• 31 jan 2018

  Solferie på Algarvekysten: 1 uge på et lækkert 4* strandhotel til kun 2.898 kr. inkl. fly

  Sydeuropæisk sol i rigelige mængder, kilometervis af billedskønne sandstrande og turkisblåt vand så langt øjet rækker. Det er nogle af de herligheder, du kan se frem til, når du tager på ferie til Portugals eftertragtede Algarvekyst! Derfor er det da heldigt, at jeg i dag har jeg fundet et særdeles attraktivt rejsetilbud til netop Algarvekysten, hvor du får et lækkert 4* strandhotel med 3 pools og SAS-billetter med 23 kg bagage til en knivskarp pris!

  Algarvekysten venter – er du klar?!

  Afslappende sol- og strandferie på Algarvekysten
  maj, juni, august, september
  fra 2.898 kr.
  København
  Algarvekysten
  Algarvekysten med Apollo
  inkl. 4* hotel og SAS-fly med bagage
  fra2.898 kr.

  takeoffer har jeg i dag fundet et virkelig lækkert Apollo-rejsetilbud til den fantastiske Algarvekyst! Først og fremmest er Algarvekysten en rejsedestination, du skal prøve, hvis du ikke kan få nok af sol-og-strand-ferier. Men herudover er der altså flere ting, der taler for dette tilbud.

  For det første kommer du til at bo på det superindbydende 4* hotel Jardim Do Vau (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Det ligger lige ved Praia do Vau-stranden og har hele 3 forskellige pools (1 udendørs, 1 børnepool og 1 indendørs). Så du mangler ikke ligefrem bademuligheder! Ved poolområdet kan du desuden frit benytte dig af diverse solstole og parasoller – og så er der en poolbar, som frister med is, drikkevarer og forskellige snacks.

  Hotellets restaurant serverer portugisiske og internationale retter fra en a la carte-menu. Du har mulighed for at tilvælge morgenmad (450 kr. pr. voksen og 230 kr. pr. barn. ) eller halvpension (1.400 kr. pr. voksen og 700 kr. pr. barn). Gør du det, serveres middagen som buffet eller fra en fastsat menu.

  Så skal jeg heller ikke glemme at sige, at hotelværelset du bor på, har balkon – og det er jo altid fedt!

  Udover at tilbuddet inkluderer et lækkert hotel, er der sikkert også mange, som vil blive glade for at høre, at man flyver med SAS og har 23 kg bagage inkluderet i prisen foruden 8 kg håndbagage.

  Det er muligt at finde rejsen fra maj til september (undtagen i juli) til en pris på 2.898 kr. (dvs. 5.796 kr. i alt) eller 3.398 kr. pr. person (dvs. 6.796 kr. i alt). Du kan f.eks. finde rejsen til 2.898 kr. pr. person fra den 19.05. – 26.05.

  **OBS** Dette tilbud er tidsbegrænset! Det slutter d. 3. februar !

   

  Rejsen inkluderer

  • Direkte fly fra København til Faro Lufthavn med SAS
  • 1 stk. indchecket bagage á 23 kg samt et stk. håndbagage á 8 kg.
  • 7 overnatninger på Jardim Do Vau****
  • Ophold i 2-værelses lejlighed med balkon
  • Fri adgang til hotellets poolområde med pool, børnepool, solstole og parasoller
  • Fri adgang til hotellets indendørs swimmingpool
  • Fri adgang til legeplads for børn
  • Fri adgang til mindre fitnessrum
  • Gratis wifi på hotellet

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan tilvælge lufthavnstransfer for 345 kr. pr. voksen og 173 kr. pr. barn, når du booker rejsen. Det er dog ret dyrt, hvis du spørger mig. Til den pris kan du nemlig leje en bil i alle 8 dage endnu billigere! Og en lejebil vil give dig mulighed for at udforske meget mere af den fantastiske sydportugisiske kyst!

   

  Lejebil

  Der er ca. 50 minutters kørsel fra lufthavnen til hotellet, og jeg vil uden tvivl anbefale, at du lejer en bil. Hos rentalcars.com kan du f.eks. leje en Peugeot 108 i 8 dage til 610 kr. – dvs. under 305 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Portugal (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *