• 13 jan 2018

  Sol- og strandferie i Halkidiki: 1 uge på et flot, anmelderrost 3* hotel til kun 1.698 kr. inkl. fly og halvpension

  Så er der igen græsk solferie på programmet! Halkidiki-regionen lidt syd for Thessaloniki venter på dig! Området består af et opland og de tre halvøer Kassandra, Sithonia og Athos. Alle fremragende bud på feriedestinationer, når du drømmer om sol og strand! Til denne rejse har jeg fundet et yderst anmelderrost 3* strandhotel med halvpension på den midterste halvø – Sithonia. Du kan godt glæde dig!

  Sol- og strandferie i Grækenland
  april - juni
  1.698 kr.
  København
  Thessaloniki
  Hotel i Halkidiki
  f.eks. det 3* Hotel Simeon med halvpension
  1.121 kr.
  OBS! Hvis ikke du kan finde tilbuddet på din mobil, så prøv fra en PC.
  Billige fly til Thessaloniki
  inkl. 10 kg håndbagage
  577 kr.
  Hotel
  1.121 kr.
  Fly
  577 kr.
  Total (pr.person)
  1.698 kr.

  Hotel

  skyscanner har jeg fundet det anmelderroste og virkelig fine 3* Hotel Simeon (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Hotellet rammer plet på en lang række punkter. Til at starte med er der kun 70 meter til stranden, og hotellet kan prale af et indbydende poolområde! Så langt, så godt. Herudover får du halvpension med i prisen – og det giver også altid store plusser i bogen.

  Prisen for et dobbeltværelse i en hel uge ligger på 2.241 kr. inkl. halvpension. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.121 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel i Halkidiki, skal du være velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her og enkeltværelser her.

   

  Fly

  På skyscanner kan du lige nu finde en del billige Ryanair-billetter fra København til Thessaloniki i Halkidiki. Du kan finde billige fly fra april til juni. I eksemplet her har jeg f.eks. fundet en billig rejse i foråret fra den 16.05. til 23.05. til kun 577 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  Der er afgange på alle onsdage og lørdage, så det er bare med at finde kalenderen frem og vælge en dato! Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Aalborg eller Billund.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 16.05. – 23.05. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 18.04. – 26.04.
  • 05.05. – 19.05.
  • 12.05. – 19.05.
  • 12.05. – 23.05.
  • 16.05. – 23.05.
  • 23.05. – 06.06.
  • 06.06. – 16.06.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Jeg vil som udgangspunkt anbefale dig at leje en bil, da det godt kan være lidt besværligt at komme fra Thessaloniki Lufthavn til hotellet med offentlig transport. Og så har du også bilen til at udforske den resterende del af den smukke halvøen. Det er lidt over en times kørtur fra lufthavnen til hotellet. Hvis du ikke vil eller kan leje en bil kan du dog godt tage en taxi fra lufthavnen ind til Thessaloniki by, hvorfra der kører en bus til Metamórfosis, hvor hotellet ligger. Hele turen tager ca. 2,5 time.

   

  Lejebil

  Som sagt bør du kraftigt overveje at leje en bil hos holidaycars.com. Du kan f.eks. leje en Peugeot 107 i en hel uge til kun 386 kr. pr. person, hvis I er 2. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hotel-indtryk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sol- og strandferie i Halkidiki: 1 uge på et flot, anmelderrost 3* hotel til kun 1.698 kr. inkl. fly og halvpension

  1. Bernt says:

   Hej er der en rejse dertil d30-31- eller 1-2 august
   Vi er 5 voksne og 1 baby ( 1 år ) ser ud som der er børnepool på hotellet

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Bernt,

    I kan finde fly fx fra den 01.08. – 08.08. til 1.298 kr., men hotellet er markant dyrere. I kan evt. lede efter et andet hotel 🙂

  se fly se hotel