• 24 apr 2018

  Smuttur til Malmø: 2 dage på et flot 4* hotel midt i byen til kun 335 kr. inkl. morgenmad

  Er du frisk på en lille shoppe-/hyggetur på tværs af sundet? Der er nemlig penge at spare! For kursen på den svenske krone er usædvanligt lav for tiden, så tidspunktet er perfekt til en superhyggelig 2-dagestur til Malmø! Jeg har her fundet et hamrende billigt tilbud på et 4* hotelophold med morgenmad, så du har masser af penge tilovers på kontoen til at straffe dankortet ekstrahårdt! (Alt med måde, selvfølgelig, men et par nye sko har aldrig skadet).

  Shopping i Sverige
  indtil 31. august
  335 kr.
  4* hotelophold i hjertet af Malmø
  inkl. overnatning, morgenmad og værdibevis
  335 kr.

  takeoffer.dk har jeg fundet dette superbillige tilbud på et hotelophold i Malmø. Du får 2 dage (dvs. 1 overnatning) på det 4* Clarion Hotel Malmø Live (4,5 ud af 5 Award på TripAdvisor og en Travellers’ Choice Award), der ligger supercentralt i den charmerende by. Du har derfor kort afstand til bl.a. Malmø Central Station, Stortorget og Södergatan. Du får med andre ord den perfekte base for to skønne dage med masser af shopping, cafebesøg og andre spændende ting på programmet!

  Med i tilbuddet får du også morgenmad og et værdibevis på 15 % rabat til hotellets restaurant (Eatery Social Taqueria).

  Prisen for 2 dage på det 4* Clarion Hotel Malmø Live er kun 335 kr. pr. person (669 kr. i alt) inkl. morgenmad. Du kan også få 3 dage (dvs. 2 overnatninger) til 625 kr. pr. person (1.249 kr. i alt).

  Du bør være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager en bookingbekræftelse med et værdibevis, som også indeholder en vejledning til, hvordan du booker opholdet.

  Du kan benytte dig af værdibeviset til og med 31. august. Og så skal du være opmærksom på, at ankomst er muligt på forskellige dage i 3 forskellige perioder frem til d. 31. august:

  • Periode 1: Ankomst fra d. 23. april – 19. juni fra torsdag – søndag.
  • Periode 2: Ankomst fra d. 20. juni – 19. august alle dage i perioden.
  • Periode 3: Ankomst fra d. 20. august – 31. august fra torsdag – søndag.

   

  Transport til Malmø

  Fra København kan du køre til Malmø på under 1 time. Så har du en bil, er det en oplagt kør-selv-tur! Har du ikke bil, kan du også komme dertil med offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget fra København Banegård til Malmø Hyllie eller med bus fra København for 100 kr. hos Neptunbus.

   

  Shopping i Malmø

  Hvis du tager til Malmø for at shoppe igennem, bør du helt sikkert besøge området i det centrale Malmø ved de to gågader Södergatan og Södra Förstadsgatan. Gågaden strækker sig hele vejen fra Stortorget hen ad Södergatan, via Gustav Adolfs Torg, og fortsætter så videre ad Södra Förstadsgatan, før du ender ved det populære shopppingcenter Triangeln. Hele strækningen er faktisk knap 2 km, så sørg nu for ikke at brænde alle pengene af med det samme!

  Undervejs vil der være masser af muligheder for at få et hvil på en af gågadernes mange caféer, barer og restauranter.

  Malmø byder også på en række andre spændende shoppingcentre. Og hvis du gerne på forhånd vil udse dig hvilke centre, du skal plyndre for tilbud til en gunstig valutakurs, så kan du få et overblik på malmo.com.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Smuttur til Malmø: 2 dage på et flot 4* hotel midt i byen til kun 335 kr. inkl. morgenmad

  1. Sarah says:

   Kan det også bestilles d. 19.? Eller skal det være senest d. 18.?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sarah 🙂

    Takeoffer skriver blot, at tilbuddet udløber om 3 dage (i skrivende stund). Så hvorvidt det teknisk set er den 18. eller 19., kan være lidt svært at sige.

    Men du har under alle omstændigheder 14 dages fortrydelsesret, og Takeoffer plejer at være meget large med den slags 😉

  Se tilbud her