
  • Juli: fra 4.950 kr.
  • August: fra 3.580 kr.
  • September: fra 3.400 kr.
  • Oktober: fra 3.200 kr.

   

  Enorme Eanthia Beach

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Solferie på Kreta: 1 uge på et skønt 4* hotel få skridt fra stranden fra kun 2.489 kr. inkl. fly og transport

  1. Liza S says:

   Hej! Kan du ikke hjælpe med en “billig” rejse til Dubai i april? Synes det er længe siden, man har set stedet her på siden og dine søges-skills er så gode!

  Se tilbud her