• 09 mar 2020

  Smuttur til Malmø: 2 dage på et flot 4* hotel midt i byen fra kun 375 kr. inkl. morgenmad

  Er du frisk på en lille shoppe-/hyggetur på tværs af sundet? Jeg har her fundet et billigt tilbud på et flot, centralt hotel med morgenmad, så du har masser af penge tilovers på kontoen til at give den gas med shopping! Selvom du ikke er den store fan af shopping, så kan du sagtens tage til Malmø alligevel. Her er der lækre caféer, hyggelige gader, smukke bygninger og spændende museer – byen er bestemt et besøg værd!

  Smuttur til dejlige Malmø
  frem til 31. december
  375 kr.
  4* hotelophold i hjertet af Malmø
  inkl. morgenmad
  375 kr.

  Hotelophold i Malmø

  I dag har jeg fundet dette billige tilbud på et hotelophold i Malmø. Du får 2 dage (dvs. 1 overnatning) på det 4* Clarion Hotel Malmø Live, der ligger supercentralt i den charmerende by. Derfor har du blot en kort gåtur til bl.a. Central Stationen, Stortorget og Södergatan. Du får med andre ord den perfekte base for to skønne dage med masser af shopping, cafébesøg og andre spændende ting på programmet!

   

  Med i tilbuddet er også morgenmad og et værdibevis på 15 % rabat til hotellets restaurant (Eatery Social Taqueria).

   

  Prisen for 2 dage på det 4* hotel er kun 375 kr. pr. person (750 kr. i alt) inkl. morgenmad. Du kan også få 3 dage (dvs. 2 overnatninger) til 713 kr. pr. person (1.425 kr. i alt).

   

  Du bør være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager en bookingbekræftelse med et værdibevis, som også indeholder en vejledning til, hvordan du booker opholdet.

   

   

  Tilbuddet indeholder

  • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • Ophold på Clarion Hotel Malmø Live tæt på Lilla Torg og Malmø Central Station
  • Daglig morgenmad
  • 15 % rabat i hotellets restaurant, Eatery Social Taqueria
  • Gratis Wi-Fi på hotellet
  • Ankomst er muligt fredag, lørdag eller søndag fra d. 9. marts – 31. december 2020.

   

  OBS: Opholdet skal være booket senest d. 31. maj 2020.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Clarion Hotel Malmø Live

   

  Transport til Malmø

  Fra København kan du køre til Malmø på under 1 time. Så har du en bil, er det en oplagt kør-selv-tur! Har du ikke bil, kan du også komme dertil med offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget fra Københavns Hovedbanegård eller bus fra København fra 45 kr. med Flixbus.

   

   

  Shopping

  Hvis du tager til Malmø for at shoppe igennem, bør du helt sikkert besøge området i det centrale Malmø ved de to gågader Södergatan og Södra Förstadsgatan. Gågaden strækker sig hele vejen fra Stortorget hen ad Södergatan, via Gustav Adolfs Torg, og fortsætter så videre ad Södra Förstadsgatan, før du ender ved det populære shopppingcenter Triangeln. Hele strækningen er faktisk knap 2 km, så sørg for ikke at brænde alle pengene af med det samme!

   

  Undervejs vil der være masser af muligheder for at få et hvil på en af gågadernes mange caféer, barer og restauranter. Malmø byder også på en række andre spændende shoppingcentre. Og hvis du gerne på forhånd vil udse dig hvilke centre, du skal plyndre for tilbud, så kan du få et overblik på malmo.com.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her