• 15 apr 2019

  Smuttur til Malmø: 2 dage på et anmelderrost 4* hotel midt i byen til kun 324 kr. inkl. morgenmad

  Er du frisk på en lille shoppe-/hyggetur på tværs af sundet? Jeg har her fundet et hamrende billigt tilbud på et lækkert 4* hotel med morgenmad, så du har masser af penge tilovers på kontoen til at give den gas med shopping! Selvom du måske ikke er den store fan af shopping, så kan du sagtens tage til Malmø alligevel. Her er der lækre cafeer, hyggelige gader, smukke bygninger og spændende museer – byen er bestemt et besøg værd!

  Smuttur til dejlige Malmø
  frem til 31. august
  324 kr.
  4* hotel ophold i hjertet af Malmø
  inkl. overnatning og morgenmad
  324 kr.

  Hotelophold i Malmø

  I dag har jeg fundet dette superbillige tilbud på et hotelophold i Malmø. Du får 2 dage (dvs. 1 overnatning) på det 4* Hotel Garden, der ligger midt i den charmerende by. Fra hotellet har du kun 150 meter til Södergatan (en megahyggelig gågade med et væld af butikker), 250 meter til hovedtorvet (stortorget) og 5 minutters gang til hovedbanegården. Du får med andre ord den perfekte base for to skønne dage med masser af shopping, cafebesøg og andre spændende ting på programmet! Under opholdet har du både gratis wi-fi og fri adgang til hotellets fitness-faciliteter og sauna.

   

  Prisen for 2 dage på det 4* Hotel Garden i Malmø er kun 324 kr. pr. person (648 kr. i alt) inkl. morgenmad. Du kan også få 3 dage (dvs. 2 overnatninger) til 644 kr. pr. person (1.288 kr. i alt).

   

  Du bør være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager en bookingbekræftelse med et værdibevis, som også indeholder en vejledning til, hvordan du booker opholdet.

   

  Du kan benytte dig af værdibeviset frem til og med den 31. august.

   

   

  Tilbuddet indeholder

  • 1 eller 2 overnatninger i Standard Twin-værelse på Hotel Garden****
  • Perfekt beliggenhed i hjertet af Malmø
  • Morgenmad
  • Adgang til fitness og nyrenoveret sauna
  • Gratis Wi-Fi på hotellet
  • Opholdet er muligt med ankomst alle dage frem til d. 31. august 2019.

   

   

  Hotel Garden i Malmø

   

  Transport

  Fra København kan du køre til Malmø på under 1 time. Så har du en bil, er det en oplagt kør-selv-tur! Har du ikke bil, kan du også komme dertil med offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget fra København Banegård eller med bus fra København fra 29 kr. med Flixbus.

   

   

  Shopping

  Hvis du tager til Malmø for at shoppe igennem, bør du helt sikkert besøge området i den centrale del af byen ved de to gågader Södergatan og Södra Förstadsgatan. Gågaden strækker sig hele vejen fra Stortorget hen ad Södergatan, via Gustav Adolfs Torg, og fortsætter så videre ad Södra Förstadsgatan, før du ender ved det populære shopppingcenter Triangeln. Hele strækningen er faktisk knap 2 km, så sørg nu for ikke at brænde alle pengene af med det samme!

   

  Undervejs vil der være masser af muligheder for at få et hvil på en af gågadernes mange caféer, barer og restauranter. Malmø byder også på en række andre spændende shoppingcentre. Og hvis du gerne på forhånd vil udse dig hvilke centre, du skal plyndre for tilbud, så kan du få et overblik på malmo.com.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Smuttur til Malmø: 2 dage på et anmelderrost 4* hotel midt i byen til kun 324 kr. inkl. morgenmad

  1. Sarah says:

   Kan det også bestilles d. 19.? Eller skal det være senest d. 18.?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sarah 🙂

    Takeoffer skriver blot, at tilbuddet udløber om 3 dage (i skrivende stund). Så hvorvidt det teknisk set er den 18. eller 19., kan være lidt svært at sige.

    Men du har under alle omstændigheder 14 dages fortrydelsesret, og Takeoffer plejer at være meget large med den slags 😉

   • Peter says:

    Hej,
    Det ser ud til at prisen hotellets hjemmeside er 660 kr. for 2 voksne + et barn inkl. morgenmad, så måske er det ikke en katastrofe hvis takeoffer udløber 😉

  Se tilbud her