• 06 sep 2017

  Sol og sommervarme på Sydtenerife: 1 uge på et lækkert hotel til kun 2.570 kr. inkl. fly

  Hvor blev sommeren lige af? August er erstattet af september, og dermed må vi desværre indse, at vi kommer til at se en del flere skyer på femdøgnsprognoserne de næste mange måneder. Men før du sukker fortvivlet i ren ærgrelse, bør du lige se, hvad jeg i dag har fundet til dig! En dejlig, solrig rejse til varme Tenerife i november – og jeg kan godt love dig, at deres femdøgnsprognoser ser helt anderledes ud! De har færre skyer, flere sole og markant højere temperaturer. Bestemt ikke værst!

  Solferie på Tenerife
  november - marts
  2.570 kr.
  København
  Tenerife
  Hotel på Tenerife
  f.eks. det lækre 4* Aparthotel Marino Tenerife
  1.760 kr.
  Du skal selv indtaste rejsedatoerne (20.11. - 27.11.)
  Du skal selv indtaste rejsedatoerne (20.11. - 27.11.)
  Billige fly til Tenerife
  inkl. 10 kg håndbagage
  810 kr.
  Hotel
  1.760 kr.
  Fly
  810 kr.
  Total (pr.person)
  2.570 kr.

  Hotel

  Jeg har på TripAdvisor.dk fundet en lækkerbisken af et hotel. Der er tale om det 4* Aparthotel Marino Tenerife (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger helt nede på sydspidsen af Tenerife tæt på det store, mørkeblå Atlanterhav – kun 2 km fra stranden. Du har gratis wifi og en stor, indbydende swimmingpool til voksne og en mindre pool til børn. Hotellet har endda et diving center, så hvis du elsker at dykke eller altid har drømt om at dykke, så er dette hotel oplagt. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 3.520 kr. Dermed bliver prisen ved en rejse for 2 kun 1.760 kr. pr. person. Husk, at når du booker på tripadvisor.dk, skal du selv indtaste rejsedatoerne, som i dette tilfælde er 20.11. – 27.11.

  Tenerife er en en yndet rejsedestination, så øen har et stort udvalg af hoteller. Vil du gerne selv finde et hotel, kan du gøre det her. Og rejser du alene, skal du blot sørge for at ændre søgningen til enkeltværelser øverst på siden.

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet billige flybilletter fra København til Tenerife. Du flyver med Ryanair, og der er virkelig billige billetter at finde fra november og helt til marts 2018. Jeg har f.eks. fundet billige billetter fra d. 20.11. til d. 27.11. til kun 810 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  Er du fra Nordjylland, bør du i øvrigt vide, at du lige nu kan finde billetter i vinterferien i uge 8 (19.02. – 26.02.) til kun 1.597 kr. – det er et tilbud, der er værd at overveje!

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 20.11. – 27.11. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 01.12. – 08.12.
  • 04.12. – 11.12.
  • 11.12. – 18.12.
  • 15.12. – 22.11.
  • 08.01. – 05.01.
  • 19.01. – 26.01.
  • 29.01. – 05.02.
  • 05.02. – 12.02.
  • 19.02. – 26.02.
  • 05.03. – 12.03.
  • 12.03. – 19.03.
  • Og flere

   

  Transport til/fra hotellet

  Marino Tenerife ligger kun 11 km fra lufthavnen. Den billigste måde at komme til hotellet er med bus. Du kan tage bus 111 fra lufthavnen til Guaza, hvorfra du kan tage bus 467 eller 468 til La Te. Herfra har du sølle 43 meter til hotellet! Busturen tager ca. 40 minutter og koster i omegnen af 60 kr. Alternativt kan du også bare tage en taxi. Det vil tage 15 minutter og koste omkring 100 kr.

   

  Hotel-indtryk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Sol og sommervarme på Sydtenerife: 1 uge på et lækkert hotel til kun 2.570 kr. inkl. fly

  1. Bent says:

   Jeg søger en rejse på en uge til Tenerif eller gran Canaria for 4 personer sidst i jan først i feb gerne fra Billund med hotel
   Med venlig hilsen Bent

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Bent

    Rejsespejder er ikke et rejseselskab, men derimod en rejseblog. Jeg laver derfor ikke selv tilbuddene og kan ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

    Når det så er sagt, skal jeg da nok holde øje med tilbud i den periode til Gran Canaria og Tenerife. 😉

  2. Jette Brandt says:

   Hej vi er 4 voksne der gerne vil til Tenerife eller Gran canaria i 8 dage
   Vi kan rejse fra den 24 marts være hjemme igen den 2 april
   Det skal være fly fra Aalborg
   Vi vil gerne have en pakke med fly og hotel /hotel lejlighed
   Hilsen Jette

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jette 🙂

    Rejsespejder er ikke et rejseselskab, men derimod en rejseblog. Jeg laver derfor ikke selv tilbuddene og kan ikke rigtig besvare individuelle rejseforespørgsler.

    Når det så er sagt, skal jeg da nok holde øje med tilbud i den periode til Gran Canaria og Tenerife. Men det kan godt gå hen og blive dyrt. For det første er det i påskeferien, og for det andet er det fra Aalborg, som næsten altid er dyrere end BLL og CPH.

  3. Meliha says:

   Er det muligt, at komme lige så billigt afsted i oktober fx. D. 18-25.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Meliha 🙂

    Der rammer du efterårsferien, så det er med garanti virkelig dyrt på de datoer…

  4. Mette says:

   Har der ikke været et tilbud på All Inclusive i samme tilbuds tråd ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mette 🙂

    Beklager det sene svar.

    Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener med all inclusive i samme tilbudstråd? Hos mange hoteller kan du jo tilvælge morgenmad, halv- eller helpension eller all inclusive. Det kan du gøre, når du booker hotellet. 🙂

  5. Camilla says:

   Hej! Har du nogle gode tilbud til varme i efterårsferien?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Camilla 🙂

    Jeg beklager virkeligt det sene svar!

    Da du skrev, var det lidt sent ift. at finde billige tilbud i efterårsferien. Så mit råd havde været at vente, indtil ferien nærmede sig, og så begynde at lede efter afbudsrejser. Og det kan du godt begynde at gøre nu 🙂

  6. Vibeke says:

   Jeg vil gerne afsted d. 29/1 til 5/2.
   Tenerife syd. Hvad er prisen ? Er det fra København ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Vibeke,
    Ja, du flyver fra København. Prisen for de billetter er 1.084 kr. Du kan bestille dem her: https://rejsespejder.dk/wld4

    Hotellet kan du booke ved at klikke på linket i artiklen – bare husk at ændre datoerne til 29.01. – 05.02. Et dobbeltværelse koster 3.589 kr. – dvs. 1.795 kr. pr. person.

    Således kommer den samlede pris til at ligge på ca. 2.879 kr. pr. person. 🙂

  7. Kirsten says:

   Er der også rimelige priser fra Billund i december?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Kirsten,
    Ryanair flyver desværre ikke direkte til Tenerife fra BLL eller AAL. Du kan godt komme med Norwegian til Tenerife fra Aalborg, men så kommer du til at betale mere end 2.000 kr. for flybilletter alene – så turen til Kastrup kan i sidste ende nok godt betale sig 🙂 Men du kan tro, at jeg nok skal holde øje med lignende tilbud, også fra Billund! 🙂