• 11 jan 2019

  Smuttur til Malmø: 2 dage på et splinternyt 4* design-hotel midt i byen til kun 299 kr. inkl. morgenmad

  Er du frisk på en lille shoppe-/hyggetur på tværs af sundet? Jeg har her fundet et hamrende billigt tilbud på et helt nyt 4* design-hotel med morgenmad, så du har masser af penge tilovers på kontoen til at give den gas med shopping! Faktisk åbner hotellet først i slutningen af januar 2019, så du kan blive en af de første, der besøger dette toplækre hotel. Selvom du ikke er den store fan af shopping, så kan du sagtens tage til Malmø alligevel. Her er der lækre cafeer, hyggelige gader, smukke bygninger og spændende museer – byen er bestemt et besøg værd!

  Smuttur til dejlige Malmø
  februar - august
  299 kr.
  4* hotel ophold i hjertet af Malmø
  inkl. overnatning og morgenmad
  299 kr.

  Hotelophold i Malmø

  I dag har jeg fundet dette superbillige tilbud på et hotelophold i Malmø. Du får 2 dage (dvs. 1 overnatning) på det 4* Quality Hotel The Mill – hotellet er ikke åbent endnu og er derfor så nyt, at det ikke har fået nogle anmeldelser endnu, men det ser så lækkert ud (se mere nedenfor). Du får en central placering og har derfor kort afstand til bl.a. butikscenteret Triangeln. Du får med andre ord den perfekte base for to skønne dage med masser af shopping, cafebesøg og andre spændende ting på programmet!

  Hotellet er indrettet på fineste vis med smukke farver og lækkert design. Der er gratis WiFi, restaurant, bar, værelser med skønne seng og fladskærms-tv og så får du også gratis adgang til hotellets fitnesscenter.

   

  Med i tilbuddet får du også morgenmad og et værdibevis på 15 % rabat til hotellets restaurant (Brasserie X). Prisen for 1 nat på det 4* Quality Hotel The Mill er kun 299 kr. pr. person (599 kr. i alt) inkl. morgenmad. Du kan også få 3 dage (dvs. 2 overnatninger) til 599 kr. pr. person (1.198 kr. i alt).

   

  Du bør være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager en bookingbekræftelse med et værdibevis, som også indeholder en vejledning til, hvordan du booker opholdet.

   

  Du kan benytte dig af værdibeviset fra d. 01.02. – 31.08., hvor der er mulig ankomst fra torsdag til søndag i perioden d. 01.02. – 31.05. Fra d. 01.06. – 31.08. har du mulighed for ankomst på alle ugens dage. Det vil sige, at du både kan benytte dette tilbud i vinter-, påske- og sommerferien og på helligdage som store bededag og kristi himmelfartsdag. Det er da for lækkert!

   

  Tilbuddet indeholder:

  • Ophold i dobbeltværelse på det nyåbnede Quality Hotel The Mill
  • 1 eller 2 overnatninger
  • Daglig morgenbuffet
  • Gratis upgrade til superior-værelse (ved ledighed)
  • 15% rabat i hotellets restaurant, Brasserie X
  • Fri adgang til fitness
  • Gratis Wi-Fi på hotellet

   

  Hotel-indtryk

   

  Transport til Malmø

  Fra København kan du køre til Malmø på under 1 time. Så har du en bil, er det en oplagt kør-selv-tur! Har du ikke bil, kan du også komme dertil med offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget fra København Banegård eller med bus fra København fra 29 kr. med Flixbus.

   

  Shopping i Malmø

  Hvis du tager til Malmø for at shoppe igennem, bør du helt sikkert besøge området i det centrale Malmø ved de to gågader Södergatan og Södra Förstadsgatan. Gågaden strækker sig hele vejen fra Stortorget hen ad Södergatan, via Gustav Adolfs Torg, og fortsætter så videre ad Södra Förstadsgatan, før du ender ved det populære shopppingcenter Triangeln. Hele strækningen er faktisk knap 2 km, så sørg nu for ikke at brænde alle pengene af med det samme!

   

  Undervejs vil der være masser af muligheder for at få et hvil på en af gågadernes mange caféer, barer og restauranter. Malmø byder også på en række andre spændende shoppingcentre. Og hvis du gerne på forhånd vil udse dig hvilke centre, du skal plyndre for tilbud, så kan du få et overblik på malmo.com.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Smuttur til Malmø: 2 dage på et splinternyt 4* design-hotel midt i byen til kun 299 kr. inkl. morgenmad

  1. Sarah says:

   Kan det også bestilles d. 19.? Eller skal det være senest d. 18.?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sarah 🙂

    Takeoffer skriver blot, at tilbuddet udløber om 3 dage (i skrivende stund). Så hvorvidt det teknisk set er den 18. eller 19., kan være lidt svært at sige.

    Men du har under alle omstændigheder 14 dages fortrydelsesret, og Takeoffer plejer at være meget large med den slags 😉

   • Peter says:

    Hej,
    Det ser ud til at prisen hotellets hjemmeside er 660 kr. for 2 voksne + et barn inkl. morgenmad, så måske er det ikke en katastrofe hvis takeoffer udløber 😉

  Se tilbud her