• 28 maj 2018

  Sol og strand på Cypern: 1 uge på et charmerende strandhotel og fly til kun 1.500 kr.

  Hvem er frisk på en uges middelhavsferie på smukke Cypern? Hvis det er dig, så har jeg her fundet billige charterbilletter til Middelhavets østligste ø og et lækkert hotel ved stranden! Cypern er som mange af de andre middelhavsdestinationer et ideelt rejsemål, hvis du er på udkig efter en solrig badeferie ved stranden. Men samtidig har du på Cypern også mulighed for at spice ferien op med enestående naturoplevelser – Cypern kan nemlig prale af hele 8 nationalparker!

  **OBS** I en tidligere version stod der, at man kunne nøjes med 6 nætter på hotel – det var en fejl. Du får brug for 7 nætter. Jeg beklager meget. Hotellet er i øvrigt udsolgt nu, men der findes heldigvis mange andre fine alternativer på Cypern.

  Sol og strand på Cypern
  juni
  1.500 kr.
  Billund, Aalborg og København
  Cypern
  Hotel på Cypern
  f.eks. det charmerende Carina Hotel Apartments
  1.001 kr.
  Billige fly til Cypern
  inkl. håndbagage
  499 kr.
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Fra København
  Hotel
  1.001 kr.
  Fly
  499 kr.
  Total (pr.person)
  1.500 kr.

  Hotel

  skyscanner.dk har jeg fundet det charmerende og budgetvenlige Carina Hotel Apartments (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i Ayia Napa ganske tæt på stranden, så en tur i bølgen blå er aldrig mere end en 3 minutters gåtur væk.

  Alternativt kan du også blive på hotellets ejendom, der har et fint poolområde med liggestole og parasoller. Herudover er der også en poolbar, hvor du kan nyde en kold drink, og et en lille legeplads til børnene.

  En lejlighed på Carina Hotel Apartments koster 2.001 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.001 kr. pr. person.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Cypern, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg i dag fundet billige charterfly til Cypern. Og det er endda muligt at rejse fra både Billund, Aalborg og København.

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet fly fra Billund den 11.06. til 19.06. (man flyver hjem kl. 00.05, så i praksis kun den 18.06.) til kun 499 kr. hos Spies. Billetterne inkluderer 6 kg håndbagage, men for bare 250 kr. kan du få 14 kg ekstra indchecket bagage med.

  Eksempeler på billige rejsedatoer

  fra Billund

  • 04.06. – 11.06.
  • 11.06. – 18.06.
  • 25.06. – 02.07.

   

  fra København

  • 15.06. – 22.06.
  • 22.06. – 29.06.
  • 25.06. – 02.07.

   

  fra Aalborg

  • 01.06. – 08.06.
  • 25.06. – 02.07.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du lander i Larnaca Lufthavn, hvorfra du kan tage en bus ind til politistationen i Larnaca. Herfra kan du tage en ny bus videre mod Ayia Napa Water World, som kun ligger 500 meter fra hotellet. Hele turen tager ca. 2 timer og koster omkring 30 kr.

   

  Lejebil

  Jeg vil klart anbefale at leje en bil, når du tager til Cypern. Hos skyscanner.dk kan du se deres store udvalg af lejebiler og finde en, der dækker dit behov.

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Cypern (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Sol og strand på Cypern: 1 uge på et charmerende strandhotel og fly til kun 1.500 kr.

  1. Charlotte says:

   Hej,
   Jeg synes slet ikke man kan finde flybilletter i uge 28 (ved godt det er højsæson, men burde der ikke stadig være mulighed for flybilletter?) Det eneste jeg har kunnet finde med direkte fly er igennem rejsebureau..

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Charlotte 🙂

    Der er mulighed for at rejse i juli, men det bliver markant dyrere. Jeg har for eksempel fundet billetter til 2.898 kr. fra København og 2.999 kr. fra Aalborg d. 09.07. Det bliver godt nok gennem rejsebureau som du siger, men det er kun billet til flyet, som hører med i købet 🙂

    Hvis du stadig er interesseret, kan du finde tilbuddene her

  se fly se hotel