• 16 sep 2019

  Smuttur til Malmø: 2 dage på et anmelderrost 4* hotel midt i byen fra kun 244 kr. inkl. morgenmad

  Er du frisk på en lille shoppe-/hyggetur på tværs af sundet? Jeg har her fundet et superbilligt tilbud på et centralt 4* hotel med morgenmad, så du har masser af penge tilovers på kontoen til at give den gas med shopping! Selvom du ikke er den store fan af shopping, så kan du sagtens tage til Malmø alligevel. Her er der lækre cafeer, hyggelige gader, smukke bygninger og spændende museer – byen er bestemt et besøg værd!

  Smuttur til dejlige Malmø
  september - august 2020
  fra244 kr.
  4* hotelophold i hjertet af Malmø
  inkl. morgenmad
  244 kr.
  OBS: Klik på "Søg datoer" for at se alle ledige datoer

  Hotelophold i Malmø

  I dag har jeg fundet dette superbillige tilbud på et hotelophold i Malmø. Du får 2 dage (dvs. 1 overnatning) på det 4* Hotel Garden, der ligger midt i den charmerende by. Fra hotellet har du kun 150 meter til Södergatan (en megahyggelig gågade med et væld af butikker), 250 meter til hovedtorvet (stortorget) og 5 minutters gang til hovedbanegården. Du får med andre ord den perfekte base for to skønne dage med masser af shopping, cafebesøg og andre spændende ting på programmet! Under opholdet har du både gratis wi-fi og fri adgang til hotellets fitnessfaciliteter og sauna.

   

  Du kan booke hotellet på alle datoer frem til og med august 2020. Weekendpriserne varierer mellem ca. 244 og 350 kr. pr. person. I skrivende stund er der også masser af ledige datoer i uge 42, jule- og nytårsperioden, vinterferien og påskeferien. F.eks. kan du finde en overnatning fra skærtorsdag til langfredag (9. til 10. april) til kun 244 kr. pr. person inkl. morgenmad (i alt 488 kr.).

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel Garden

   

  Transport

  Fra København kan du køre til Malmø på under 1 time. Så har du en bil, er det en oplagt kør-selv-tur! Har du ikke bil, kan du også komme dertil med offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget fra København Banegård eller med bus fra København fra 29 kr. med Flixbus.

   

   

  Shopping

  Hvis du tager til Malmø for at shoppe igennem, bør du helt sikkert besøge området i den centrale del af byen ved de to gågader Södergatan og Södra Förstadsgatan. Gågaden strækker sig hele vejen fra Stortorget hen ad Södergatan, via Gustav Adolfs Torg, og fortsætter så videre ad Södra Förstadsgatan, før du ender ved det populære shopppingcenter Triangeln. Hele strækningen er faktisk knap 2 km, så sørg nu for ikke at brænde alle pengene af med det samme!

   

  Undervejs vil der være masser af muligheder for at få et hvil på en af gågadernes mange caféer, barer og restauranter. Malmø byder også på en række andre spændende shoppingcentre. Og hvis du gerne på forhånd vil udse dig hvilke centre, du skal plyndre for tilbud, så kan du få et overblik på malmo.com.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Smuttur til Malmø: 2 dage på et anmelderrost 4* hotel midt i byen fra kun 244 kr. inkl. morgenmad

  1. Anders Hansen says:

   hvor mange pladser er der i nu? og hvad er sidste frist på bestilling? 🙂

   • Rejsespejder says:

    Hej Anders,

    jeg ved desværre ikke, hvor mange pladser der er tilbage. Men tilbuddet gælder t.o.m d. 14.07. :).

  2. Pernille says:

   Jeg har oprettet et login og ville købe Malmø, men nu kan jeg ikke logge ind

   • Rejsespejder says:

    Hej Pernille,
    beklager, at du har udfordringer med din bestilling :/. Kan du evt. får fat i TakeOffer de plejer at være lynhurtig til at hjælpe :).

  3. TP says:

   Ofte kan man for tiden finde andre lige så gode hoteller i Malmø til pænt under 600 danske kroner, fx Radisson. Det er de svenske kroner, der ikke er møj værd …

  4. Flemming says:

   Man køber opholdet uden at man så efterfølgende kan være sikker på at kunne udnytte det de dage man har planer om 😮

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Flemming,
    Du kan benytte tilbuddet på alle dage frem til d. 31.08., så umiddelbart er der rigelig af datoer 🙂
    Men skulle der nu være udsolgt på den dato du påtænker at rejse, så er jeg sikker på at Take Offer kan hjælpe dig 🙂

  5. Sarah says:

   Kan det også bestilles d. 19.? Eller skal det være senest d. 18.?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sarah 🙂

    Takeoffer skriver blot, at tilbuddet udløber om 3 dage (i skrivende stund). Så hvorvidt det teknisk set er den 18. eller 19., kan være lidt svært at sige.

    Men du har under alle omstændigheder 14 dages fortrydelsesret, og Takeoffer plejer at være meget large med den slags 😉

   • Peter says:

    Hej,
    Det ser ud til at prisen hotellets hjemmeside er 660 kr. for 2 voksne + et barn inkl. morgenmad, så måske er det ikke en katastrofe hvis takeoffer udløber 😉

  Se tilbud her