• 08 aug 2020

  Sol- og strandferie i Portugal: 1 uge med hotel og fly fra kun 1.934 kr. inkl. fly

  Solskin, turkisblåt vand så langt øjet rækker og nogle af Europa’s bedste sandstrande? Ja tak som byder! Alt dette kan du få lov til at nyde, for jeg har i dag fundet et tilbud til en ægte sol- og strandferie destination, nemlig til Algarve ved den sydportugesiske atlanerhavskyst! Algarvekysten er kendt for ikke bare deres smukke strande, men også den smukke natur den rummer med stejle klipper og bjergtagende landskaber. Lyder det fristende? Så læs om den pakkeløsning jeg i dag har fundet med fly og hotel!

  Sol, strand og smuk natur i Algarve
  August - oktober
  1.934 kr.
  København
  Faro
  1 uge i Portugal
  inkl. fly og ferielejlighed
  1934 kr.

  Hotel ved Algarvekysten

  Algarvekysten dækker faktisk hele den sydlige region af Portugal, så du har et ualmindelig bredt udvalg at vælge imellem.

   

  I dette tilbud har jeg fundet disse herlige ferielejligheder Mirachoro II Rocha, som ligger i Praia da Rocha. Her får du en uges ferie i herlige omgivelser – lejlighederne er af lidt ældre dato, dog er de stadig superhyggelige og rigtig fine til prisen. På dit værelse har du et lille tekøkken, hvor du kan lave lidt småretter, eller en kop kaffe til lejlighedens tilhørerende balkon. Til ferielejlighederne hører der en have med et poolområde til, hvor kan slikke nogle stråler hvis du ikke har lyst til strand. Du har kun et kvarters gang ned til den smukke strand, og strandpromenade, hvor der er masser af butikker og restauranter at udforske.

   

  Jeg har i mit eksempel taget udgangspunkt i en 7 dages tur mellem lørdag d. 29. august til lørdag d. 5. september, hvor I rejser fra København –  alt i alt for denne rejse bliver 1.934 kr. pr. person med fly og lejlighed. Prisniveauet ligger meget stabilt omkring de 2.000-3.000 kr. mellem august-oktober, som nævnt i mine eksempler nedenfor.

   

  Prisniveau (Pris pr. person)

  København

  • August: 1.934 kr.
  • September: 3.099 kr.
  • Oktober: 2.819 kr.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan godt komme fra lufthavnen til hotellet med tog eller bus, dog tager det 3 timer. Jeg vil helt klart anbefale dig at leje en bil. På den måde har du den største frihed til at udforske mest muligt af den fantastiske Algarvekyst!

   

   

  Lejebil

  Lejebil vil som sagt være oplagt i forbindelse med en ferie ved Algarvekysten. Fra lufthavnen til hotellet har du ca. 45 minutters kørsel. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Portugal (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  222 kr.

   

  Mirachoro II Rocha

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se hotel