• 06 jan 2020

  Smuttur til Malmø: 1-2 nætter på et 3* hotel midt i byen fra kun 298 kr. inkl. morgenmad

  Hvis du leder efter en mini-getaway til næsten ingen penge uden at skulle flyve til Langbortistan, så bør du helt klart kigge nærmere på Malmø. Det har jeg gjort i dag, og jeg har fundet et superbilligt tilbud på et charmerende 3* hotel med morgenmad. Især for shoppere er Malmø et smart valg af storby på grund af den lave svenske krone. Men selv hvis du ikke er den store shopaholic, kan du sagtens tage til Malmø alligevel. Her er der lækre caféer, hyggelige gader, smukke bygninger og spændende museer – byen er bestemt et besøg værd!

  Smuttur til dejlige Malmø
  frem til 30. juni
  fra298 kr.
  Hotelophold i hjertet af Malmø
  inkl. morgenmad
  298 kr.

  Hotelophold i Malmø

  I dag har jeg fundet dette superbillige tilbud på et hotelophold i Malmø. Du får 1-2 nætter på det 3* First Hotel Jörgen Kock, der ligger midt i den charmerende by. Fra hotellet har du kun 100 meter til hovedbanegården. Du får med andre ord den perfekte base for to skønne dage med masser af shopping, cafébesøg og andre spændende ting på programmet! Under opholdet har du desuden gratis wi-fi. Med en smule held får du i øvrigt et deluxe-værelse i stedet for et standard-værelse. Hvis et værelse er ledigt, bliver du nemlig gratis opgraderet.

   

  Prisen for 1 nat på det 3* First Hotel Jörgen Kock er kun 298 kr. pr. person (595 kr. i alt) inkl. morgenmad. Du kan også få 3 dage (dvs. 2 overnatninger) til 588 kr. pr. person (1.175 kr. i alt).

   

  Du bør være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager en bookingbekræftelse med et værdibevis, som også indeholder en vejledning til, hvordan du booker opholdet.

   

   

  Tilbuddet indeholder

  • Ophold på First Hotel Jörgen Kock i Malmø
  • 1 eller 2 overnatninger i standardværelse
  • Gratis opgradering til deluxe-værelse (afhængigt af ledighed)
  • Central placering i Malmø – 5 minutter fra Centralstationen
  • Skøn morgenmadsbuffet hver morgen
  • Gratis kaffe og te
  • Gratis Wi-Fi på hotellet
  • Mulighed for at medbringe op til 2 børn fra 2 til 12 år helt gratis – uden forplejning (forespørg på ledighed på hotellet)
  • Ankomst er muligt alle ugens dage frem til d. 30. juni 2020. 

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  First Hotel Jörgen Kock

   

   

  Transport

  Fra København kan du køre til Malmø på under 1 time. Så har du en bil, er det en oplagt kør-selv-tur! Har du ikke bil, kan du også komme dertil med offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget fra København Banegård eller med bus fra København fra 29 kr. med Flixbus.

   

   

  Shopping

  Hvis du tager til Malmø for at shoppe igennem, bør du helt sikkert besøge området i den centrale del af byen ved de to gågader Södergatan og Södra Förstadsgatan. Gågaden strækker sig hele vejen fra Stortorget hen ad Södergatan, via Gustav Adolfs Torg, og fortsætter så videre ad Södra Förstadsgatan, før du ender ved det populære shopppingcenter Triangeln. Hele strækningen er faktisk knap 2 km, så sørg nu for ikke at brænde alle pengene af med det samme!

   

  Undervejs vil der være masser af muligheder for at få et hvil på en af gågadernes mange caféer, barer og restauranter. Malmø byder også på en række andre spændende shoppingcentre. Og hvis du gerne på forhånd vil udse dig hvilke centre, du skal plyndre for tilbud, så kan du få et overblik på malmo.com.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her