• 07 nov 2017

  Lastminute-luksusrejse til Hurghada: 1 uge på et lækkert 5* hotel med all inclusive og fly til kun 1.903 kr. ** UDSOLGT **

  Vil du slippe væk fra kulden? Så har jeg fundet noget til dig. I dag går turen nemlig til Hurghada, hvor du får fuld solskin og 30 grader, strand og ikke mindst all-inclusive på et lækkert 5* resort! Lyder det ikke helt perfekt? Så pak din kuffert og nyd en uges ferie i varmen lige ved det dejlige Røde Hav!

  ** OPDATERING ** Det ser ud, som om alle billige flybilletter er udsolgt, selvom momondo stadig har dem i deres system! Jeg anbefaler at kigge forbi igen i morgen.

  Lastminute-rejse til Hurghada
  november
  1.903 kr.
  København
  Hurghada
  Hotel i Hurghada
  f.eks. det 5* Sunny Days El Palacio Resort & Spa
  1.007 kr.
  OBS! Du kan vælge all inclusive på bookingsiden
  Billige fly til Hurghada
  inkl. håndbagage
  896 kr.
  Hotel
  1.007 kr.
  Fly
  896 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.903 kr.

  Hotellet

  På trivago.dk har jeg fundet det dejlige 4,5* resort-hotel Sunny Days El Palacio Resort & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor og en “Travellers’ Choice Award“) til kun 1.007 kr. pr. person for 1 uge med all inclusive ved en rejse for 2 (1.468 kr. hvis du rejser alene). Tidligere gæster roser især hotellets fremragende service, de lækre poolområder og den gode beliggenhed. Denne rejse er også perfekt familier, idet prisen for f.eks. et familieværelse med 2 voksne og 2 børn op til 5 år er præcis den samme! Og priserne for lidt ældre børn er stadig superbillige.

  Det u-formede Sunny Days El Palacio Resort & SPA er det eneste i Hurghada, som er bygget direkte ud i selve Det Røde Hav, så hotellet er omgivet af vand fra tre sider. Derfor har næsten alle værelserne havudsigt og let adgang til stranden. På den venstre side af hotellet ligger det længste koralrev i området med fantastiske muligheder for nem og sikker snorkling blandt farvestrålende koraller og stimer af glimtende fisk.

  Sunny Days El Palacio Resort & SPA har en bred vifte af restauranter og barer inklusiv en stor international buffet, en italiensk restaurant og en fisk- og skaldyrsrestaurant – naturligvis med udsigt til havet. Hvis du har lyst til at være aktiv under ferien, har du også et væld af muligheder. Her er således strandvolley, vandpolo og et fuldt udstyret fitnesscenter. Du har også muligheder for vandsport. Hotellet har nemlig dets eget vandsportscenter og tilbyder dykning, windsurfing og sejlads (vandsportsaktiviteter er mod ekstra betaling). Der er endvidere et helt shoppingcenter på hotellet med over 42 butikker.

   

  Fly

  På den svenske momondo.se kan du lige nu finde superbillige billetter til Hurghada. Selvom du bestiller fra den svenske side, flyver du stadig fra København med TUI. Jeg har f.eks. fundet billige fly fra den 14.11. til den 21.11. til kun 896 kr. Hos TUI får du 5 kg håndbagage inkluderet i prisen. Du kan for 400 svenske kroner (ca. 305 danske kr.) tilkøbe 15 kg bagage tur/retur. Desværre er det det eneste tilbud til denne pris. Ellers ligger priserne på omkring 1.800 – 2.500 kr. resten af november og december og der findes ikke noget lignende tilbud med afrejse fra Jylland – derfor kan turen til hovedstaden godt betale sig.

   

  Transport til/fra lufthavn

  Hotellet ligger ca. 14 km fra lufthavnen. Derfor anbefaler jeg, at du tager en taxi. Det koster kun ca. 100 kr. pr. person.

   

  Visum

  Der er visumpligt i Egypten, og dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie. Du kan købe et 30 dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 161 kr.).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Lastminute-luksusrejse til Hurghada: 1 uge på et lækkert 5* hotel med all inclusive og fly til kun 1.903 kr. ** UDSOLGT **

  1. Trine says:

   Hej
   Jeg har i dag fundet og købt flybilletter med nogenlunde tilsvarende flytider på Apollos danske hjemmeside (er dyrere på den svenske) til 1150,- stykket. Der er stadig få billetter.
   Det hotelbooking firma du henviser til, er lidt upålideligt. Jeg bookede og betalte værelse, til en god pris – men de annullerede den en time efter. Så jeg måtte booke via hotels.com til noget dyrere men stadig ok pris.
   Trine

  2. Trine says:

   Øvvv
   Fly udsolgt da jeg så opslaget.
   Ønsker mig en lignende tur, snart, varmt og til at betale
   Trine

  3. Laura Dahl says:

   Hej Rejsespejder 

   Vi er 3 veninder som rigtig gerne vil på solferie fra d. 15/12 – 22/12 plus/minus nogen dage. Egypten har været på tale mange gange, men jeg har været noget nervøs omkring situationen der nede.

   Er det sikkert nok at tage til Egypten eller skal vi tage et andet sted hen? 

   På forhånd tak

   Mvh Laura 

   • Rejsespejder says:

    Hej Laura,

    Der er 2 ferieområder i Egypten. Sharm El Sheikh og Hurghada. Jeg vil på nuværende tidspunkt ikke anbefale at rejse til Sharm El Sheikh pga. den politiske situation (det er også det udenrigsministeriet anbefaler). Men Hurghada er sikker. Men jeg vil også sige, at jeg ville fortrække at blive på hotellet og undgå lange udflugter til pyramiderne el.lign. e.l. Så hvis man vil tage til Egypten, så skal det være for at slappe af ved stranden og nyde varmen :).

    Her er linket til udenrigsministeriet http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/egypten/

  se fly se hotel