• 21 maj 2019

  Solferie i Kroatien: 1 uge på drømmeøen Brač med fly og lækkert 3* hotel til kun 1.975 kr.

  Du kan godt finde badebukserne og dine yndlingssolbriller frem – jeg har netop fundet en lækker rejse til en af Europas hotteste feriedestinationer! Helt præcis går turen til Split – en uhørt smuk kystby i det naturskønne Dalmatien. Her får du sol, strand og subtropisk klima til op over begge ører. Split ligger nemlig i det sydlige Kroatien helt ud til det fortryllende azurblå Adriaterhav! Jeg har endda fundet et skønt, lille hotel på øen Brač, der kan prale af at have én af Europas allerfedeste strande – Zlatni Rat!

  Sol og lækre strande i Kroatien
  maj - september
  1.975 kr.
  København
  Split
  Billige fly til Split
  inkl. håndbagage
  669 kr.
  Hotel ved Split
  f.eks. det charmerende 3* Villa Lara på Brač
  1.306 kr.
  Hotel
  1.306 kr.
  Fly
  669 kr.
  Total (pr.person)
  1.975 kr.

  Hotel på Brač

  Som jeg fik løftet sløret for i introduktionen, så har jeg denne gang fundet et fint, lille hotel på øen Brač. Jeg er nemlig faldet over det meget budgetvenlige 3* Villa Lara, der ligger i Bol. Folk med kendskab til Brač vil vide, at byen Bol er et fantastisk sted, hvis man elsker strandferie. For kun 1,5 km væk ligger den berømte strand Zlatni Rat, der er en af Europas allermest fotograferede strande! Udover en rigtig god beliggenhed byder Villa Lara også på en flot terrasse med en fortryllende udsigt over Adriaterhavet og et hyggeligt poolområde med liggestole (billeder længere nede).

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra tirsdag den 11. juni til tirsdag den 18. juni til 2.612 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.306 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold på Villa Lara ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 300-500  kr. pr. nat i juni. I juli og det meste af august er hotellet desværre udsolgt, men fra slut-august og i september kan du igen finde priser til 300-500 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Split, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Split

  Jeg har i dag fundet dejligt billige fly fra København til Split! I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra tirsdag den 11. juni til tirsdag den 18. juni til kun 669 kr. hos SAS og Norwegian. Hos begge flyselskaber får du gratis håndbagage med i prisen.

   

  Priserne er i skrivende stund billigst i maj og juni (omkring 600-700 kr.), men selv i juli og august kan du finde billetter til kun lidt over 1.000 kr. Og det er et rigtig pænt prisniveau for skolernes sommerferie!

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 11.06. – 18.06. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 26.05. – 05.06./12.06.
  • 04.06. – 12.06.
  • 11.06. – 17.06./18.06./19.06./20.06.
  • 17.06. – 24.06.
  • 18.06. – 25.06.
  • 19.06. – 26.06.
  • 26.06. – 03.07.
  • 02.07. – 09.07.
  • 03.07. – 10.07.
  • 22.08. – 29.08.
  • 27.08. – 03.09.
  • Og flere

   

   

  Lejebil

  En lejebil er et absolut must, hvis du gerne vil ud og se noget af Kroatien og Dalmatien på egen hånd (noget som helt klart kan anbefales!). Og som du kan se nedenfor, er det endda ofte superbilligt at leje en bil. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  147 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du vil til Villa Lara kan du også sagtens bruge offentlig transport.

   

  Split Lufthavn ligger ca. 20 km fra Split by. Lufthavnen oplyser på deres hjemmeside, at der lidt uden for lufthavnen er et busstoppested, hvorfra bus 37 og 38 kører ind til Split. Det tager ca. 20 minutter og koster omkring 20 kr.

   

  Fra Split centrum er der ca. 600 meter til færgeovergangen. Her skal du med færgen, der sejler til Supetar, Brač. Færgeturen koster 33 kr. pr. person og tager omkring 50 minutter. Du kan se flere informationer om færgen på bracinfo.com. Fra Supetar er der ca. 30 km til Bol på den anden side af øen. Den tur kan du klare med bus til ca. 40 kr. (eller taxi).

   

   

  Billeder fra Brač

  Du har måske før set billeder af både, der næsten ser ud til at svæve, fordi vandet er så klart, at man kan se deres skygge på bunden. En del af dem stammer faktisk netop fra Brač. Her får du lige et par eksempler 😉

   

   

  Ingen billeder fra Brač uden minimum et par stykker fra den berømte Zlatni Rat!

   

  Sidst, men ikke mindst, lidt billeder fra Villa Lara.

   

   

  Oplevelser i Split

  En ferie i Split kan byde på lidt af hvert. Selvfølgelig skal du have tid til bare at slappe af på stranden og nyde solen, men hvis du gerne vil have lidt mere indhold i din ferie, er der også rig mulighed for det. Du kan bl.a. besøge forskellige øer og grotter, tage på en heldagstur til Krka-vandfaldene, prøve kræfter med river rafting og meget mere!

  Ture og aktiviteter i Split

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  16 kommentarer til Solferie i Kroatien: 1 uge på drømmeøen Brač med fly og lækkert 3* hotel til kun 1.975 kr.

  1. Sara says:

   Hej rejsespejder. Jeg kan ikke forstå hvorfor du skriver at f.eks. 18-25 august er billige rejsedatoer mht hoteller? På Vila Lara er prisen i hvert fald stort set den samme der som i juli. Er der noget jeg overser? Tak 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sara 🙂

    Jeg kan se, at jeg er kommet til at sætte listen over billige flydatoer ind under hotelafsnittet også. Jeg beklager fejlen 😉

  2. Benedikte Møller says:

   Savner at modtage det voldsomt fristende og inspirerende nyhedsbrev!! Jeg har flere veninder, hvor det også pludseligt bare er stoppet. jeg har forsøgt x flere at tilmelde mig igen – men der sker intet. Kan du sætte mig på listen igen – eller tjekke om der er et eller andet dér, der ikke fungerer?
   Mange hilsner fra en glad bruger,
   Benedikte

  3. sofie andersen says:

   Hej rejsespejder 🙂 jeg er interesseret i at flyve til Split Kroatien i 14 dage, vi er 2 voksne og vil gerne afsted d.11-25/8. Flybiletterne er billige, men da vi søgte på Villa Lara, som du har fundet, blev det meget dyrt. Har du billigere muligheder? 🙂
   Mvh. Sofie

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sofie 🙂

    Hvis du klikker på knappen, der hedder “andre hoteller”, så får du en liste over hoteller i Split-området. Og her kan du selv filtrere og præcisere søgningen, som du ønsker det 😉

    I Kroatien finder man generelt rigtig mange af disse familieejede hoteller i stil med Villa Lara, så der burde være mulighed for at finde et billigere alternativ 😉

  4. Susanne fisker says:

   Hej med jer, syntes at Brac ser pragtfuldt ud, vi har planer om at rejse d. 23/7 i ca 12-14 dage Vila Lara, ser så hyggeligt ud, har i et bud på noget lignende i den periode meget gerne tæt på vandet ? Vi er 2 voksne. Anbefaler i at leje bil fra udlejning i lufthavnen (split) og kan man få bilen med på færgen mod Brat ? På forhånd tak for svar. Mvh Susanne

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Susanne 🙂

    Hvis du klikker på knappen, der hedder “andre hoteller”, så får du en liste over hoteller i Split-området. Og her kan du selv filtrere og præcisere søgningen, som du ønsker det.

    Ift. bil vil det give mest mening at leje den i Split Lufthavn, og du kan godt få den med på færgen for ca. 160 kr. (priserne står i det link, jeg oplyser i artiklen) 😉

  5. Dorte Beyer says:

   Ups.
   Glemte at tilføje, at det gerne må være på en uge og gerne 10 dage.

  6. Dorte Beyer says:

   Hej…
   Kan du finde et godt tilbud for 2 voksne og en på 15 år med fly og hotel med morgenmad
   til Vrsar i juli måned – vi kan rejse på alle datoer
   På forhånd tak.

  7. Jørn andersen says:

   To voksne 14 dage i 9 mdr fra aarhus giv et tilbud

  8. Nikolaj says:

   Hej. Er det 10 kilos håndbagage pr person eller er det samlet for 2 personer?

  9. Mette says:

   Vi er 4 voksne den gerne vil rejse den 30/7 og en uge frem fra Aalborg til split.. hvad tilbud har i??

  se fly se hotel